Para kazanmaya kapatıldı ama mantıksız bir sebepten!!

• Kullanıcı Err6r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Err6r

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu başlık üzerine son günlerde fazlasıyla konu açıldı biliyorum ama şu an bana çok saçma gelen bir durumla karşı karşıyayım. 15 ekimdeki temizlik sonucu bütün kanallarımın para kazanması kapatılmıştı ben bütün kanalları adsense den sildim ve tekrardan sıfırdan başladım yeni kanallar oluşturmaya. Şimdi bir kanallıma girdim ve para kazanmasının devre dışı kaldığını gördüm gelen mail de ise daah önce ilk adsensemdeki kapanan kanalımın yüzünden kanalın para kazanmasının kapatıldığı yazıyordu bu nasıl birşey ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz

O gelen uyariyi buraya bi yazarmisin.(Mail vs ne yazisi ise artik.)

worldnewspaper2013 hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

evet bundan bir 15 dakika önce bir hocamız da beni aradı bütün kanallarımın para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı diye .. Sanırım şu saatlerde bir çalışma var

worldnewspaper2013 hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

bende yenı kanallar actım aynı sey olmaz ınsAllah. olursa adsense olmus demektir

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi
Bunun sebebi işte 1 kanal yüzünden kapanan diğer adsense ye bağlı youtube kanalları aynı şey çoğumuzun başına geldi bu 1 haftadır olan bir şey.

Bunun sebebi işte 1 kanal yüzünden kapanan diğer adsense ye bağlı youtube kanalları aynı şey çoğumuzun başına geldi bu 1 haftadır olan bir şey.

yalnız ben o para kazanmaya kapatılan kanalım dahil bütün kanalları silmiştim adsenseden ana hesabım dahil bu açılan yeni kanalın o eski kanalla herhangi bir bağı yoktu

Bende böyle bir sorun olmuyor .. Ben Gmailleri açıyorum 3-4 gün bekletiyorum > daha sonra kanal oluşturuyorum > İçersine 10 Adet menuel olarak farklı dakikalar içersinde video atıyorum.. ve Bu şekilde Gmailleri depoluyorum. Kanallar Eskiyor ve adsenseyede farklı günler içersinde bağlıyorum . Bu şekilde her hangibir sorun yaşamadım .. Yani en kötü ihtimal telif uyarısı geliyor . Kanal kapanması ve kanalın para kazanmasının kapanması olayı bana göre tamamen kişisel. Bir ufak bir açık var ve yakalıyor o açıktan yakalıyor ama nedir o açık ?

Kimseninki mantikli kapatilmiyorki zaten.

Arkadaşlar bu başlık üzerine son günlerde fazlasıyla konu açıldı biliyorum ama şu an bana çok saçma gelen bir durumla karşı karşıyayım. 15 ekimdeki temizlik sonucu bütün kanallarımın para kazanması kapatılmıştı ben bütün kanalları adsense den sildim ve tekrardan sıfırdan başladım yeni kanallar oluşturmaya. Şimdi bir kanallıma girdim ve para kazanmasının devre dışı kaldığını gördüm gelen mail de ise daah önce ilk adsensemdeki kapanan kanalımın yüzünden kanalın para kazanmasının kapatıldığı yazıyordu bu nasıl birşey ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Ancak forumda onca başlık var dyorsun ama okumamışsın hepsinde defalarca söyledim söylendi.. Para kazanması kapatılan bir kanala bağlı adsensenizi 6 ay boyunca unutun. O adsense baska mail ve baska kanal eklesenizde yeni kanallarınız gidiyor bi kere kara listeye alınmış oluyorsunuz..

Burda bastan baslamak istiyorsanız önce yeni bir hesap açıp o hesap üzerinden yeni bir adsense başvurusu yaparak buradan devam etmenizdir.

Eski adsensenizi unutun artık..

yalnız ben o para kazanmaya kapatılan kanalım dahil bütün kanalları silmiştim adsenseden ana hesabım dahil bu açılan yeni kanalın o eski kanalla herhangi bir bağı yoktu

Adsense 1 kanalı para kazanmaya kapatırsa youtube bütün adsense bağlı kanalları kapatıyor yeni adsense lazım.Yani yeni kanal açarsan gene o kanal yüzünden acı mail geliyor.Yeni adsense açarsan sorun olmaz.

Bende böyle bir sorun olmuyor .. Ben Gmailleri açıyorum 3-4 gün bekletiyorum > daha sonra kanal oluşturuyorum > İçersine 10 Adet menuel olarak farklı dakikalar içersinde video atıyorum.. ve Bu şekilde Gmailleri depoluyorum. Kanallar Eskiyor ve adsenseyede farklı günler içersinde bağlıyorum . Bu şekilde her hangibir sorun yaşamadım .. Yani en kötü ihtimal telif uyarısı geliyor . Kanal kapanması olayı bana göre tamamen kişisel. Bir ufak bir açık var ve yakalıyor o açıktan yakalıyor ama nedir o açık ?

Hocam senin yaptığını bende yapıyorum mümkün oldukça farklı ip den gmail hesapları alıyom ve etiketler açıklalamalar dahil herşeyi kendim manuel giriyom açtığım gmail hesabını aynı anda youtube da kanal açmıyom ve açıp adsense ye bağladığım kanal sayısı en fazla 16 oldu bugüne kadar o da 2,5 ayın sonunda ve hepsi bir anda para kazanmaya kapatılınca sildim hepsini ve şu an bağlı olan kanal sayısı 3 para kazanmaya kapatılan 1.

---------- Mesaj saat 16:04:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:00:26 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Ancak forumda onca başlık var dyorsun ama okumamışsın hepsinde defalarca söyledim söylendi.. Para kazanması kapatılan bir kanala bağlı adsensenizi 6 ay boyunca unutun. O adsense baska mail ve baska kanal eklesenizde yeni kanallarınız gidiyor bi kere kara listeye alınmış oluyorsunuz..

Burda bastan baslamak istiyorsanız önce yeni bir hesap açıp o hesap üzerinden yeni bir adsense başvurusu yaparak buradan devam etmenizdir.

Eski adsensenizi unutun artık..

Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğin için.

Tüm kanallarını nasıl adsense sildin ?

---------- Mesaj saat 16:23:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:22:54 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR]
Tüm kanallarını nasıl adsense sildin ?

adsense ile bağlantısını keserek

worldnewspaper2013

Bu kanal duruyor mu? Sildin mi?

Baktım duruyor, ihtarlı sorunlu kanalları anında silin, kanalı silseydin birşey olmayacaktı.

worldnewspaper2013

duruyor

---------- Mesaj saat 16:34:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:32:52 civarında gönderildi. ----------

bişey yapmamış bi de baglantısını kestim diyor...

ne yapmam gerekiyordu hocam?

---------- Mesaj saat 16:34:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:34:00 civarında gönderildi. ----------

worldnewspaper2013

Baktım duruyor, ihtarlı sorunlu kanalları anında silin, kanalı silseydin birşey olmayacaktı.

tmm hocam teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri