Para Kazanması Kapanan Kanalları Açma Yöntemi

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
akşam skype dan gel team le bakalım.pek çözülecekmiş gibi durmuyor ama çözmeye çalışırız.

dün gece 12 de sildim bir kanalımı ve sabah 8 de uyguladım bu yöntemi kanallarımda para kazanılabilir duruma geldi yanlız mevcut bütün videolarım ünleme düştü :(

[MENTION=4347]daralll[/MENTION] bu arada bişey sorucam hocam şimdi bir alt kanal yüzünden bütün kanallarımın para kazanması kapatıldı. o kanalı sildim hatta o gmail i sildim. sonra başka bir gmailimi silerek anlatılanları yaptım sabah para kazanma açılabilir duruma geldi. yanlız adsense ye bağlı diğer gmail adreslerinde yine para kazanma kapalı duruyo . her gmail için teker teker bu yöntemi mi uygulamamız gerekiyor ?

bu arada bişey sorucam hocam şimdi bir alt kanal yüzünden bütün kanallarımın para kazanması kapatıldı. o kanalı sildim hatta o gmail i sildim. sonra başka bir gmailimi silerek anlatılanları yaptım sabah para kazanma açılabilir duruma geldi. yanlız adsense ye bağlı diğer gmail adreslerinde yine para kazanma kapalı duruyo . her gmail için teker teker bu yöntemi mi uygulamamız gerekiyor ?
evet sorunluyu sil.kapanan hepsine uygula

edit: Pardon videonun sonunda yazmışsınız zaten.

Benim bir sorum olacak elinde bir den fazla youtube hesabı olan tek adsense hesabına bağlayabilir mi ? Benim para kazanma gitti diye yeni gmail youtube adsense açtım gereksizlik mi yaptım eski adsenseyi bağlayabilirmiydim?

hocam şimdi bi kanal yüzünden adsenseye baglı bütün kanallar kapanınca kazanılan para boşa mı gidiyor ? ve kazanılan para boşa gidiyorsa bu yöntemle hesapları geri kurtardıgımızda sonuc ne oluyor paralar kesinleşme gününde yansıyormu kesinleşiyormu yoksa boşamı gidiyor

[MENTION=4347]daralll[/MENTION] kardeşim bi sorum olacak

YouTube kanalınızla ilişkilendirilmiş tüm videolar, yorumlar ve diğer içerikler kalıcı olarak silinecektir.

hesabı geri açtığımızda kanal komple gelecekmi, şimdi silerim kanal içeriği giderse iyice üzülürüm...bi bilgilendirebilirmisin

oQV769.png

[MENTION=4347]daralll[/MENTION] kardeşim bi sorum olacak

YouTube kanalınızla ilişkilendirilmiş tüm videolar, yorumlar ve diğer içerikler kalıcı olarak silinecektir.

hesabı geri açtığımızda kanal komple gelecekmi, şimdi silerim kanal içeriği giderse iyice üzülürüm...bi bilgilendirebilirmisin

Aboneler hariç kanalın komple geri gelecek hocam.Yalnız kanalın daha önceden ünlemden mimlendiyse (her attıgın ünlem oluyorsa) kanalı
tekrar açtıgında tüm videoların ünleme düşecektir muhtemelen.

Aboneler hariç kanalın komple geri gelecek hocam.Yalnız kanalın daha önceden ünlemden mimlendiyse (her attıgın ünlem oluyorsa) kanalı
tekrar açtıgında tüm videoların ünleme düşecektir muhtemelen.

şuan sildim şansımı deniyorum umarım herşey olumlu olur :) sonuçu yazarım

Yararlı bir konu teşekkürler, yanlız bu hesap devre dışı diyenlerin gmailine giremedigimiz kanallar var onları nasıl yapıcaz

Açtığım kanalların birkısmında %100 ünleme bir kısmında İse %100 yeşil dolar a düştüm. Bunda bir sorun yok.

Adsense kanalda eskisi gibi tanımlı geliyor. Peki görüntülenme ve tıklamalar hemen yansımaya başlıyor mu ? Yoksa zaman geçmesi mi gerekiyor. 3 Saat evvel 4 kanalı tekrar aktif ettim. Şu dakikaya kadar adsensede hiç görüntülenme yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri