Arkadaşlar elimde 1 tane gmail var alt kanal usülü çalışıyorum. Ana maili kullanmıyorum yani.. Alt kanalıma şifre oluşturdum girişide alt kanal ile yapıyordum. Bugün Partner daveti geldi. Kontrol paneline girdim daveti onaylıyamıyorum, partner davetinin altında ''Kabul etmek için Google+ sayfası sahibi hesabınızla oturum açın.'' yazıyor.. Neyse ana maile gireyim dedim lakin onunda şifresinde hata ile karşılaşıyorum muhtemelen excele not alırken şifreyi yanlış kaydettim keza kurtarma mailide aynı şekilde..
Neyse dedim ben bu alt kanala başka mail atıyayım dedim ve buna farklı bir mail oluşturdum.. Daveti iptal ettim ve partner firmasından tekrar davet göndermesini rica ettim.. Sonuç yine aynı.. Bu sefer oluşturduğum maile davet ile ilgili mail geliyor, kontrol panelinede geliyor fakat aynı manzarayla karşılaşıyorum..
Var mı başına gelen ve yardımcı olacak bir arkadaş?
Neyse dedim ben bu alt kanala başka mail atıyayım dedim ve buna farklı bir mail oluşturdum.. Daveti iptal ettim ve partner firmasından tekrar davet göndermesini rica ettim.. Sonuç yine aynı.. Bu sefer oluşturduğum maile davet ile ilgili mail geliyor, kontrol panelinede geliyor fakat aynı manzarayla karşılaşıyorum..
Var mı başına gelen ve yardımcı olacak bir arkadaş?