PARFÜM önerilerini alalım !

avon percieve 1 yıldır kullanıyorum kokusu harika en son fiyatı 38 liraydı tanıdığınız bir avoncu varsa dahada ucuza alabilirsiniz.
muhakkak deneyin

perceive.jpg

lacoste essential sport öneririm ( şu anda bunu kullanıyorum )

armani code ağır gelir yaz için .. acqua di gio öneririm

c/k CKIN2U kullanacağına kolanya daha ii c/k be tavsiye ederim onun yerine

Bunların hepsinin arasından hafif ama etkili sports olan sana göre hangisi?
Deneme şansım yok nerden bulucam tek tek onları :D

kardeşim parfüm alacaksan sana güzel öneride bulunabilirim ... marka adı bilmem ama nereden alacağına kalıcı özüm bulabilirim... ben uzun zamandır kullanıyorum gerçekten harika parfüm.. kalıcılık kalite mükemmel orjinal değil ama orjinalinden farkını bulursam sana ben ısmarlayacağım parfümü :D uzakta ama kargoyla alıyorum ben düşünürsen pm at

Benim yeğen channel blue kullanmis bi günde 3 tane kız parfümünüzün markasi ne acaba diye sormuş.
Not: Ben banyodan sonra gül suyu kullanırım.

Bunların hepsinin arasından hafif ama etkili sports olan sana göre hangisi?
Deneme şansım yok nerden bulucam tek tek onları :D
hocam ten e göre ve ten rengine göre bile değişiyor.
bende kalır 2 gün sende yarım saat durmaz..

acqua di gio olabilir lacoste essential olabilir ( yeşili normal mavi renklisi sport )
bunların arasından birini seç :)

bayan herve leger 100 lira erkek 30-50 arası değişiyor bunlar sahte olmasın bide avona bakmak lazım

ben avon tr sitesinde de bulamamıştım. belki tekrar piyasaya girmiş oalbilir. zaten verdiğin linkteki de satılmamış herhalde hiç. bana örnek ufak şişeler olur ya onlardan denk gelmişti bi yerde çoks evmiştim öyle aramaya başlamıştım.

kardeşim parfüm alacaksan sana güzel öneride bulunabilirim ... marka adı bilmem ama nereden alacağına kalıcı özüm bulabilirim... ben uzun zamandır kullanıyorum gerçekten harika parfüm.. kalıcılık kalite mükemmel orjinal değil ama orjinalinden farkını bulursam sana ben ısmarlayacağım parfümü :D uzakta ama kargoyla alıyorum ben düşünürsen pm at

hacı shakıranın parfumunu sormaık devlet sırrımı buraya yazsan nolur ya :D kapına kadar goturuyon bızı :D ne ayak ya soylesene :D

yaz sıcağında p/r van milyın kullanıp milleti kokudan öldürmeyin..
hocam kışın bile çok ağır o koku.
davidoff ve ga güzel tercih..

Yeni çıkan one million ağır kokuyor iki çeşit var. Bir iki kez üzerinize ateş etmeniz yeter :D çokta baymaya gerek yok tabi ki..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri