Partner Daveti: ''Kabul etmek için Google+ sayfası sahibi hesabınızla oturum açın.''

Ali Tahsin

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar elimde 1 tane gmail var alt kanal usülü çalışıyorum. Ana maili kullanmıyorum yani.. Alt kanalıma şifre oluşturdum girişide alt kanal ile yapıyordum. Bugün Partner daveti geldi. Kontrol paneline girdim daveti onaylıyamıyorum, partner davetinin altında ''Kabul etmek için Google+ sayfası sahibi hesabınızla oturum açın.'' yazıyor.. Neyse ana maile gireyim dedim lakin onunda şifresinde hata ile karşılaşıyorum muhtemelen excele not alırken şifreyi yanlış kaydettim keza kurtarma mailide aynı şekilde..

Neyse dedim ben bu alt kanala başka mail atıyayım dedim ve buna farklı bir mail oluşturdum.. Daveti iptal ettim ve partner firmasından tekrar davet göndermesini rica ettim.. Sonuç yine aynı.. Bu sefer oluşturduğum maile davet ile ilgili mail geliyor, kontrol panelinede geliyor fakat aynı manzarayla karşılaşıyorum..

Var mı başına gelen ve yardımcı olacak bir arkadaş?

Bu arada şimdi partner davetini iptal edemediğiminde farkına vardım, illa ana kanala girmemi istiyor.. bir ben mi yaşıyorum bu tarz bir şey? Neden ilk benim başıma geliyor cins cins durumlar :D

Eveeet. bende bu durumla karşı karşıya kaldım şu an kaldım. boş boş bakıyorum ekrana.

OLAY
1 ANA KANAL VE 5 ALT KANAL VARDI
ana kanalda video olmamasına rağmen ana kanal youtube hesabım feshedilmiş.
alt kanallara partner daveti geldi. alt kanallara google+ kullanıcısı oluşturduydum aynı senin şekilde. girdim aynı uyarı
Kabul etmek için Google+ sayfası sahibi hesabınızla oturum açın.

yönetici atıyorum. yönetici maili ile giriyorum. yine aynı uyarı. ve öyle bir durum olmuş ki. sanki bilerek yapıyorlar. 5 kanalda deli gibi tutmuş şahlanmış gidiyor. bu da benim kaderimde var demek.

BUNA ACİLEN BİR ÇÖZÜM BULMAM LAZIM.

Eveeet. bende bu durumla karşı karşıya kaldım şu an kaldım. boş boş bakıyorum ekrana.

OLAY
1 ANA KANAL VE 5 ALT KANAL VARDI
ana kanalda video olmamasına rağmen ana kanal youtube hesabım feshedilmiş.
alt kanallara partner daveti geldi. alt kanallara google+ kullanıcısı oluşturduydum aynı senin şekilde. girdim aynı uyarı
Kabul etmek için Google+ sayfası sahibi hesabınızla oturum açın.

yönetici atıyorum. yönetici maili ile giriyorum. yine aynı uyarı. ve öyle bir durum olmuş ki. sanki bilerek yapıyorlar. 5 kanalda deli gibi tutmuş şahlanmış gidiyor. bu da benim kaderimde var demek.

BUNA ACİLEN BİR ÇÖZÜM BULMAM LAZIM.

bu durumun çözümü nedir arkadaşlar ?

bu durumun çözümü nedir arkadaşlar ?

Bu Durumun Çözümü Şudur Arkadaşlar...

Sıfır Bir Gmail Ve Bir Tane Youtube Kanalı Açıyoruz...

Ve Kapanan Gmaildeki alt kanalları Yeni açtığımız Gmaile Sahibi Olarak Taşıyoruz...
24 Saat Geçmesi Üzerine Birincil Kişi yapıyoruz ...
Kapanan Gmaili Birincillikten atınca siliyoruz oradan Anladınızmı Uğraşın yapamassanız resimli anlatayım...

Bu Durumun Çözümü Şudur Arkadaşlar...

Sıfır Bir Gmail Ve Bir Tane Youtube Kanalı Açıyoruz...

Ve Kapanan Gmaildeki alt kanalları Yeni açtığımız Gmaile Sahibi Olarak Taşıyoruz...
24 Saat Geçmesi Üzerine Birincil Kişi yapıyoruz ...
Kapanan Gmaili Birincillikten atınca siliyoruz oradan Anladınızmı Uğraşın yapamassanız resimli anlatayım...

Arkadaşın Dediklerine EK Olarak Bu Linkten Yönetici Sayfasına Ulaşabilirsiniz https://plus.google.com/u/0/b/11227...s/admin?_ga=1.107933698.1452952195.1452873927

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri