Para Kazanması Kapanan Kanalları Açma Yöntemi

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Teşekkürler darall dün sildigim hesapları bugun açtım ve para kazanmalar geri geldi.

36_2_68.gif

Teşekkürler darall dün sildigim hesapları bugun açtım ve para kazanmalar geri geldi.

36_2_68.gif

O zaman bu sistemde hala bir sıkıntı yok prüzsüz çalışıyor sevindim hocam sizin adınıza :) 2-3 gündür olumsuz mesaj atınca arkadaşlar geçerliliğini yitirdi diye korkmuştum :D

çok saol kardesm sayende açtım kanalımı :) supersn

biyerde yanlış yapıyorum hala kanalımda
Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer firattttful adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır. Daha fazla bilgi edinin

uyarısı alıyorum

hocam işlem işe yarıyor ama ben geçen hafta bu yöntemle tekrar para kazanmayı açtım tüm kanallarımda ama dün hepsi uyarısız kapatıldı

hesabı açtım adsenseye bağladım ama reklam cıkmıyor videolarda para kazanması yeşil adsenseyede bağlı ama reklam cıkmıyor bu sorun nasıl halledilir kardesm

[h=1]Maalesef, bir sorun olduğu görülüyor. Aradığınız hizmet geçici olarak kullanılamıyor.[/h]
Sorun devam ediyor :( tekrar denicem 1 saat sonra

[h=1]Maalesef, bir sorun olduğu görülüyor. Aradığınız hizmet geçici olarak kullanılamıyor.[/h]
Sorun devam ediyor :( tekrar denicem 1 saat sonra

Ek4: (Maalesef, bir sorun olduğu görülüyor. Aradığınız hizmet geçici olarak kullanılamıyor. Erişiminizi en kısa zamanda normale döndürmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Lütfen birkaç saat sonra tekrar deneyin. Anlayışınız için teşekkür ederiz.)uyarısını görürseniz bir önceki sayfada ,hatırladığınız son şifreyi sorduğu ekranda bilmiyoruma tıklayıp işleme devam edin.

Kanalı sildikten sonra hemen açmalı mıyım? Yoksa minimum 3-4 saat bekledikten sonra mı açmalıyım?

Ek4: (Maalesef, bir sorun olduğu görülüyor. Aradığınız hizmet geçici olarak kullanılamıyor. Erişiminizi en kısa zamanda normale döndürmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Lütfen birkaç saat sonra tekrar deneyin. Anlayışınız için teşekkür ederiz.)uyarısını görürseniz bir önceki sayfada ,hatırladığınız son şifreyi sorduğu ekranda bilmiyoruma tıklayıp işleme devam edin.

Kanalı sildikten sonra hemen açmalı mıyım? Yoksa minimum 3-4 saat bekledikten sonra mı açmalıyım?

sagolun hocam gözümden kaçırmışım panikle orayı atlamışım
sordugunuz sorunun cevabını bende takip ediyorum

arkadaşlar google+ da telefon numarası eklerken konum türkiye yok napmam lazım yardım lütfen@%1;

Kanalı sildikten en az 3 saat sonra tekrar aktif edin.Ama en uygun geçerli saat 12 saat dir.

Kanalı sildikten en az 3 saat sonra tekrar aktif edin.Ama en uygun geçerli saat 12 saat dir.

ben sorunlu kanalı sildiğim halde hala o sorunlu kanal yüzünden kapatıldı yazıyor. işlemleri tekrarlayıp 12 saat sonra denersem sanırım olur?

Soruna çözüm olabilecek kimse yokmu arkadaşlar kanalı silmeme rağmen hala diğer kanallarımda Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer firattttful adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır. Daha fazla bilgi edinin uyarısı alıyorum

Soruna çözüm olabilecek kimse yokmu arkadaşlar kanalı silmeme rağmen hala diğer kanallarımda Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer firattttful adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır. Daha fazla bilgi edinin uyarısı alıyorum
sildiğin bu kanala giriş yapmayı dener misin

Dilersen en baştan anlatayım sende yardımcı olursan çok sevinirim

Fıratt isimli kanalı sildim.

Daha sonra dediğin yöntemleri uyguladım ama 12 saat filan beklemedim hemen aktif ettim. kanalı sonuç olarak yine aynı oldu. Hala o uyarıyı alıyorum. Fırat isimli kanalı kurtarmak isterken mail adresi ve bazı bilgiler istiyor telefon ile kurtarma yapamıyorum ve bu yüzden bilgileri girdiğimde kabul etmiyor eşleşmedi diyor. bu durumda öneriniz nedir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri