Pars dan aldığım mail HK. görüşlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diyer ayrıntıda şudur çalıştıgı bir kişi foruma gelip şuan satış yapıyordur oda [MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] dir.. bu ardı sıra kapanan kanallar referans bilişimin açtıgını söyledi. bunuda eklemek isterim ve şimdi açıcagım şikayet konusunda bir kaç daha detaya deyinicem.

Ben [MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] den de kanal aldim ve bu konunun alakasi oldugunu sanmiyorum ...
Cunku kapanan kanal cok cok cok az o arkadasta...

kapanma evet baya fazla oranı %50-70 çok yüklenirsen oran artar maalesef.. zaten ben düzelttirmiştim androidle açtığını konuya yazmasını istemiştim o gün yazmıştı geçenlerde baktım silmiş heralde yoktu androidle açtığı...pc ye geçipde onaysız açıyosa zaten bu kadar kapanma şikayeti olmazdı konuda baktımda pc den açıldığı algısı var son zamanlarda almadım ama sistem aynı falan dediyse android devam ediyor.. para konusunda bende katılıyorum hesapta görmeden iş yapmaz daha önce almış olsakta..

Bir konuyla 2 üyenin ticari faaliyetlerini bitirdin. Valla içimde de bir huzursuzluk mevcut. Ben ömür boyu böyle bir konu açılmasa konuşmazdım, yazmazdım çizmezdim. Belki de bu yüzden kaybediyoruz

Seninle zaten konusmustuk bu konuyu ;)
Demekki tek sorun yasayan biz degilmisiz ve hakliymisiz...

Bir konuyla 2 üyenin ticari faaliyetlerini bitirdin. Valla içimde de bir huzursuzluk mevcut. Ben ömür boyu böyle bir konu açılmasa konuşmazdım, yazmazdım çizmezdim. Belki de bu yüzden kaybediyoruz
Hocam işini sağlam yapan her zaman kazanır ama sağlam yapmazsa hem biz hemde satıcı kaybeder. O yüzden ne iş olursa olsun sağlam yapacaksın. Benim mail tedarik ettiğim bir arkadaş var maşallahı var 3 ay önce aldığım kanallara bu hafta girdim kapanan bir kanal bile yoktu. Üstelik kanalları hazır eder etmez yollayıp ödemeyi hiç sormuyor bile. O adamın kanalı 2.5 lira da olsa ondan alırım. İşini sağlam yapsın bana yeter.

EVET ARKADAŞLAR HERKES İSTEDİĞİNİ YAZMAKTA ÖZGÜR BENİM İÇİN, FAKAT Referans Bilişim konusuna gelirsek o arkadaş benim eski elemanım hiçkimse inkar edemez kendiside biliyor benim sistemim ile kanal açıyor yalan değil gelsin konuşsun [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] adlı arkadaşın benden aldığı kanallarda kapananları attığına göre Referans Bilişimin açtığı kanallarda var kapananlarda gidin kendisine sorun bu mailleri senmi açtın diye 4 ay önce beni bıraktı forumu öğrenmiş detaya girmek istemiyorum satışa başlamış bende eyvallah dedim ayrılık fakat arkadaş 5 ay önce aldığından onun kanallarıda var içinde.

Konu sahibini gercekten tebrik ediyorum herkes herkese olumlu yorum yapıyor önemli olan bu sekilde olumsuzlukları da söyleyebilmektir. Kimin mailleri iyi derseniz uzun zamandır [MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] dan kanal alıyorum hic bir sıkıntı yasamadım hem kanalları sağlam hem de tek bir patlak kanal cıkmadı ben aldığımda onun ara verdiği dönemde de [MENTION=25964]battusay[/MENTION] dan kanal aldım onda da bi sıkıntı yasamadım. (Alışveriş yaptığım cok kişi oldu memnun olduklarımı yazdım)

Düşenin dostu olmaz. Hatırlarım 15 Mayıs 2014:(

Bu forum daha önceden anason faciasını görmedimi. Gördü. Arkadaşlar parsı tanımam etmem. Amacım da reklam değil. ayda 10 kanal alıyorsanız bilemem fakat çok kanal alıyorsanız her zaman çok kişiyle çalışmalısınız. Fakat kim olursa olsun 0 kapanmasız kanal olmaz. Bekleyen boş maillerde kullanımsızlıkdan da kapanabilir. Riski bölmek için herkes 2-3 adsense, 2-3 quiz, 2-3 life çalışmıyor mu? Niye kanalları 2-3 kişiden almıyorsunuz? Ben bir kişiden 200 üzeri kanal alımını tam mantığıma oturtturamıyorum. Oda bir kişi. Kanalları kapanabilir, yt onu yakalamış olabilir. Yeni bir çizgi çekin. Aylık ihtiyacınızı 3 e bölüp 3 farklı kişiyle çalışın.

Benimde güvendiğim kişiler var elbette, reklam yapıp isim vermek istemem. Fakat kendime veya aileme kanal yapıyorsam asla 1 kişiden almam. Çünkü bilirim ki bir kişinin tüm kanalları 1 günde bile kapanabilir.

Bu benim önerim sadece iyiniyet önerisidir. Riski bölmek, daha huzurlu daha endişeli yaşamaktır.

sonuna kadar haklısın. ama iş ahlakı yoksa benim için bitmiştir ve herkesin bilmesi gerekir. bence işini doğru yapmalıydı sadece ben de değilim hatalar birikti ve böyle bir olay gerçekleşti.

forumda 2 mailci ile de sorunum var ama onları buraya taşımadım söylediklerine hak veriyorum ama 150 mailin peşi sıra kapalı olması işe son noktayı koydu malesef

ne yazık ki bunu bnde geç farkettim ve yaklaşk 1 aydır kanal almıyorum ve eski aldığım kanallarda patır patır dökülüyo

EVET ARKADAŞLAR HERKES İSTEDİĞİNİ YAZMAKTA ÖZGÜR BENİM İÇİN, FAKAT Referans Bilişim konusuna gelirsek o arkadaş benim eski elemanım hiçkimse inkar edemez kendiside biliyor benim sistemim ile kanal açıyor yalan değil gelsin konuşsun [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] adlı arkadaşın benden aldığı kanallarda kapananları attığına göre Referans Bilişimin açtığı kanallarda var kapananlarda gidin kendisine sorun bu mailleri senmi açtın diye 4 ay önce beni bıraktı forumu öğrenmiş detaya girmek istemiyorum satışa başlamış bende eyvallah dedim ayrılık fakat arkadaş 5 ay önce aldığından onun kanallarıda var içinde.

aynı sistemle açtığınızı söylüyorsun arkadaş konusunda pc ile açıldığını yazmış yalan mı söylüyor ??

Aynı sorun bende de oldu.Aldığım maillerin yarısından fazlası hiç video atmadan kapandı.Sadece bende olmuştur sanıp ve işlerini baltalamamak için yazmadım ama konu açılınca yazma gereksinimi duydum.Skype den arkadaşa iletmeme rağmen kapanan kanalları sağolsun ilgilenilmedi.Skype de muhattap olduğum kişinin de sürekli değiştiğini düşünüyorum artık her kimse güvenim hiç kalmadı

aynı sistemle açtığınızı söylüyorsun arkadaş konusunda pc ile açıldığını yazmış yalan mı söylüyor ??

Hocam arkadaşla aramızda sorun olsun istemiyorum artık görüşmüyoruz bile ama arkadaş benim elemanım olmadan önce youtube yi bilmiyordu bile para kazanma vs. babamın arkadaşıydı ordan tanıştık böyle elemanımız oldu sistemi ben buldum öğrettim işte daha sonra sorunlar oldu kendi ytparadan satışa başladı sırtımızdan bıçakladı ama neyse dedik ama bence youtubeyi hiç bilmeyen kişi nasıl sistem bulabilir bilmiyorum şuanda hangi sistemi kullandığını bilmiyorum ama arkadaş kendisi gelsin konuşsun.

hocam o arkadaşın kanalları olabilir fakat açılanlar ama iş gereği 5 ay önce olduğu için ve o arkadaş sizin himayenizde çalıştığı için bu durum iş veren olarak sizin sorumluluğunuzda oluyor.işçinin yaptığı hata işveren ve işçi arasında olur müşteri ve işçi arasında değil :)

Daha dün kendisiyle skypte konuştum bana başka kimsede kapanma konusunda şikayet almadıklarını söyledi bende kendi içeriklerimden sanırım diye züürt tesellisi veriyorum kendime :( neyi saklamaya çalışıyorsunuz bu kadar adam yalan mı söylüyo ortada bi memmuniyetsizlik var demekki ama benim zoruma giden ticari ahlak şart kesinlikle dün bana senden başka şikayet almadık demeseydi konuyu ben açacaktım

Hocam arkadaşla aramızda sorun olsun istemiyorum artık görüşmüyoruz bile ama arkadaş benim elemanım olmadan önce youtube yi bilmiyordu bile para kazanma vs. babamın arkadaşıydı ordan tanıştık böyle elemanımız oldu sistemi ben buldum öğrettim işte daha sonra sorunlar oldu kendi ytparadan satışa başladı sırtımızdan bıçakladı ama neyse dedik ama bence youtubeyi hiç bilmeyen kişi nasıl sistem bulabilir bilmiyorum şuanda hangi sistemi kullandığını bilmiyorum ama arkadaş kendisi gelsin konuşsun.

Arkadaş farkındamısın bilmiyorum ama herkes şuanda senden şikayetçi ve sen diğer arkadaşı konuşuyorsun. Hatırlıyor musun bilmem ama benimde senden aldığım maillerin tamamı ya kapalı ya da telefon onayına girmişti yenilemek istediğimde sistem değişti artık bilgisayardan açıyorum daha pahalı ve zaten 1 haftayı da geçti demiştin. Diğer arkadaş konusunu bir kenara bırakıp sorunu çözmeye ya da durumu telafi etmeye çalışsan diyorum.

Yanlış mı düşünüyorum bir sirkelen istersen...

Zamanı mi bu konunun daha yeni kanal almıştım :)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cok gidiyorsunuz uzerine kendim gecen ay 100 adet onaylı kanal aldım 46 tanesinden 8 tanesi telefon onayına dusmustu telafi etti bu kisiden aldıgım kanallara 100-150 ser video basıyorum flag telif harici kapanan yok.

REFERANSTAN gecen ay 100 adet onaysız mail almistim bastan girmeye baslatım alayı telefona dusmustu kendi agzi ile soyledi isi yeni oogrettigi bi eleman acmis kanalları o yuzden sıkıntı cıkabilirmis sıkıntı cıktıgında telafisini yapariz dedi. kanallar sıkıntılı cıktıgında purkulendim kanallarını geri iade etmek istedigimi soyledim baya bi israr ettim sonunda parayı gonderdi skype den de engelledi.

adamdan 50 kişi şikayetçi gelmiş diğer arkadaşına sallıyo buda iyi

Daha dün kendisiyle skypte konuştum bana başka kimsede kapanma konusunda şikayet almadıklarını söyledi bende kendi içeriklerimden sanırım diye züürt tesellisi veriyorum kendime :( neyi saklamaya çalışıyorsunuz bu kadar adam yalan mı söylüyo ortada bi memmuniyetsizlik var demekki ama benim zoruma giden ticari ahlak şart kesinlikle dün bana senden başka şikayet almadık demeseydi konuyu ben açacaktım

Arkadaşlar bu konuda yazan arkadaşlara birşey demek istemiyorum haklılar ama normal sattığımız kanallardan bana geri dönüş olmuyor bana geri dönüş yapan burdan 20 kişiden belki 6-7 kişi onlarında üstündende 15-20 gün bazılarından daha fazla süre geçti şimdiki kanallarla alakalı olmadığından ben size şikayet yok diyorum.

[MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] den aldığım kanalların yarısından fazlası daha giriş yapmadığım halde kapalı çıkıyor demek sorun bende değil onlardaymış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri