Partner Olayımmı Olmayımmı ?

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar kanalımın ıstatıstıklerı bu bu ıstatıstıkler ıle sızce partner olsam daha cok kazanırmıyım ? Kanalın topluluk ıhtarı var sadece . telif ihtarı yoktur .

tf9vr.png

tf9w5.png

Görüntülemeler ve kazanca bakınca partner olman daha çok getirir gibi gözüküyor. Ama iyi bir partner seçmelisin ve bunu iyi düşünmelisin. Çünkü partner olup pek bir değişiklik görmeyen (örneğin ben) ve pişman olan arkadaşlar da var..

bu verdiğin rakamlarla partneri dene derim kaybın olmaz belki daha fazla kazanırsın ama kanalda gelecek görüyorsan kazancı artardiye düşüyorsan hiç bulaşma partnere.

Oncelikle gordugum kadari ile sana bazi tavsiyelerde bulunayim.

Haftalik 150k izlenimin aylik 400-500k izlenimin var.

Eylul ayi icerisinde yaptigin 473k nin kazanci 163 dolar.

En kotu partner networkunde bile 300k izlenim yapsan ve 2 dolar izlenim basi alsan (1k'ya) buda 600 dolar yapar.

Yani partnerlige gecmek icin senin izlenim sayilarin gayet iyi.Verdigin istatistiklerdeki Mobil izlenim oraninda normal 100/10/15 lerde.

Bence muhakak denemelisin kaybedecegin birsey yok.Helede yabanci ise kanalin mutlaka dene.

Partnerlikden kazanamayan yada tavsiye etmeyen arkadaslarda lutfen yanlis anlasilmasin ama ,siz basaramadiginiz yada olmadigi icin sevmiyorsunuz halbuki partnerligi,izlenimi olan bir kanalin partnerligini asla adsenseye degismem.

Hani alemcilerin bir sozu vardir ya " Bira hamballikdir" diye.Bana gorede bu iste Adsense hamballikdir partnerligin yaninda.Tabi izlenim sayisina gore bu sorumu soyluyorum.Yoksa gunde 300-500-1-2k icin partnerlik iyi olsada genede adsense ile esit yada adsense az ustun olabilir ama senin kanalindaki gibi yada daha fazla izlenim alan kanallarin,kanal sahiplerinin partner olmamasi en buyuk kayiplaridir bu iste.

Saygilarimla.

Ne partnerli bir kanalım var ne de o paylaştığın grafikteki gibi izlenim sayılarına ulaşabildim.Ama [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Üstadın yorumu bana mantıklı geldi,sen bilirsin.Benim böylesi izlenim alan bir kanalım olsa partnerliği çok ciddi düşünürdüm.Belki asıl soru şu olabilir.
Hangi partnerlik firması ?
Bol kazançlar :)

En kotu partner networkunde bile 300k izlenim yapsan ve 2 dolar izlenim basi alsan (1k'ya) buda 600 dolar yapar.

Yani partnerlige gecmek icin senin izlenim sayilarin gayet iyi.Verdigin istatistiklerdeki Mobil izlenim oraninda normal 100/10/15 lerde.

Bence muhakak denemelisin kaybedecegin birsey yok.Helede yabanci ise kanalin mutlaka dene.

Partnerlikden kazanamayan yada tavsiye etmeyen arkadaslarda lutfen yanlis anlasilmasin ama ,siz basaramadiginiz yada olmadigi icin sevmiyorsunuz halbuki partnerligi,izlenimi olan bir kanalin partnerligini asla adsenseye degismem.

Hani alemcilerin bir sozu vardir ya " Bira hamballikdir" diye.Bana gorede bu iste Adsense hamballikdir partnerligin yaninda.Tabi izlenim sayisina gore bu sorumu soyluyorum.Yoksa gunde 300-500-1-2k icin partnerlik iyi olsada genede adsense ile esit yada adsense az ustun olabilir ama senin kanalindaki gibi yada daha fazla izlenim alan kanallarin,kanal sahiplerinin partner olmamasi en buyuk kayiplaridir bu iste.

Saygilarimla.

Serkan abi yorumun ıcın cok tesekkurler peki bu istatistikelre gore hangı partnerlıgı tavsıye edersın acaba?

---------- Mesaj saat 14:42:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:40:04 civarında gönderildi. ----------

Birde Serkan abi diyelimki partnerlıkden cıkardım bu kanalı gecen aykı kazancı yanı bu ay alıcagam paradan sılerlermı kazandırdıgını adsense ?

Partnerliye gecmeden once internetde iyice bi arasti hangi partner saglam, hangisini daha az kesinti yapiyor ve daha iyi hizmet sagliyor. Kanalini en onde giden bi partnere bagla. Partnerle ilgili bir site veriyim buradan bak biraz arasdir. Ayni zamanda da yabanci forumlardan arasdirmani da oneririm.

partner statistikleri

Kardesim kesinlikle partner ol derim fakat ben kendi network sartlarimdan soyleyeyim topluluk ihtari skinti yaratabilir.

---------- Mesaj saat 14:22:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:16:41 civarında gönderildi. ----------

Serkan abi yorumun ıcın cok tesekkurler peki bu istatistikelre gore hangı partnerlıgı tavsıye edersın acaba?

---------- Mesaj saat 14:42:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:40:04 civarında gönderildi. ----------

Birde Serkan abi diyelimki partnerlıkden cıkardım bu kanalı gecen aykı kazancı yanı bu ay alıcagam paradan sılerlermı kazandırdıgını adsense ?

adsense partnerliginden cikmaktan bahsediyorsaniz, adsenseye yansiyan tutar kalir kesintiniz olmaz.

---------- Mesaj saat 14:27:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:22:36 civarında gönderildi. ----------

Saygilarimla.

abi dusuk izlenimli kisiler partner oldu sonrada kazanamadilar bu yuzden partnerlik kotu tanindi,

bende bayilik aldim ama 1000 izlenim sarti koydum forumun sanirim uyeleri bayagi korkmus :) forumdan 2-3 kisi geldi ama digerleri disardan gelen izlenimleride guzel kazanclarida...

simdilik nazar deymesin guzel gidiyor, bizde aga girenlerde memnun insallah boyle devam eder.

izlenimi yuksek olanlar ve niche dedigimiz olayi yapamayanlar icin kesinlikle Network partnerligi diyorum ben

adsense partnerliginden cikmaktan bahsediyorsaniz, adsenseye yansiyan tutar kalir kesintiniz olmaz.

Hocam ben 5 Ekimde partnerlige gecti. Benim merak ettiğim konu su gecen ayın ödemesi ne olucak :) Cünkü partnerlige gectiğimde adsensede kesinlesmemişti youtube kazançları.

Hocam ben 5 Ekimde partnerlige gecti. Benim merak ettiğim konu su gecen ayın ödemesi ne olucak :) Cünkü partnerlige gectiğimde adsensede kesinlesmemişti youtube kazançları.

alirsin bence..

soyle dusun...

bir iste calisyorsun, hirsizlik yaptin yada is veren sartlarina uymadin kovuldun, is veren odeme yapmaz tazminat odemez, iyi niyetli biri degilse o ay o gune kadar kazandiginida vermez :)

ama anlasarak konusarak yada is verenin keyfi gereyi cikis aldiysan hak ettigin maasini duruma bagli tazmintinida alirsin...

youtbede sonucta bir is veren, sen adsense ile bagini kesiyorsun kural ihlali yapip kovulmuyorsun bu yuzden hakkiyla kazandigin tutar yanisyacaktir.

alirsin bence..

soyle dusun...

bir iste calisyorsun, hirsizlik yaptin yada is veren sartlarina uymadin kovuldun, is veren odeme yapmaz tazminat odemez, iyi niyetli biri degilse o ay o gune kadar kazandiginida vermez :)

ama anlasarak konusarak yada is verenin keyfi gereyi cikis aldiysan hak ettigin maasini duruma bagli tazmintinida alirsin...

youtbede sonucta bir is veren, sen adsense ile bagini kesiyorsun kural ihlali yapip kovulmuyorsun bu yuzden hakkiyla kazandigin tutar yanisyacaktir.

İnş. hocam deneyip görücez. Bi sorumda ben Avesomeness Networdayim sayfa BGBG 4.40 sizce nasıl sadece 2 günlük istatistik bu 5-7 ekim kazanc 80$ izlenim 90bin. Sizce nasıl

İnş. hocam deneyip görücez. Bi sorumda ben Avesomeness Networdayim sayfa BGBG 4.40 sizce nasıl sadece 2 günlük istatistik bu 5-7 ekim kazanc 80$ izlenim 90bin. Sizce nasıl

normal, daha iyide olabilir icerige bagli sanirim

bende 5.07

255.912 Bin izlenime 293.50 dolar vermis

kanal da partnerlikde bir aylik

06-09-2013 ile 07-10-2013 arasi

kesinlikle artar ama iste iletisim skintisi var sanirim birsey yaziyorsun 3-4 gun sonra donuyorlar henuz odeme alamadim ama bakalim sanirim ayinsonu diyorlar ayin 2 de talep ettim henuz bir gelisme yok :)

İletişim sıkıntısı var dogru :) kazanclarım 3 gün acılmadı en sonunda mesajlarımla bogdum actılar :D Ödemeyide nasıl yapıcaz cok merak ediyorum hiç paypal kullanmadım :) suan paypal hesabım var ama dogrulanması gerekiyor. Kredi kartı olmadan nasıl yapabilrim onu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri