Parmak Mouse 3D USB + HEDİYELİDİR

Hocam öncelikle hayırlı satışlar ama çoğu kişi bunun ne olduğunu hala anlamış değil.

sen istedigin kadar ağrıtmıyor de hocam ben farenin tekerleğini döndürdüğümde dahi ağrıyor parmağımı habire sağa sola çevirince mi ağrımayacak :D amacım satışı baltalamak değil vardır bunun da alıcıları isteklileri hayırlı işler

sen istedigin kadar ağrıtmıyor de hocam ben farenin tekerleğini döndürdüğümde dahi ağrıyor parmağımı habire sağa sola çevirince mi ağrımayacak :D amacım satışı baltalamak değil vardır bunun da alıcıları isteklileri hayırlı işler

Hocam zorla satmıyoruz burada,
Satışımız Devam Ediyor...

bu ne la böyle etmediğiniz laf kalmamış.
yok işe yaramaz yok kullanılmaz. İşine yarayan olursa alır kardeşim ne boş boş konuşup konu baltalıyorsunuz. Mod falan ilgilenmiyor mu acaba konularla hiç

Valla hocam konuyu baltalamak kolay ancak bizde zorla satmıyoruz tabi ilginiz için teşekkür ederim,

Valla hocam konuyu baltalamak kolay ancak bizde zorla satmıyoruz tabi ilginiz için teşekkür ederim,

Sizin zorla satmadığınız aşikar ancak bir forumda konu açıyorsanız eleştirilere açık olmalısınız. Merak etmeyin bunu almak isteyen her türlü alıcaktır, ha ben hiç bir türlü eleştiri istemiyorum almazsanız almayın diyecekseniz. Buyrun reklam satın alın bir foruma konu açıpta sadece iyi düşünceleri olan kişiler yorum yapsın deme gibi bir şansınız olduğunu düşünmüyorum.

Ha baltalama konusuna gelince bu ağır bir ithamdır ve evet ben birisinin birşeyleri baltaladığını düşünüyorum. Buda sizsiniz insanların sattığınız ürün(ler) hakkında ki görüşlerini baltalayıp kategorilendirip işinize gelmeyeni ayırmamalısınız.

Sizin zorla satmadığınız aşikar ancak bir forumda konu açıyorsanız eleştirilere açık olmalısınız. Merak etmeyin bunu almak isteyen her türlü alıcaktır, ha ben hiç bir türlü eleştiri istemiyorum almazsanız almayın diyecekseniz. Buyrun reklam satın alın bir foruma konu açıpta sadece iyi düşünceleri olan kişiler yorum yapsın deme gibi bir şansınız olduğunu düşünmüyorum.

Ha baltalama konusuna gelince bu ağır bir ithamdır ve evet ben birisinin birşeyleri baltaladığını düşünüyorum. Buda sizsiniz insanların sattığınız ürün(ler) hakkında ki görüşlerini baltalayıp kategorilendirip işinize gelmeyeni ayırmamalısınız.

Tamam hocam ;)

benim annem öğretmen ve bu zamanda sürekli görsel egitim veriliyor.bizim zamanımızdaki gibi yaz tahtaya devri kapandı sanırım(kolejde).sınıfında işe yarayacağını düşünüp hediye olarak alabilirim.

benim annem öğretmen ve bu zamanda sürekli görsel egitim veriliyor.bizim zamanımızdaki gibi yaz tahtaya devri kapandı sanırım(kolejde).sınıfında işe yarayacağını düşünüp hediye olarak alabilirim.

Tabiki hocam pm atınız bana ödeme bilgilerini atayım,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri