Para Kazanmaya Biraz Ara Veriyorum.

Hasnicktir

Yasaklanmış
Web sitesi
cepportal.blogspot.com
Merhaba değerli arkadaşlar;

Youtube ve diğer para kazanma olayına ara veriyorum. Belki de tamamen bırakıyorum.

Youtube ile para kazanırken ne elde ettim?

Birkaç ay 500 lirayı aşmayan geçikmeli para.

Az kazanıyorsun bırakman iyi olmuş diyen arkadaşlarda burdan sonrasını iyi okusun lütfen.

Peki ne mi kaybettim?

Vizelerde ders çalışmam gerekirken çalışmadım. Alttan bıraktığım derslerimi şuan yaz okulunda alsam zarardayım. Yani 500 lira kazandım desem 4 ders alsam 3 er kredi. Kredi başı 50 liradan 600 lira ediyor. Yaz okulu için harcayacağım masraflarımı katmıyorum bile.

Oda arkadaşlarımla oturur muhabbet ederdim 2 aydır konuşmadık diyebilirim. İletişim kopukluğu.

Sürekli bilgisayar başında olduğumdan dolayı kimseyle konuşmuyorum. ve Bu sebepten dolayı konuşma bozukluğum meydana geldi. Konuşurken hızlı konuşup anlamsız kelimeler çıkarır durumdayım.

Bilgisayar başında aralıksız oturduğumdan bel ağrılarım meydana geldi. Sağlıktan oluyorsunuz en basit örnek Serkan abi

Üniversite dönüşü evime geldiğimde eski arkadaşlarla halı sahada anladım ne kadar hamladığımı. Diğer gün yürüyemez durumdaydım.

Ben düşünemez duruma geldim diyebilirim. Yeni bir fikir, buluş, icat adına en ufak bir düşünce kıvılcımı bile olmadı.

Piyano ve Keman çalıyordum hatta bulunduğum ilin korosundaydım. Üniversite korosundada keza aynı şekilde bu sene hepsini bıraktım. Yani sosyal aktivite de yoktu.!

Forumda yada kanalımın kapanmasından ötürü bende oluşan ani sinirlenme dürtüsü nedeniyle yakınlarıma kızıyor. Etrafımdaki insanları kendimden soğutuyordum.

Tek bu forumda değildim elbette birçok forumda üyeliğim vardı. Hemen hemen her yerde, "yurdum insanı" çatısı altında güzel Türkiyemi linç etme propagandası başlatıldığını gördüm. İnsanlarda sadece gülüyorlar tepkilerini dile getirmiyorlardı. O gülen insanların zihinlerindeki milliyetçilik duygusunu yok edenler gerçekten emellerine ulaşmış olmalılar.

Gözlerimizi para kazanma hırsı bürümüş. Daha fazla kazanmak için daha fazla bilgisayar başında zaman ayırır duruma geldik.

Awesomeness ne yapıyor kendi düşüncemi söyleyeyim. Normalde belli bir kitleye hitap ediyorsanız sizin standartınız olur. Ancak herşey monotonlaşınca kişinin irade ve isteği kırılır. Awesomeness bazen yeri geliyor Ayın 30 unda ödüyor bazen bir sonraki ayın 5 i bazen ödemiyor bir sonraki ay.
Yorumlarda awe için atıp tutanlar para yatınca övüyorlar. Büyük tezat içerisinde olan bu arkadaşlar ne söylediği konusunda en ufak fikir sahibi bile değil.
Balık tutmayı düşünün oltanın ucuna gelen balık yemi incelerken siz oltayı çekerseniz inat edip onu ağzının içine alır awesomenesste aynı şekilde.

Obamanın bir röportajı vardı. Bir oyunu oynamayın o oyunu siz kodlayın.

Birilerinin video sitesinden kazancımızı onların insafiyetine bırakmamız onların suçu değil bizim suçumuz. 1 ay çalışıp son gece adsensenin kapatıldığına şahit oldum. Emek hırsızlığı değilde nedir?

EN ÖNEMLİSİ DE ZAMAN ELDEN GİDİYOR. BİZSE SADECE BİLGİSAYARIN KARŞISINDA YAŞLANIYORUZ.

Edit: Özgün çalış arada sırada gir video at diyen arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim ancak üzülerek size katılmıyorum. Maalesef özgün bir video hazırlayıp upload edince insanlar sizi beklemiyor video atsada izlesek diye,, oyun çekip bir sürede sonra kendini kaybedenlerimi dersin, Türk kızına kezban erkeklerine keko diye ağır hakaret eden avrupada yaşayan Türk genci mi desen hepsi para kazanma uğruna kişiklerinden vazgeçiyor. Ben böylede olmadım.

zaman ayırıp okuyan herkese çok teşekkür ederim.

Duygularima tercüman oldun kardes

Son derece haklısın.
Alttaki İki arkadaş olayı yanlış anlamış para kazanamadığım yada az kazandığım için bırakmadım. Ayrıca bu agresiflik niye? :)
sen fazla kaptırmışsın kendini ve az para kazanıyorsun bırakman iyi olur.
Okudum hepsini, anlattıkların doğruysa bırakman iyi olur senin için. Bu kadar uğraşıp bir şey elde edemiyorsan biraz da şanssızlıktandır. Hiç uğraşmadan çok paralar kazanılabiliyor da ama işte şans lazım. Gerçek hayatta başarılar.

Yazayım mı yazmayım mı diye düşündüm biraz çünkü dediklerinin aynısı bende de var (Ben Ygs-Lys Hazırlanıyorum 3. senem) ve aklıma geldikçe moralim bozuluyor. Bende geçen sene tanıştım Youtube'de 14-15 ay olmuştur. Dersler falan çok iyi gidiyordu 100 net altına düşmezdim Ygs'de. Dedim ki ya yüklerim biraz video kanal izlenir bende ders çalışırım. Neyse ben yükledim iyi güzel izlendi başta izlenmedi tabi 1-2 ay kanal oturunca beklenmedik biçimde izlenimler aldı. Sonra dedim biraz daha atayım 1-2 gün atar bırakırım falan. Neyse attık attık hala atıyoruz işte bitmedi :) Yani bitmiyor. Her ne kadar kendimizi kandırmaya çalışsak da attıkça atıyoruz. Ve bu yüzden sınavı kaybettim tekrar hazırlanıyorum hazırlanmak da yalan oldu bu sene de. Bu sefer daha çok video atar oldum. 2-3 ay önce yemin falan etmiştim bu son daha atmayacağım falan. O da yalan oldu kanal iyice gelişti sonra kıskanç bir arkadaş kanala sahte telif attıherşey sıfırlandı ) Olan 1 yılıma oldu belki 2 yıl olacak. Emeğimin karşılığını aldım almasına ama kazandığım kadar kaybettiğim çok şey oldu.

Edit: Yani ilk başladığımda bu işe inan dediklerinin hiç birine inanmazdım ) Derdim ne olacak video atmakla ama hele o paranın kokusunu bir al ) Daha peşini bırakmıyor )
Kardeşim en iyisini yapmışın. Konfiçyusun şu sözleri vardı
''İnsanoğlu para kazanmak için sıhhatini verir, sonra sıhhatini kazanmak için parasını verir, insanoğlu istikbalini düşünmek için yaşadığı günü unutur.böylece ne bugünü yaşar ne istikbali.Aslında ölüm yokmuşçasına gibi yaşarken;yaşamamış gibi ölürler.''

özgün videolar yapın haftada bır tane atın zamnınızda kalır derslerınızede calısırsınız sosyal hayatınızda olur zamnla parada kazanabılırsınız. bu işe heveslenenler için iyi bir açıklama yazmışsınız bence okadar kolay olmadığını sabır gerektirdiğini bilmeliler.

özgün videolar yapın haftada bır tane atın zamnınızda kalır derslerınızede calısırsınız sosyal hayatınızda olur zamnla parada kazanabılırsınız. bu işe heveslenenler için iyi bir açıklama yazmışsınız bence okadar kolay olmadığını sabır gerektirdiğini bilmeliler.

buna inanıyormusun? şimdi sen yazdın ya bu yorumu herkes beğenecek. Ama öyle olmuyor bir tane atıyosun iki oluyor üç oluyor sonra daha fazla atayım diyosun bu sigaraya benzer kardeşlik öyle kolay değil yani sözle peynir gemisi yürümez

hakkında hayırlısı olsun kardeşim tamamını okudum.bende sınava hazırlanıyorum ama bu aralar 40 gun kalmasına ragmen kendimi baya kaptırdım youtube işine.sanırım bu yazı bana ders olacak.

ağır olmuş, yoldan çıkasım geldi :) hayatta başarılar dostum

Hepsini okudum biraz ara vermelisin.Ben bile bu kadar uğraşmıyorum 2 kanalını otomatik çekime alıyorum günlük 10tl alıyorum bu bana yeter bir yerdede yetinmek gerekir.

buna inanıyormusun? şimdi sen yazdın ya bu yorumu herkes beğenecek. Ama öyle olmuyor bir tane atıyosun iki oluyor üç oluyor sonra daha fazla atayım diyosun bu sigaraya benzer kardeşlik öyle kolay değil yani sözle peynir gemisi yürümez

spam da yapıyorum özgünde maksadım sizi kırmak değildi sadece sistemli çalışmak gerektiğini ve ne istediğinizi bilmenizin nekadar önemli olduğunu açıkladım. ayrıca güzel bir yazı olmuş teşekkürler

Duygularima tercüman oldun kardes

bu yolda olanlara tavsiyem özgün calismalari ve yaptiklari isi kücümsememeleri

Son derece haklısın. Spam çalışana ne yazık ki bu işte ekmek yok. Özgün çalışsaydın bunlar belki başına gelmeyebilirdi, sağlık olsun bence en doğrusunu yapıyorsun. Yolun açık olsun

Sen pc basinda oturup ders calismiyosan suc sende ben 5 aylik evliyim gunduz calisiyorum aileme vakit ayiriyorum hemde youtube den kazanabiliyorum az kazaniyorum cok kazancam die kolesi olmuyorum

sen fazla kaptırmışsın kendini ve az para kazanıyorsun bırakman iyi olur.

Son derece haklısın. Spam çalışana ne yazık ki bu işte ekmek yok. Özgün çalışsaydın bunlar belki başına gelmeyebilirdi, sağlık olsun bence en doğrusunu yapıyorsun. Yolun açık olsun

Güzel yorumun için teşekkür ederim hocam.

Özgün çalışan ve hit yapanlara bakıyorum maskara sokakta görseniz adam yerine koymayacağınız insanlar yapım gereği öyle olamıyorum. Maalesef özgünde para kazanmak için çok emek sarfedilmeli, en basiti adını duyurmalısınız. yani demem o ki bir video at sonra izlenir olmuyor.

burakoyunda pewdipie vesayre ya ülkeyi rencide edeceksin yada insanları kendine güldüreceksin bu sayede hit geliyor ama dediğim gibi ben bu karakterde biri değilim

Çoğu yönden haklısın ama yazının ana temasına bakarsak açıkcası sana katılmıyorum.
Youtube işine başlayalı 2 hafta oldu, peki başlamak ne demek?

Ünide son senem, yoğun tempo olduğundan youtube ile uğraşacak zamanım yoktu ama her gün 1-2 konu okuyodum sadece, pratikte bir şey yapmadım, okudum izledim yorumladım. Finaller bittikten sonra iyice bilgi birikimi yaşamıştım, bir kanal açtım ilk videom 10-20 binleri buldu 2-3 günde, aydın yılmazın ayağının kırıldığı video. Burda gördüm ki sadece twitter'ı takip ederek youtube'dan para kazanmak çocuk oyuncağı.

Daha sonra aydın yılmazın videosu gittikçe izlenmemeye başladı, güncellikten devam edicektim, imdb'ye girip son çıkan filmlere baktım, torrente düşmüş videoyu bulduktan sonra koyduğum film de saatler içinde +301 i gördü.

Youtube işine başlamıştım çok kazanmasam da yeni başlayan için 4-5 günde toplam 20 liram olmuştu, işin kötü yanı sürekli sosyal medyayı gündemi takip etmek zorundaydım ve bu da senin dediğin gibi zamandan sosyal aktiviteden çalıyordu. Tam bu sırada kanalın para kazanması ve tüm gmailin kapandı, alt kanaldı bir şey yapamadım, yeniden başka yol ile başlama kararı aldım.

Bu sefer hem güncel hem de uzun zaman izlenicek konu bulmam lazımdı, önce dünyada en çok youtube kullanan ülkeleri araştırdım, usa, uk ve sonra hindistan vs ülkeler vardı, bu ülkelerin google trendste en çok gezinilen konularını not aldıktan sonra içlerinden bir ülkeyi ve o üllkenin bir konusunun sürekli gündemde olduğunu gördüm ancak ilk edindiğim tecrübeye dayanarak 3.taraf ve dünya engeli yiyip yiyip daha sonra çok fazla ihtar aldığımdan para kazanma kapanmasın diye boş bir kanal açtım, bu kanala videoların yüklenip test edilmesi lazımdı ve uzun uğraş idi, bu yüzden vps+bot aldım, botu ve vpsyi kullanmamın tek amacı boş kanala yüzlerce videoyu hızlıca yükleyip 3.taraf ve engelini test etmek, böylece yeni kanalıma temiz videolar atıcaktım. Her neyse çok uzun oldu, sonuç olarak bunları yaptıktan sonra, yani ilk kanalım kapandıktan hemen sonra açtığım kanal ilk gün 1 tl getirdi, sonraki gün 2, sonraki gün 10 ve son 4-5 gündür 40 50 tl getiriyor, burda önemli nokta ilk iki gün video yükledim ve son 4-5 gündür ne video yüklüyorum ne başka bir şey, tek yaptığım mailime girip ünlem gelen video olursa onu temizlemek.

Söylemek istediğim, ne kadar çalışıp ne kadar kazanacağın, ne kadar emek harcıyacağın tamamen sana bağlı.

Güzel yorumun için teşekkür ederim hocam.

Özgün çalışan ve hit yapanlara bakıyorum maskara sokakta görseniz adam yerine koymayacağınız insanlar yapım gereği öyle olamıyorum. Maalesef özgünde para kazanmak için çok emek sarfedilmeli, en basiti adını duyurmalısınız. yani demem o ki bir video at sonra izlenir olmuyor.

burakoyunda pewdipie vesayre ya ülkeyi rencide edeceksin yada insanları kendine güldüreceksin bu sayede hit geliyor ama dediğim gibi ben bu karakterde biri değilim

Günde en az 10 mesaj geliyor kanalıma abone ol yeni video ekledim izle tarzı ama bu kişiler 3-5 aya kalmaz iyi yerlere gelirler ilk başlarda sıkıntılı ve zahmetli olur ama sonrası güzel olur :)

Bütün kelimelerini okudum ve sana şunu söylemek istiyorum.
3-5 ay öncesinde buna benzer bir konu daha açılmıştı.

Arkadaşlar,arkadaşım
Ben diyorum ki sizi, çok kazanmak istiyorum, akşamdan sabaha zengin olmak istiyorum, spor dediniz yükledimn dizi dedinzi yükledim kazanamıyorum demeyin.!

Kazanırsınız elbette ki doğru kategoride bir nokta bulursanız ancak hep aynı performans hep aynı çaba harcarsınız çün ki 3-5 gün veya hafta veya ay mutlaka kapanacak kanalınız.

Aynı abonelerı aynı izlenimi almak için yeniden devam.! ilk günlerde çok gündemdeydi, çok kanal çok kazanç, mantıklı ama gereksiz dedim.

birden çok kanal ile çalışmaktan ise bir kategoride çalışın onu yuceltin dedim.

Özün çalışın dedim.! Yapamıyoruz dediler, arkadaşlar herkesin kendine göre bir yeteneği vardır. Kimisinin yeteneği 1 günde kimisinin ki 1 ayda tutar ama kanalınız mutlaka tutar.

Özgün çalışmak için Özgün çalışmak isteyenlere Küçük Bir Tavsiye | Etc Network Destek Forumu Bu konuda küçük bir tavsiye de bulundum.

3-5 ay harcarsınız ama tutarsa haftada bir kaç video atsanız bile yani ölmedim hayattayım dşyecek hareketi yaptığınızda Youtube den para kazanmanın tadını ozaman alırsınız, alacaksınız.

Youtube yi sömürücü,işgalci kişi gibi değilde iş veya bir ek gelir gibi görseniz hayatınız daha kolay olacak.

Umarım beni dinler son bir adım daha atarsın.

Söylediğin her kelimede haklısın ama girdiğin yolda yanlış yol.

Hocam 6 aydır internetim yoktur haftada 1 2 defa net kafeye gelir bakarım adsenseye ne olmuş ne kadar gelmiş fln açıkçası üstüne düştüğünüzde kaybeden siz oluyosunuz benim gibi takmıyorum bile oturduğum yerden ayda 250 300 400 tl geliyor fazla bir para değil ama bana yetiyoda artıyoda zaten adsenseyle zengin olacağınızı sanmayın günde 2000 dolarda kazansanız ek gelir olarak görün çünkü yarın kanalın kapanamıyacağı garantisi yok bana göre en iyisini yaptınız hayatınızda başarılar

Bütün kelimelerini okudum ve sana şunu söylemek istiyorum.
3-5 ay öncesinde buna benzer bir konu daha açılmıştı.

