Paralarim çöpe gidiyor yardim edin :(

• Kullanıcı Nar|Tv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Nar|Tv

Yasaklanmış
merhaba arkadaslar bir kac dakika once you tube-giris yaptigimda cok kotu bir uyari aldim ve hayallarim yikildi diye bilirim :(

YouTube Topluluğu, videolarınızdan birini veya birkaçını uygunsuz etiketiyle işaretledi. Bir video işaretlendiğinde, Topluluk Kurallarımıza uyup uymadığının belirlenmesi için YouTube Ekibi tarafından incelemeye alınır. İnceleme sonucunda aşağıdaki videoların bu kuralları ihlal eden içerik barındırdığı belirlendi ve devre dışı bırakıldı:
..........................................................................

Kurallarımızı ihlal etmek gibi bir kastınız olmasa da, bu kuralların içerik yükleyenleri ve görüntüleyenleri korumak için konduğunu lütfen unutmayın. Maalesef videonuzu görüntüleyen herkes iyi niyetli değildir. Kendinize, ailenize veya arkadaşlarınıza ait videoları yayınlamadan önce bir kişi hakkında olumsuz fikir verme riski olup olmadığı konusunda iyi düşünün. Yayınladığınız videoların yalnızca belirli kişiler tarafından görülmesini sağlamak için YouTube'un gizlilik özelliklerini kullanmayı düşünebilirsiniz.

Hesabınız uyarı amaçlı bir Topluluk Kuralları ihtarı aldı. Bu ihtarın süresi altı ay içinde sona erecektir. Başka ihlallerin olması durumunda YouTube'da içerik yayınlama hakkınız geçici olarak devre dışı bırakılabilir ve/veya hesabınız feshedilebilir.

YouTube'un Topluluk Kuralları ve bu kuralların uygulanmasının sağlanması hakkında daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezini ziyaret edin.

Bu videoyu silmekle hesabınızdaki ihtarın kaldırılmayacağını lütfen unutmayın. İhtarlara nasıl itiraz başvurusu yapıldığı konusunda daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezindeki bu sayfayı ziyaret edin.
Alındığı Tarih: 6 May 2013 | Onaylandı: 6 May 2013

simdi ne yapmam gerekir kanala videolar yukleyimmi yoksa yeni kanal acayimmi??bu kanalla islemek tehlikelimi her an fehsedile bilermi??bu kanalimi nisanda adsenseyle iliskilendirmisdim simdi param copemi gidicek?yardimci olun lutfen :(

bak o zaman şimdi risk alacaksan devam et yüklemeye eger 2. ihtarıda alırsan bırak kanalı gitdigi yere kadar

ama ben ihtarin sebebini anlayamadim videomda hic bir sorunda yokdu,sadece Top 10-kiz kavqalari videosu idi acaba birimi sikayet etdi??oyle ola bilirmi??

ama ben ihtarin sebebini anlayamadim videomda hic bir sorunda yokdu,sadece Top 10-kiz kavqalari videosu idi acaba birimi sikayet etdi??oyle ola bilirmi??

sen hatanın kralını yapmışsın sana tavsiye kesinlikle şiddet içerikli nefret söylemi gibi içerikler paylaşma topluluk yedirip kapatırlar kanalını çok kişinin ki kavga videolarından kapandı deneme boşuna

arkadaşlar video atarken dikkat edin isterse videom 100.000 izlensin ihtar aldı mı ben kesinlikle tutmam kaldırırım yada 3.kişi falan derse tutmayın böyle videoları hemen silin

sen hatanın kralını yapmışsın sana tavsiye kesinlikle şiddet içerikli nefret söylemi gibi içerikler paylaşma topluluk yedirip kapatırlar kanalını çok kişinin ki kavga videolarından kapandı deneme boşuna

hocam simdi 6-aydan sonra gecermi ihtar yoksa bi neden bulup kapatirlarmi??

hocam simdi 6-aydan sonra gecermi ihtar yoksa bi neden bulup kapatirlarmi??

youtubenin kimseye herhangi garezi yoktur şimdi video yükle ama şiddet içerikli degil şanslıysan 6 ay sonra kurtulursun tabi bu 6 ayda başka telif yemessen inşallah yemessin dedigim gibi şiddeti adultu nefret söylemi ve siyasi videoalara hiç girme illaki kanalını kapatırlar

en iyisi ve en para bırakanı güncel ve özgün videodur

o da olmadı git araştır baya kimsede olmayan kaynaklar bul niche çalışması yap ve sende kazan herkes gibi

youtubenin kimseye herhangi garezi yoktur şimdi video yükle ama şiddet içerikli degil şanslıysan 6 ay sonra kurtulursun tabi bu 6 ayda başka telif yemessen inşallah yemessin dedigim gibi şiddeti adultu nefret söylemi ve siyasi videoalara hiç girme illaki kanalını kapatırlar

en iyisi ve en para bırakanı güncel ve özgün videodur

o da olmadı git araştır baya kimsede olmayan kaynaklar bul niche çalışması yap ve sende kazan herkes gibi

sagolsin kardesim :( denicem bakalim neler gelcek daha basimiza

dostum o kanalla daha ugrasma bırak getirdigi kadar getirsin yenı kanal ac kanal banlanır felan sonra kazancında ucmasın . odeme aldıkdan sonra kanalı sıfrla yenıden kur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri