Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
edit yanlışlk oldue hocam bunların hepsi zaten forumda bilindik.sağol emeğinede bunlardan farklısını arıyor herkes![]()
Neden partnere gönderdiğimiz kanalların % 80 i spamden kapanıyor.
Adsenste 2 ay duran daha doğrusu partnerlerin istediği şartları tutan (izlenim + abone) 2 ay sıkıntısız adsens te duran kanalları partnere gönderdiğimde hepsi spamden kapanıyor..
Ne tesadüftür ki..hepsinde de aynı mail... bir veya birden fazla videonuz topluluk kuralları gereği silindi.
1 veya 2 kanala gelse flag anlarımda...19 kanala aynı saatte gelmesinin açıklaması var mıdır sizlerde...
Gönderdiğimiz arkadaşlar içerikleri belleyip kanalları fllaglıyormu... nasıl bir açıklaması vardır bunun..
Dogrusu soyluyor benimde basvurdugum partnrler oldu yerli bunlarda topluluktan kapandi malesefarkadasların işi gücü yok kanalları flaglasınlarbide bunu yapmak icin okadar zahmete girip bi sürü partnerle görüsüp subluk alsınlar cok sacma degil mi sence ?
eee o zaman... nedir kardeşim sence bununaçıklaması...
19 kanal sıfır sıkıntı 2 aydır adsenste..
hepsi ile başvuru yapıyorum... hepsinin kapanış saatleri arasında 6 şar dakika oynuyor ..
300 ün üzerine günlük 5k izlenimli bütün kanallar aynı gün çöp oldu..
Ne tesadüftür ki sadece başvurduğum 19 kanal... ve aynı 10 dakika içinde..
Hepsinde aynı mail..
Aynen oyle devam suan kendim aciyorum uzun bi zamandir ve adsense17 adsensenize ilk bağladığınız 10ar ,sonraki bağladığınız 3 er kanal nasıl kapandıysa partnere bağladığınız kanallarda aynı şekilde kapanabilir...açık da kalabilir...bu zamanda piyango gibi bir olay oldu bu kanal kapanmaları..kanal kapanmalarınız ne zamanda oldu bilmiyorum ama mart başında çok pis bir kapanma furyasını bütün youtuber lar yaşadı.mart başından beri tek tük kapanmalar izledim.
ayrıca partnere giren bir kanalın kazancı ya artmış olur yada zamanla bir süre sonra artar.şahsen ağımıza katılan kanallar,kanal sahiplerine 3-4 ay kazanırsa bu zamanda kar diye bakarız.
ayrıca bizim ağımızdaki birisi 20k yı kapanan kanallarından alabilirse bu bize yeter çünkü adsenseye bağlı olsaydı her zaman için ban ve alamama riskiyle karşı karşıya olacaktı.en azından bir ihtimal şimdi o paralarını alabilecek.
Bu işi yapıyorsanız yok partner sahipleri ,yok mail satıcıları falan diye düşünmemek gerek.herkesin rızkı kendinedir.kafanızda soru işaretleri kalıyorsa maillerinizi kendiniz açacak,adsenseden devam edeceksiniz...
saygılar....
17 adsensenize ilk bağladığınız 10ar ,sonraki bağladığınız 3 er kanal nasıl kapandıysa partnere bağladığınız kanallarda aynı şekilde kapanabilir...açık da kalabilir...bu zamanda piyango gibi bir olay oldu bu kanal kapanmaları..kanal kapanmalarınız ne zamanda oldu bilmiyorum ama mart başında çok pis bir kapanma furyasını bütün youtuber lar yaşadı.mart başından beri tek tük kapanmalar izledim.
ayrıca partnere giren bir kanalın kazancı ya artmış olur yada zamanla bir süre sonra artar.şahsen ağımıza katılan kanallar,kanal sahiplerine 3-4 ay kazanırsa bu zamanda kar diye bakarız.
ayrıca bizim ağımızdaki birisi 20k yı kapanan kanallarından alabilirse bu bize yeter çünkü adsenseye bağlı olsaydı her zaman için ban ve alamama riskiyle karşı karşıya olacaktı.en azından bir ihtimal şimdi o paralarını alabilecek.
Bu işi yapıyorsanız yok partner sahipleri ,yok mail satıcıları falan diye düşünmemek gerek.herkesin rızkı kendinedir.kafanızda soru işaretleri kalıyorsa maillerinizi kendiniz açacak,adsenseden devam edeceksiniz...
saygılar....
Zaman ayırdığın için tşkkürler kardeşim..
Fakat mesele adsenslerde yaşadığımız kapanmalar gibi periyodik , belli tarihler arasındaki gibi değil..
Yani 19 kanal 2 ay durdu durdu..tam ben başvuru yaptığım güne ve o saate denk geldi...aynı 10 dk içinde hepsi flaglandı..hepsi normal adsense kapanması yaşar gibi kapandı demek...Trump başkan olacak demek gibi bişey
Sakın beni yanlış anlamayın arkadaşlar ya bu başvuru esnasında sistematik birşey...(kimsenin günahını almamak adına söyledim)... ya da art niyetli bir sürü insanların önüne kanallarımızı sunuyoruz.
Kardes kimseyi zanaltinda birakmakta dogru degilde benim kapanan kanalim spamdan teliften falan degil uyugunsuznicerik olarak isaretlendiginden kapandi mesela daha once ve suan dahi bu sorunu yasamadim yasamiyorum cakistigim 2 icerik var epey zamandir o sekilde kapanincada insan ister istemez giciklaniyorValla hocam kendi adıma konuşayım; okul iş derken inanın 1 dk vaktim kalmıyor ki kanallara bile bakmıyorum ki vaktim olsa da bakmam kimsenin emeğinde gözümüz yok; hakkımızı alalım yeterHangi partnerlerle çalıştıgınız da önemli bizim kanal kapanmalarımız genelde belli bir seviyede oluyor günlük olarak. Toplu kapanmaya denk gelmezsek. [MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocamın belirttiği gibi mart başında bir kapanma dalgası yaşadık sanırım biz de en son.
Saygılarımla,
Hüseyin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.