Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
haberlere konu olan mıonun aslı yok dıyorlar dusundum de
![]()
lacoste essential sport öneririm ( şu anda bunu kullanıyorum )
armani code ağır gelir yaz için .. acqua di gio öneririm
c/k CKIN2U kullanacağına kolanya daha ii c/k be tavsiye ederim onun yerine
hocam bana butc dyıp korkutma tabanı 10 lıralık parfum sorduk daıre sormadık yada dnız knarında yazlık sormadımama 80-100 arası olabılır
aslı yokmuymuş be ya
ya bi,r çok farklı şeyi var markası var o parfümlerin her ay bir tane al işte![]()
hocam ten e göre ve ten rengine göre bile değişiyor.Bunların hepsinin arasından hafif ama etkili sports olan sana göre hangisi?
Deneme şansım yok nerden bulucam tek tek onları![]()
evet bu parfüm bendeki hala yarım duruyor. benim aldığımda 80 tl idi fiyatı da düşmüş![]()
Yorumlarıda okuyabilirsin hocam, fiyatlar uygun ve orjinal parfümler. Favorilerimi yazıyorum ilk 3
Paco Rabanne 1 Million EDT Erkek Parfüm
Davidoff Hot Water Men EDT Erkek Parfüm
Giorgio Armani Code Pour Homme EDT Erkek Parfüm
bayan herve leger 100 lira erkek 30-50 arası değişiyor bunlar sahte olmasın bide avona bakmak lazım
kardeşim parfüm alacaksan sana güzel öneride bulunabilirim ... marka adı bilmem ama nereden alacağına kalıcı özüm bulabilirim... ben uzun zamandır kullanıyorum gerçekten harika parfüm.. kalıcılık kalite mükemmel orjinal değil ama orjinalinden farkını bulursam sana ben ısmarlayacağım parfümüuzakta ama kargoyla alıyorum ben düşünürsen pm at
yaz sıcağında p/r van milyın kullanıp milleti kokudan öldürmeyin..
hocam kışın bile çok ağır o koku.
davidoff ve ga güzel tercih..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.