Para Ödeyen 20 Network Kanalı Yazalım

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
musicnationdan 5 aydır 10 kanalım ödemelerini alıyor
film dizi cizgifilm olmasına rağmen blok felan da yemedi

Quiz 1-2 aya kalmaz çok can sıkacak kimse farkında değil. Dashboardlarında kabak gibi Bloke ibaresi eklenmiş bunu kenar süsü olsun diye koymadılar oraya herhalde. :) Çok dedim ama anlatamadım. Tamam herkes girsin quize herkes kazansın ama usturuplu şekilde. Ben 3 aydır düzenli ödeme aldığım halde 3 kanal bağladım sadece. Bende bilirdim başkaları gibi 20-30 kanal bağlamayı nasılsa ödeme gönderiyorlar diye ama yapmadım, baltalamadım. Geçen 40 kanal bağladım sadece diye üzülenler gördüm partnerin üye sayısı 1 ayda % de 400 artmış durumda. Pek tabi bu adamlar bir yerde tamam diyecek. Boşuna mı 20 kesinti ile üye alıyorlar hepsi reklam stratejisi. :) Bugunleri cok arıcaz...

İçerik senin değilse ödememe hakkı zaten var adsense bile ödemiyo ona kimse bişey yapamaz zoomin zamanında 10 k izlenimle alıyodu bloke koymadı mı koydu demekki çok kanal az kanalla alakası yok adamlar alıyosa millet ne yapsın adsense ünlem başlı başına dert , ünlemi geç para kazanma gitsin , onuda hallet kesinleşen parayı ödemesin bir sürü sıkıntı.

---------- Spam Engelliyici 15:34 ---------- Önceki Mesaj 15:29 ----------

musicnationdan 5 aydır 10 kanalım ödemelerini alıyor
film dizi cizgifilm olmasına rağmen blok felan da yemedi

Kanalların hepsi açık mı ?

İçerik senin değilse ödememe hakkı zaten var adsense bile ödemiyo ona kimse bişey yapamaz zoomin zamanında 10 k izlenimle alıyodu bloke koymadı mı koydu demekki çok kanal az kanalla alakası yok adamlar alıyosa millet ne yapsın adsense ünlem başlı başına dert , ünlemi geç para kazanma gitsin , onuda hallet kesinleşen parayı ödemesin bir sürü sıkıntı.

Yav ben kimse girmesin mi diyorum. 3 kanal ile 30 kanal bir mi sence? Hadi herkes 30 kanal baglasında görelim. Neyse ben bu konuda daha fazla bişi demicem. Umarım ben yanılırım.

Günah çıkartan kafirdir. Kafir olan kul hakkını nasıl gözetecek. Ahh @ilyas ahh. Yani birgün hepsi dolandırıcı olabilir :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar adam şuraya çalışabilecek partner firmalarını yazın demiş. Hani herkes bir firmayla çalışıyor son durumlar nelerdir, hangisiyle çalışılır falan bir derleme yapalım demiş. Siz neler yapıyorsunuz.
Bende son zamanlarda yeni bir partner arayışı içerisindeyim. Varsa bilgili bir kaç arkadaş bana da bi mention gönderirse sevinirim.
Teşekkürler şimdiden.

---------- Spam Engelliyici 15:34 ---------- Önceki Mesaj 15:29 ----------

Kanalların hepsi açık mı ?
evt acık

Siz bana bu forumda 20 özgün youtuber gösterin bende size 20 ödeme apacak network söyleyeim spam çalşanlarda garanti veremem ::)

Herkes Quiz Quiz demis fakat benim partnerden atılan kanalımın parası 2.5 aydır ödenmedi.
Simdide ticketlere cevap bile alamıyorum.
Bu gidisle 2015'e dogru Life ve Quiz'de kalmaz demedi demeyin.

Herkes Quiz Quiz demis fakat benim partnerden atılan kanalımın parası 2.5 aydır ödenmedi.
Simdide ticketlere cevap bile alamıyorum.
Bu gidisle 2015'e dogru Life ve Quiz'de kalmaz demedi demeyin.

Herkes abanırsa ne olucak adsense ödeme yapmadı herkes diyor Quiz,Life her kanalı geçirin.2 ay önce freedom girin herşeye ödeme yapıyor diyenleride gördük :D

burada çok enterasan yorumlar görüyorum. partner olayını da ali cengize döken arkadaşlar var burada. söyleme bak neden yazalım sağlam partnerleri.... sen niye saklıyorsun sağlam partnerleri ? yani partner saklamak kategori saklamak gibi bir şey olarak mı değerlendiriyorsun ? bu neyin kafası ? ne içiyorsun? hangi havayla hangi suyla besleniyorsun ? amacın nedir ? kategorini sakla para kazanıyon partner saklamak ne ola ? sakladığın da eline ne geçiyor ? partner şirketi saklanmak için mi kuruldu ? bu tamamen ot kafası yada bonzai şuursuzluğu.....

Konuyu okuyunca lifeden dahi hepten şüphelenmeye başladım yav cidden bunlar iyi günlerimiz...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri