Pars dan aldığım mail HK. görüşlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suçu ben kimseye atmıyorum 5 aylık kanalları o referansın açtığını söyledim sadece.Benim garantim 7 gün 1 senedir yazıyorum konumda arkadaşlar onu düşünerek kanallara baksaydınız yinede yüksek miktar alan arkadaşlara eyvallah 1 ay sonramesela 300 den 20 kapanıyor telafi yapıyorum ama benden 20 kanal alıp 3 ay sonra telafi istiyenler var nasıl yapayım

[MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] dostum bak burda yazılanları eğer bu işi daha iyi devam ettirmek istiyorsan, iyice analiz etmelisin. Çünkü şikayet noktaları birbirinden çok farklı. Ürün-hizmet kalitesine baktığımızda sen sadece stoklu çalıştığın için kurtarıyorsun. Yoksa Ürün kalitesi ve hizmet kalitesi gerçekten iyi durumda değil. Ben kişisel olarak konuşuyorum, yaşın daha çok genç. Burda da bir nevi ticaret yapıp ekmek yiyorsun. Daha iyi yap daha iyi ye. Ama sen kötü olursan ürünün ne kadar iyi olursa olsun, insanlar alternatif ararlar.

Bu yüzden herkes esnaf olamıyor, senin farklılık yaratman lazım... İyi kötü ticaretin içinden gelen birisi olarak konuşuyorum, önce sen kaliteni arttır, ürünlerinin de otomatik olarak kalitesi artacaktır.

arkadastan bende epeydir mail aliyorum aynen 1ay gibi uzun zaman giris yapmadigim kanallrda sorun yasiyorum kapaniyor ama ilk hafta giris yapip video attigim kanallardan epey uzun suredir acik olan kanllarda var onu da goz onune almak gerekiyor tabi. bende 2 farkli kisiden part part 25+25 alarak sorunu asmaya calisiyorum kendimce. bence toptan almak yerine part part alarak sorunu asmaya calismak lazim yoksa hicbir mail saticisi bu kadar kisiye mail satip saglam yapiyorum diyemez bence.

mobilden yazilmistir...

Arkadaşlar bu konuda yazan arkadaşlara birşey demek istemiyorum haklılar ama normal sattığımız kanallardan bana geri dönüş olmuyor bana geri dönüş yapan burdan 20 kişiden belki 6-7 kişi onlarında üstündende 15-20 gün bazılarından daha fazla süre geçti şimdiki kanallarla alakalı olmadığından ben size şikayet yok diyorum.

Benim anlamadığım 15-20 gün geçmesinin önemi varmıdır hocam kanala video atılmış öyle kapanmışsa sen haklısın ama kanala video atılmadan kapanıyosa haksızsın bence.Hiç video atılmadan 15-20 gün sonra kapancaksa biz boşuna alıyoruz mailleri

pars ya da x bir satıcıya bu kadar yüklenildiğinde (sipariş olarak) sonuç istisnasız aynı olacaktır. forumun yarısından çoğu parstan alıyor-du.

eleman calıstırınce hep böyle oluyor elemana paranın yarısını veriyorsun doğal olarakta elemanda sallamıyor

referans bilişimin olayını tam anlamak isteyenler şikayet konuma baksınlar orada resimlerle gösterdim. çürükleri iade etmiyorsun bari 150 kanalı iade et dememin karşılıgında elamanın işi bıraktığını ve ona kapanan mailleri geri veremeyeceğini söyledi.

bende almıştım bir ara videoyapa ekledigim kanal kapanıyordu. Sonra baktım olmuyor degiştirdim böyle durumlarda en fazla 10 kanal alın satıcıdan bir bakın 1-2 hafta ne kadar çok farklı satıcıdan kanal o kadar iyi bizim için. Çünkü google bir şekilde lokasyondada buluyor açılmış mailleri :) Onun için alacagınız mailleri farklı mail satıcılarına paylaştırın

milleti bilmiyorum ama ben çok memnunum arkadaştan valla bi sorun olduğunda hemen müdahale eder ha çalışma şeklimde şudur bi kanala 20 den fazla video yüklemem yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler.

milleti bilmiyorum ama ben çok memnunum arkadaştan valla bi sorun olduğunda hemen müdahale eder ha çalışma şeklimde şudur bi kanala 20 den fazla video yüklemem yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler.

bende aliyorum kanallara 50 den asagı video basmıyorum. sıkıntı yok simdilik

Arkadaşlar günde 2k kanal teslim ediyorum o kadar yoğun oluyorki mesaj bile atamıyorum bana mesaj atanlara teslimat yapıyorum.Günde 2k kanal satıyorsak elbet fire'ler olabiliyor 1 haftada 10 günde falan bize gelirse anında telafi yapıyoruz zaten fakat 3-4-5 ay sonra kanal getirip kapandı diyene hiçbir satıcı telafi vermezki zaten

benim yaşadığım bir diğer sorunda aldığım kanalların 3-1 bota bağladığım anda ki yutubum kullanırım kanallar spama düşüyo kaç gündür [MENTION=11620]era[/MENTION] hocamın botu incelemesini kanalların spama düştüğünü anlatımaya çalışıyorum sonra anladım ki sorun maillerde kanala 5-10 video atıyorum ertesi gün video attığımda hepsi ünleme kanal spama düşüyo

Arkadaşlar günde 2k kanal teslim ediyorum o kadar yoğun oluyorki mesaj bile atamıyorum bana mesaj atanlara teslimat yapıyorum.Günde 2k kanal satıyorsak elbet fire'ler olabiliyor 1 haftada 10 günde falan bize gelirse anında telafi yapıyoruz zaten fakat 3-4-5 ay sonra kanal getirip kapandı diyene hiçbir satıcı telafi vermezki zaten

http://i.hizliresim.com/zA9rbY.png

evet 3 4 ay sonra daha fazla yazmıyacagım. için rahat olsun garanti verenler var ve onlardan alıyorum şuan.

http://i.hizliresim.com/zA9rbY.png

evet 3 4 ay sonra daha fazla yazmıyacagım. için rahat olsun garanti verenler var ve onlardan alıyorum şuan.

Hocam size anlattım 50 kere skypeye 2 kişi bakıyoruz onuda geçtim şimdi sizin 2 hafta sonra kapanan kanal başka 5 ay sonra kapanan kanal başka şimdi 1 kanal 2 haftada kapandı diye trilyon kanal açıldıktan 2 hafta sonra kapancak diye bir kuralmı var ?

Ve dediğim gibi 2 hafta sonra girmiş olsaydınız size kalmıyıcaktı eğer kapalıysa telafi yapıcaktık.

Bu arkadaşı bana kim sorsa önermedim.Kaç ay öncesinden.Hep te haklı çıktım.
Konu sahibi arkadaşa da tavsiyem yüklü sipariş vereceksen az az miktar belirt.
Maili açarken umursamıyorlar.Düm düz gidiyorlar konu da belirttikleri işlemlerin çoğunu bile yapmıyorlar.100 100 ver 200 200 ver siparişlerini.Birde android ile kanal açanlar dan hesap alma.

En sağlam en güvenilir mailler kendiniz açdığınız maillerdir arkadaşlar.Gereğinden fazla sadece kullacağınız kadar acarsanız hep sağlam olur hemde kimseden şikayetçi olmak zorunda kalmazsınız.

Ben [MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] den de kanal aldim ve bu konunun alakasi oldugunu sanmiyorum ...
Cunku kapanan kanal cok cok cok az o arkadasta...

bende [MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] den de kanal aldim 3-5 çatlak çıkyo onada ses etmiyorum zaten onun haricinde bi sıkıntı yaşamıyorum referansla.nedense konu başka mihmallere yöneldi:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri