D
daralll
Guest
akşam skype dan gel team le bakalım.pek çözülecekmiş gibi durmuyor ama çözmeye çalışırız.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
akşam skype dan gel team le bakalım.pek çözülecekmiş gibi durmuyor ama çözmeye çalışırız.
evet sorunluyu sil.kapanan hepsine uygulabu arada bişey sorucam hocam şimdi bir alt kanal yüzünden bütün kanallarımın para kazanması kapatıldı. o kanalı sildim hatta o gmail i sildim. sonra başka bir gmailimi silerek anlatılanları yaptım sabah para kazanma açılabilir duruma geldi. yanlız adsense ye bağlı diğer gmail adreslerinde yine para kazanma kapalı duruyo . her gmail için teker teker bu yöntemi mi uygulamamız gerekiyor ?
sabitlensin
Sabit zaten daha ne kadar sabitleyebilirim bilmiyorum![]()
[MENTION=4347]daralll[/MENTION] kardeşim bi sorum olacak
YouTube kanalınızla ilişkilendirilmiş tüm videolar, yorumlar ve diğer içerikler kalıcı olarak silinecektir.
hesabı geri açtığımızda kanal komple gelecekmi, şimdi silerim kanal içeriği giderse iyice üzülürüm...bi bilgilendirebilirmisin
Aboneler hariç kanalın komple geri gelecek hocam.Yalnız kanalın daha önceden ünlemden mimlendiyse (her attıgın ünlem oluyorsa) kanalı
tekrar açtıgında tüm videoların ünleme düşecektir muhtemelen.
şuan sildim şansımı deniyorum umarım herşey olumlu olursonuçu yazarım
Benden sana tavsiye 12 saatten önce açma![]()
şuan sildim şansımı deniyorum umarım herşey olumlu olursonuçu yazarım
Abonelerde geliyo hocam . Ben yaptim bikac gun once abonelerde geldi
HTC Desire HD A9191 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
kanal adsenseye bağlı olarak gri dolar şeklinde geri geliyor.
yeşile dönmesi size kalmış artık![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.