Pars dan aldığım mail HK. görüşlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdiye kadar nerdeydiniz? adam yürüdü gitti işinde iyi reklam yaptırdı

her mailcide kanalların %10-20si kapanır diye bir olay yok.kanalları naviden alırım normalde 100 video atarak çalışırım ama 24 saatte 600-1000 atarak deneme yaptıklarım da oldu kanallar hala ayakta...navi ye fazla yüklenip de nazar değdirmeyin :D

1500 kanalla para kazanacagini sanana sunu sorarım: Arkadaş bu IQ ile bu yaşa kadar hayatta kalmayı nasil başardin?

Sana sonuna kadar hak veriyorum ve katiliyorum....

Kendisinin ne esnafligi ne de kanallarinin saglamligi konusunda pozitif dusunmuyorum...

Benzer sorunlar yasadim ben senin gibi 1530 tane de degil ama 100 civari kanalda sorun yasadim , butun forum parsta pars diyor saglam kanal konusunda ama alakasi yok yada soyle bir durum var 100 , 200 500 satarken normal sorunsuz yapiyorlar bu isi de sayi artttikca siparis arttikca suyunu cikariyorlar...

Kendisinden tavsiye uzerine 100 - 150 kanal almisimdir her giridigim 5- 10 kanalda 1 kapali cikinca alim yapmadim , sadece anlayamadigim daha girmeden kapali kanallar bana mi denk geldi yoksa alim yapanlar yuklu miktarda alim yapanlar kapanmalara goz mu yumuyorlar...

Tabi bir de pars in 50 kanal aldiginda 50 tl yi aninda hesabinda hatta parayi almadan teslim etmemesi gibi bir durumu var , foruma 1 yildir uyeyim kimseye 1 lira zararim olmamistir ya ticaret yaptigin insani arastirip yaparsin yada guvenmezsen yapmazsin 2 x 2 esittir 4 kacar gibi odemeyi gec olayi da gercekten enteresan bir esnaflik anlayisi ...

Son düzenleme:
her mailcide kanalların %10-20si kapanır diye bir olay yok.kanalları naviden alırım normalde 100 video atarak çalışırım ama 24 saatte 600-1000 atarak deneme yaptıklarım da oldu kanallar hala ayakta...navi ye fazla yüklenip de nazar değdirmeyin :D

evet o lafımı iyi niyetimden söylüyorum ama bunu suistimal ediyor arkadaş. ben de başka mail satıcısından alıyorum şuan hiçbir problem yok allaha şükür

ocak ayında sanırım aldığım mailleri 1 ay sonra gireyim derken kurtarma epostası istedi bana verdiği maillerin yanında kurtarma epostası yazmıyordu sorduğumda ozaman kurtarma epostası vermiyoruz dedi bütün aldığım kanallar çöp oldu o günden sonra birdaha almadım

aslında mail alırken çoğunun kapanma riskinde olduğunu göz önünde bulundurmak lazım. Yani sonuçta çalıştıkları sistem belli. Google da bu kadar aptal değil. Siz ne kadar ip değişip modem reslesenizde çıkış yaptığınız sağlayıcı aynı. cmd ye tracert google.com yazdığımda ne demek istediğimi daha net anlayacaksınız. Biliyorum çalışan çoğu arkadaş spam çalıştığı için çokca mail almaya mahkum. Kendi görüşüm farklı bilgisayardan kendi açtığım düşük sayıdaki mailden kazandığım kazanç ve elde ettiğim kanal kalitesi, satın alıp açtıklarımın çok üstünde gidiyor. Tabiki kategori vs de farkettiriyor ancak gözlemim bu yönde.

Onu bunu geçin Android üzerinden bir URL ile kolaylıkla mail açılabiliyor. Bunu zaten forumun yarısı biliyordur. Bizim kanal satın alma gayemiz, yapacağımız işe daha fazla konsantre olabilmek. Zaten gayet sıkıcı bir hal alıyor, birde mail ile uğraşmayalım diye mail alıyoruz. Fakat ben bundan sonra android ile açılmış maillere daha fazla güvenmeyeceğim. Bence sizde Android mail satan kullanıcıları yönlendirmelisiniz.

onun patlıcağı belliydide dediğim gibi bu kadar uzun zaman konu açılmaması şaşırtmıştı beni artislik yapıyodu yok günde 9k mail satıyorum 18k mail satıyorum 20 tane çalışanım var oyum var buyum var sonu bu işte

1500 kanalla para kazanacagini sanana sunu sorarım: Arkadaş bu IQ ile bu yaşa kadar hayatta kalmayı nasil başardin?

Çokda güzel kazanılıyo sen çok geride kalmışsın :)

Pars yazılıma ben en çok para konusunda kızmışımdır hesabında görmeden atmıyor. Eft saati geçti yarın gel diyo. 1 yaptı 2 yaptı bende alışverişi kestim çok itici bi tavır.

[29.6.2015 18:12:48] sancak DİNÇER: bota bağlar bağlamaz video dahi atmadan kanapana 3-4 kanal ve 10-20 video attıktan sonra spma düşen bi sürü kanal oldu
[29.6.2015 18:13:07] sancak DİNÇER: çalışma sistemizide yada mailleri açan arkadaşlarda bi sıkıntı var sanırım
[29.6.2015 18:13:40] sancak DİNÇER: kanallarla ilgili başka şikayet aldınız mı
[29.6.2015 18:13:46] sancak DİNÇER: son günlerde
[29.6.2015 18:13:47] sancak DİNÇER: :S
[29.6.2015 18:14:11] Pars Medya +15 Usa Onaylı - Onaysız Mailler Satılır: yok hocam ya
[29.6.2015 18:14:12] Pars Medya +15 Usa Onaylı - Onaysız Mailler Satılır: sorun yok
[29.6.2015 18:14:15] Pars Medya +15 Usa Onaylı - Onaysız Mailler Satılır: elemanlar aynı
[29.6.2015 18:14:18] Pars Medya +15 Usa Onaylı - Onaysız Mailler Satılır: sistem aynı
[29.6.2015 18:14:20] Pars Medya +15 Usa Onaylı - Onaysız Mailler Satılır: kapanma almadık başkalarından

Arkadaşla dün aramızda geçen skype görüşmesi başka kimseden şikayet almamışşş :D

---------- Spam Engelliyici 17:01 ---------- Önceki Mesaj 16:59 ----------

Benim için pars yazılım bitmiştir 150 civarı kanal alışım olmuştu :(

diyer ayrıntıda şudur çalıştıgı bir kişi foruma gelip şuan satış yapıyordur oda [MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] dir.. bu ardı sıra kapanan kanallar referans bilişimin açtıgını söyledi. bunuda eklemek isterim ve şimdi açıcagım şikayet konusunda bir kaç daha detaya deyinicem.

Navi 'nin skype adresi

Navi arkadaşın skype adresini alabilirmiyiz ?Teşekkürler.

diyer ayrıntıda şudur çalıştıgı bir kişi foruma gelip şuan satış yapıyordur oda [MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] dir.. bu ardı sıra kapanan kanallar referans bilişimin açtıgını söyledi. bunuda eklemek isterim ve şimdi açıcagım şikayet konusunda bir kaç daha detaya deyinicem.

Bir konuyla 2 üyenin ticari faaliyetlerini bitirdin. Valla içimde de bir huzursuzluk mevcut. Ben ömür boyu böyle bir konu açılmasa konuşmazdım, yazmazdım çizmezdim. Belki de bu yüzden kaybediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri