musicnationdan 5 aydır 10 kanalım ödemelerini alıyor
film dizi cizgifilm olmasına rağmen blok felan da yemedi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Quiz 1-2 aya kalmaz çok can sıkacak kimse farkında değil. Dashboardlarında kabak gibi Bloke ibaresi eklenmiş bunu kenar süsü olsun diye koymadılar oraya herhalde.Çok dedim ama anlatamadım. Tamam herkes girsin quize herkes kazansın ama usturuplu şekilde. Ben 3 aydır düzenli ödeme aldığım halde 3 kanal bağladım sadece. Bende bilirdim başkaları gibi 20-30 kanal bağlamayı nasılsa ödeme gönderiyorlar diye ama yapmadım, baltalamadım. Geçen 40 kanal bağladım sadece diye üzülenler gördüm partnerin üye sayısı 1 ayda % de 400 artmış durumda. Pek tabi bu adamlar bir yerde tamam diyecek. Boşuna mı 20 kesinti ile üye alıyorlar hepsi reklam stratejisi.
Bugunleri cok arıcaz...
İçerik senin değilse ödememe hakkı zaten var adsense bile ödemiyo ona kimse bişey yapamaz zoomin zamanında 10 k izlenimle alıyodu bloke koymadı mı koydu demekki çok kanal az kanalla alakası yok adamlar alıyosa millet ne yapsın adsense ünlem başlı başına dert , ünlemi geç para kazanma gitsin , onuda hallet kesinleşen parayı ödemesin bir sürü sıkıntı.
evt acıkİçerik senin değilse ödememe hakkı zaten var adsense bile ödemiyo ona kimse bişey yapamaz zoomin zamanında 10 k izlenimle alıyodu bloke koymadı mı koydu demekki çok kanal az kanalla alakası yok adamlar alıyosa millet ne yapsın adsense ünlem başlı başına dert , ünlemi geç para kazanma gitsin , onuda hallet kesinleşen parayı ödemesin bir sürü sıkıntı.
---------- Spam Engelliyici 15:34 ---------- Önceki Mesaj 15:29 ----------
Kanalların hepsi açık mı ?
kabul ediyorda ödeme durumu nasıl arkadaş
---------- Spam Engelliyici 15:54 ---------- Önceki Mesaj 15:54 ----------
bu partnere dolandırıcı diyenler var.
Siz bana bu forumda 20 özgün youtuber gösterin bende size 20 ödeme apacak network söyleyeim spam çalşanlarda garanti veremem :![]()
Awe'de paranız kalmaz![]()
Herkes Quiz Quiz demis fakat benim partnerden atılan kanalımın parası 2.5 aydır ödenmedi.
Simdide ticketlere cevap bile alamıyorum.
Bu gidisle 2015'e dogru Life ve Quiz'de kalmaz demedi demeyin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.