Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam öncelikle hayırlı satışlar ama çoğu kişi bunun ne olduğunu hala anlamış değil.
sen istedigin kadar ağrıtmıyor de hocam ben farenin tekerleğini döndürdüğümde dahi ağrıyor parmağımı habire sağa sola çevirince mi ağrımayacakamacım satışı baltalamak değil vardır bunun da alıcıları isteklileri hayırlı işler
Valla hocam konuyu baltalamak kolay ancak bizde zorla satmıyoruz tabi ilginiz için teşekkür ederim,
Satışımız Devam Ediyor...
Sizin zorla satmadığınız aşikar ancak bir forumda konu açıyorsanız eleştirilere açık olmalısınız. Merak etmeyin bunu almak isteyen her türlü alıcaktır, ha ben hiç bir türlü eleştiri istemiyorum almazsanız almayın diyecekseniz. Buyrun reklam satın alın bir foruma konu açıpta sadece iyi düşünceleri olan kişiler yorum yapsın deme gibi bir şansınız olduğunu düşünmüyorum.
Ha baltalama konusuna gelince bu ağır bir ithamdır ve evet ben birisinin birşeyleri baltaladığını düşünüyorum. Buda sizsiniz insanların sattığınız ürün(ler) hakkında ki görüşlerini baltalayıp kategorilendirip işinize gelmeyeni ayırmamalısınız.
bir kullanım videosu olsa daha iyi olurdu...
benim annem öğretmen ve bu zamanda sürekli görsel egitim veriliyor.bizim zamanımızdaki gibi yaz tahtaya devri kapandı sanırım(kolejde).sınıfında işe yarayacağını düşünüp hediye olarak alabilirim.
bu çinliler daha neler çıkartıcak ya![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.