Arkadaşlar,arkadaşım
Ben diyorum ki sizi, çok kazanmak istiyorum, akşamdan sabaha zengin olmak istiyorum, spor dediniz yükledimn dizi dedinzi yükledim kazanamıyorum demeyin.!

Kazanırsınız elbette ki doğru kategoride bir nokta bulursanız ancak hep aynı performans hep aynı çaba harcarsınız çün ki 3-5 gün veya hafta veya ay mutlaka kapanacak kanalınız.

Aynı abonelerı aynı izlenimi almak için yeniden devam.! ilk günlerde çok gündemdeydi, çok kanal çok kazanç, mantıklı ama gereksiz dedim.

birden çok kanal ile çalışmaktan ise bir kategoride çalışın onu yuceltin dedim.

Özün çalışın dedim.! Yapamıyoruz dediler, arkadaşlar herkesin kendine göre bir yeteneği vardır. Kimisinin yeteneği 1 günde kimisinin ki 1 ayda tutar ama kanalınız mutlaka tutar.

Özgün çalışmak için Özgün çalışmak isteyenlere Küçük Bir Tavsiye | Etc Network Destek Forumu Bu konuda küçük bir tavsiye de bulundum.

3-5 ay harcarsınız ama tutarsa haftada bir kaç video atsanız bile yani ölmedim hayattayım dşyecek hareketi yaptığınızda Youtube den para kazanmanın tadını ozaman alırsınız, alacaksınız.

Youtube yi sömürücü,işgalci kişi gibi değilde iş veya bir ek gelir gibi görseniz hayatınız daha kolay olacak.

Umarım beni dinler son bir adım daha atarsın.

Söylediğin her kelimede haklısın ama girdiğin yolda yanlış yol.

ilk cümlenizi okudum gerisini okumadım çünkü genel konunuz bariz. Ben az kazandığımdan muzdarip değilim hele hele sizin tavsiyelerinizle daha çok kazanacakta değilim ilk ayımda 500 lira almışım?? Diğer platformlarda yaptığım satışlarımla 1500 lirayı geçiyordu kazancım. Siz olayı farklı anlamışsınız hocam birdaha okuyun. Zaman diyorum kayboluyor diyorum?? Gençlik elden gidiyor diyorum

hocam başka şeyleri bence hiç suçlamayın hayatınız sizin elinizde her insan kendi yaptıgıyla sorumludur her kazanamayan geliyor buraya işte pc başında hayatımız gitti şu oldu bu oldu bırakıyorum ben şöyle yapıyorum kusura bakmayın ama bu işten kazanamıyorsanız en başta araştırmacı bir kişiliğe sahip değilsinizdir geniş bakamıyorsunuzdur hep aynı açıdan bakmaya devam ediyorsunuzdur bu iş bundan ibaret.

Okudum hepsini, anlattıkların doğruysa bırakman iyi olur senin için. Bu kadar uğraşıp bir şey elde edemiyorsan biraz da şanssızlıktandır. Hiç uğraşmadan çok paralar kazanılabiliyor da ama işte şans lazım. Gerçek hayatta başarılar.

Bende üniversite öğrencisiyim aynen yaşadıklarımı anlatmışsın sadece benim notlarım baya yüksek;) ara ver ama bırakma illa ki o dediğin bebeler veya çikolata suratlar gibi de olmak zorunda değilsin

özgün çalışmak istiyorsan evet emek vermek zorundasın bilmelisin her babayiğidin harcı değil video at izlensin

Eğer para sıkıntın yoksa diyeceğim" yani kastettiğim bu iş olmasa da okuyabilirdim" diyebileceğin bir durumda isen... bir kategori bul haftada bir iki video at. Aynı durumda olan bir arkadaşım daha vardı ona fail army kanalını gösterdim meşhur oda çok anlamıyordu armyden faceden bol bol video buldu şimdi canı sıkılırken haftada bir video yapıyor 8 bin abonesi oldu şimdiden ki çocuk bu kanaldan ilerleyeceğim diyor

Tavsiyem: Buradak çalışma Temponu en aza indir...Koro,tiyatro bale ve bu gibi sosyal faaliyetler hiç bir para değişitirelemez.

"ki bende 7 tane özgün olmasada izlenebilecek alan oluşturdum okul açıldıktan sonra senin gibi kaybettiğim yada performansdan düştüğüm alanlardan devam edeceğim"

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri