Para Kazanmaya Kapatılan Kanallarınız

• Kullanıcı Acoustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Her şeyin sebebi ve bunları sağlayan şey Google+ arkadaşlar. Google sırf daha fazla kullanılsın, Facebook'u da geçsin diye birçok sıkıntı çıkartıyor.

Yok azizim tam okuyamamışsın. Emin olmadan paylaşmak bir çok kişiyi yanıltır. Bunu yapmak istemiyorum. Emin olmak için kanalları görmek istiyorum.

%99 nedenini buldum diyebilirim. Bir kaç gün test edip paylaşmayı planlıyorum Gold Book'ta veya forumda.

Hocam mesaj gönderdim aldınızmı?

Tüm mesele g+ ile başlayıp bitiyor, ben de bu konu üzerinde kendimce denemeler yapıyorum, tamamen hazır olduğunda paylaşacağım.

+ google ile bağlantı yapın, yapınca da tel no ile tekrar tanıtın ben öyle yaptım... kanal + google yenı link ile aktif ettim. sonrasında 1 gun gçiyor dolar çıkıyor.. dolar çıktıktan sonra yeşil yapın... önemli : aradan 3 -5 gun sonra kanala bakın o dolar olanlar aslında ! , yada ? oluyor.. yanı google bunları dolara çevirmiş fakat aslında dolar olmaması gereken videolar, senden bunları YASAL OLARAK KANITLA DİYOR...
aslında google sistemi ilk yuklmede bunları tanıyamıyor, ama sana uyaruıda vermıyor eşleşmiyor dunya genelide kapalı deıl .. ;) ...
sen kanalına bak sorunluları temızle... +google yapıncada kanala baki yenı video yukleme ...
BEN DENEMELERLE SORUNLU BİR İKİ KANALI SILDIM. DİĞERLERİNİ +GOOGLE BAĞLADIM. SORUN YOK PARAM YATSIN, SONRA DENEME YAPICAM. AKTİF ETTİKLERİMDE PARA KAZANIYOR ADSENSE YAZIYOR... SIKINTI YOK

+ google ile bağlantı yapın, yapınca da tel no ile tekrar tanıtın ben öyle yaptım... kanal + google yenı link ile aktif ettim. sonrasında 1 gun gçiyor dolar çıkıyor.. dolar çıktıktan sonra yeşil yapın... önemli : aradan 3 -5 gun sonra kanala bakın o dolar olanlar aslında ! , yada ? oluyor.. yanı google bunları dolara çevirmiş fakat aslında dolar olmaması gereken videolar, senden bunları YASAL OLARAK KANITLA DİYOR...
aslında google sistemi ilk yuklmede bunları tanıyamıyor, ama sana uyaruıda vermıyor eşleşmiyor dunya genelide kapalı deıl .. ;) ...
sen kanalına bak sorunluları temızle... +google yapıncada kanala baki yenı video yukleme ...
BEN DENEMELERLE SORUNLU BİR İKİ KANALI SILDIM. DİĞERLERİNİ +GOOGLE BAĞLADIM. SORUN YOK PARAM YATSIN, SONRA DENEME YAPICAM. AKTİF ETTİKLERİMDE PARA KAZANIYOR ADSENSE YAZIYOR... SIKINTI YOK

ne kadar süresidr goolge+ ile açtıgın kanalların para kazanması duruyor ?

ne kadar süresidr goolge+ ile açtıgın kanalların para kazanması duruyor ?

+ google yanınca kanallarını 3 - 5 gun sonra .. kanalın videoları topluca debe, reklama kapat.. 1 dk sonra reklamı aç... orda bazıları reklam açmıcak cunku ! yada ? çıkacak onları anında temizle... para kazanmaman gereken engelli videolar para kazandırıyor yeşil dolarlı.. onun için kapanıyor... göremıyorusn

+ google yanınca kanallarını 3 - 5 gun sonra .. kanalın videoları topluca debe, reklama kapat.. 1 dk sonra reklamı aç... orda bazıları reklam açmıcak cunku ! yada ? çıkacak onları anında temizle... para kazanmaman gereken engelli videolar para kazandırıyor yeşil dolarlı.. onun için kapanıyor... göremıyorusn

nasıl yani ? yeşil ışık yanıyorsa, para kazanamam video olup olmadıgın nasıl anlıcam

onu biliyorum hocam benim sana sordugum google+ yöntemiyle kanalını para kazanmaya açtın dimi ? kaç gündür sorun yok ?

nasıl yani ? yeşil ışık yanıyorsa, para kazanamam video olup olmadıgın nasıl anlıcam

normalde + google yapınca kanalların tum videolarını seç 3 yada 5 gun sonra yeşil yap.. sonrasında reklamı kapat ,, 1 dk bekle sonra yenıden reklam aç... o esnada para kazanmaman gereken videolar ? ! olacakçç otekiş turlu google onları sana gosteremıyor ve kanalların para kazanma özelliğini kapatıyor... sen dediğimi yap problemlıleri sil.. ciddi uyarı alan kanal varsa 2 telif 1 toplu uyarı onları kanalı sil... (+google yaptıni kanalını sonrasında reklamla rçıktı hepsi yeşil...3 - 5 gun sonra kanala gir o reklamları hepsını topluca kapat... 1 dk bekle... topluca hepsınde reklamları aktif et... o esnada o kanalda bazı videolar ünlem yada soru işareti olacak.. çunku google bunlardan para kazanmanı istemıyor, ama sana eşleşen yada engelli diye gösteremıyor... ama goserdıgını düşünüyor... kanalını kapatıyor... sen dediğimi yaparsan google bunları sna gösteriyor ;) sende o problemlıleri temizle.. adsensen da yazmaya devam etsin... bazen uyarı gelmıyor.. umarım anlatmışımdır.. bizim forumlarda yok yabancı forumdan alıntıdır arkadaşlar...

---------- Mesaj saat 19:48:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:45:49 civarında gönderildi. ----------

onu biliyorum hocam benim sana sordugum google+ yöntemiyle kanalını para kazanmaya açtın dimi ? kaç gündür sorun yok ?

kanal kapatıldıgından bu gune :D konuyu ilk yazanlardanım zaten bende problem yok. paramı kurtarma peşindeyim. asıl stratejılerımı uygulamadım ;) bu konuyu çözmeden ben youtubede iş yapmam öunku .teem konu bu.. temel olmadan kat çıkmam... sizleri bilmem tabi... yerli-yabancı forumlarda araştıyorum ... bide alex dostumuzda araştıyordu onu çok aktif gordum.. onada sorabilirsiniz... saygılarımla...

adıl denemeler para olayı çözulsun ondan sonra yapıcam.. aklımda taktik fikir fazla...

Arkadaşlar bir kanalımız teliften dolayı kapanırsa adsenseye bağlı tüm kanallar da kapatılıyor mu?
Yoksa bir kanalımızın para kazanması kapatılırsa adsenseye bağlı tüm kanallar mı kapatılıyor?
Evet soruma net bir şekilde verirseniz spamla alakalı bir başlık açmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar bir kanalımız teliften dolayı kapanırsa adsenseye bağlı tüm kanallar da kapatılıyor mu?
Yoksa bir kanalımızın para kazanması kapatılırsa adsenseye bağlı tüm kanallar mı kapatılıyor?
Evet soruma net bir şekilde verirseniz spamla alakalı bir başlık açmayı düşünüyorum.

telifi bilmiyorumda.para kazanma giderse hesapta o hesaptaki bütün kanallar gider en kısa sürede.

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay kadar önce 2 telif+1 topluluk uyarısı (kanal 4-5 aydır bu şekilde kapanmadan duruyor) olan kanaldan dolayı uyarı maili geldi adsenseye bağlı tüm kanallarının para kazanmasını kapatırız diye. Kanalı silmek istemedim geliri iyi olduğu için. Kanalı silmek yerine farklı bir adsenseye bağladım. Bu kanal halen hayatta ve para kazandırıyor ancak 1 hafta kadar önce hiçbir uyarı olmadan farklı bir kanaldan dolayı diğer adsenseye bağlı 23 tane kanalımın para kazanması kapatıldı. Para kazanmaya kapatılan diğer kanallarda hiçbir telif-topluluk vs. yok! İşin kötü tarafı Google+ bağlantısı yapıldığı için hepside alt kanal görünüyor. Hesap özeti kısmında iş ortağına kaydol seçeneği çıkıyor. Kaydol deyince para kazanma sözleşmesi geliyor ekrana. Onaylayıp kabul ediyorum ama para kazanma açılmıyor. Bu kanalları taşımaya başladım ana kanallara ancak bazı kanalların geliri 7 ayda ancak oturdu. 300 videolu kanalda her video 3k izlenim almaya başladı, aboneler gün geçtikçe artıyor, paylaşımlar artıyor.

Bu kanalları taşımadan ışığı yakma çözümü bulundu mu?

Bu kanalları para kazanması kapalıyken kabul edecek bir network var mı?

Konuyu iyice okumadan yorum yapma. Emin olmak için varsa bu şekilde kanalları gönderenleri inceliyorum. Kesinleştiği zaman paylaşacağım diye yazdım zaten. Kimse bir şey paylaşma konusunda mecbur değil.

Google+ facebook'a ülkemizde rakip olamaz da.Diğer ülkelerde durum ne acaba kıyas söz konusu olabilir mi?

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay kadar önce 2 telif+1 topluluk uyarısı (kanal 4-5 aydır bu şekilde kapanmadan duruyor) olan kanaldan dolayı uyarı maili geldi adsenseye bağlı tüm kanallarının para kazanmasını kapatırız diye. Kanalı silmek istemedim geliri iyi olduğu için. Kanalı silmek yerine farklı bir adsenseye bağladım. Bu kanal halen hayatta ve para kazandırıyor ancak 1 hafta kadar önce hiçbir uyarı olmadan farklı bir kanaldan dolayı diğer adsenseye bağlı 23 tane kanalımın para kazanması kapatıldı. Para kazanmaya kapatılan diğer kanallarda hiçbir telif-topluluk vs. yok! İşin kötü tarafı Google+ bağlantısı yapıldığı için hepside alt kanal görünüyor. Hesap özeti kısmında iş ortağına kaydol seçeneği çıkıyor. Kaydol deyince para kazanma sözleşmesi geliyor ekrana. Onaylayıp kabul ediyorum ama para kazanma açılmıyor. Bu kanalları taşımaya başladım ana kanallara ancak bazı kanalların geliri 7 ayda ancak oturdu. 300 videolu kanalda her video 3k izlenim almaya başladı, aboneler gün geçtikçe artıyor, paylaşımlar artıyor.

Bu kanalları taşımadan ışığı yakma çözümü bulundu mu?

Bu kanalları para kazanması kapalıyken kabul edecek bir network var mı?

Arkadaşlar konuya hakim biri yok mu cevap verebilecek?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri