Partner Öneri Listesi

• Kullanıcı EaglePaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
[MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] güzel toparlamışın eline sağlık..

e hocam bunların hepsi zaten forumda bilindik.sağol emeğinede bunlardan farklısını arıyor herkes :)
edit yanlışlk oldu

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Neden partnere gönderdiğimiz kanalların % 80 i spamden kapanıyor.
Adsenste 2 ay duran daha doğrusu partnerlerin istediği şartları tutan (izlenim + abone) 2 ay sıkıntısız adsens te duran kanalları partnere gönderdiğimde hepsi spamden kapanıyor..
Ne tesadüftür ki..hepsinde de aynı mail... bir veya birden fazla videonuz topluluk kuralları gereği silindi.
1 veya 2 kanala gelse flag anlarımda...19 kanala aynı saatte gelmesinin açıklaması var mıdır sizlerde...
Gönderdiğimiz arkadaşlar içerikleri belleyip kanalları fllaglıyormu... nasıl bir açıklaması vardır bunun..

Neden partnere gönderdiğimiz kanalların % 80 i spamden kapanıyor.
Adsenste 2 ay duran daha doğrusu partnerlerin istediği şartları tutan (izlenim + abone) 2 ay sıkıntısız adsens te duran kanalları partnere gönderdiğimde hepsi spamden kapanıyor..
Ne tesadüftür ki..hepsinde de aynı mail... bir veya birden fazla videonuz topluluk kuralları gereği silindi.
1 veya 2 kanala gelse flag anlarımda...19 kanala aynı saatte gelmesinin açıklaması var mıdır sizlerde...
Gönderdiğimiz arkadaşlar içerikleri belleyip kanalları fllaglıyormu... nasıl bir açıklaması vardır bunun..

arkadasların işi gücü yok kanalları flaglasınlar :D bide bunu yapmak icin okadar zahmete girip bi sürü partnerle görüsüp subluk alsınlar cok sacma degil mi sence ?

eee o zaman... nedir kardeşim sence bununaçıklaması...
19 kanal sıfır sıkıntı 2 aydır adsenste..
hepsi ile başvuru yapıyorum... hepsinin kapanış saatleri arasında 6 şar dakika oynuyor ..
300 ün üzerine günlük 5k izlenimli bütün kanallar aynı gün çöp oldu..
Ne tesadüftür ki sadece başvurduğum 19 kanal... ve aynı 10 dakika içinde..
Hepsinde aynı mail..

arkadasların işi gücü yok kanalları flaglasınlar :D bide bunu yapmak icin okadar zahmete girip bi sürü partnerle görüsüp subluk alsınlar cok sacma degil mi sence ?
Dogrusu soyluyor benimde basvurdugum partnrler oldu yerli bunlarda topluluktan kapandi malesef
Bazende bentpixel yapiyor bazen kanali aliyor 2 3 gun sonra topluluk
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
eee o zaman... nedir kardeşim sence bununaçıklaması...
19 kanal sıfır sıkıntı 2 aydır adsenste..
hepsi ile başvuru yapıyorum... hepsinin kapanış saatleri arasında 6 şar dakika oynuyor ..
300 ün üzerine günlük 5k izlenimli bütün kanallar aynı gün çöp oldu..
Ne tesadüftür ki sadece başvurduğum 19 kanal... ve aynı 10 dakika içinde..
Hepsinde aynı mail..

17 adsensenize ilk bağladığınız 10ar ,sonraki bağladığınız 3 er kanal nasıl kapandıysa partnere bağladığınız kanallarda aynı şekilde kapanabilir...açık da kalabilir...bu zamanda piyango gibi bir olay oldu bu kanal kapanmaları..kanal kapanmalarınız ne zamanda oldu bilmiyorum ama mart başında çok pis bir kapanma furyasını bütün youtuber lar yaşadı.mart başından beri tek tük kapanmalar izledim.

ayrıca partnere giren bir kanalın kazancı ya artmış olur yada zamanla bir süre sonra artar.şahsen ağımıza katılan kanallar,kanal sahiplerine 3-4 ay kazanırsa bu zamanda kar diye bakarız.

ayrıca bizim ağımızdaki birisi 20k yı kapanan kanallarından alabilirse bu bize yeter çünkü adsenseye bağlı olsaydı her zaman için ban ve alamama riskiyle karşı karşıya olacaktı.en azından bir ihtimal şimdi o paralarını alabilecek.

Bu işi yapıyorsanız yok partner sahipleri ,yok mail satıcıları falan diye düşünmemek gerek.herkesin rızkı kendinedir.kafanızda soru işaretleri kalıyorsa maillerinizi kendiniz açacak,adsenseden devam edeceksiniz...

saygılar....

şunu da ekleyeyim kazanan kanal her zaman kapanır..günlük 50-100 dolar kazandıran kanal elbet ilk sayfaya çıkıp ya telif yer yada yt un dikkatini çeker...

Son düzenleme:
Güzel olmuş ellerinize sağlık hocam.

17 adsensenize ilk bağladığınız 10ar ,sonraki bağladığınız 3 er kanal nasıl kapandıysa partnere bağladığınız kanallarda aynı şekilde kapanabilir...açık da kalabilir...bu zamanda piyango gibi bir olay oldu bu kanal kapanmaları..kanal kapanmalarınız ne zamanda oldu bilmiyorum ama mart başında çok pis bir kapanma furyasını bütün youtuber lar yaşadı.mart başından beri tek tük kapanmalar izledim.

ayrıca partnere giren bir kanalın kazancı ya artmış olur yada zamanla bir süre sonra artar.şahsen ağımıza katılan kanallar,kanal sahiplerine 3-4 ay kazanırsa bu zamanda kar diye bakarız.

ayrıca bizim ağımızdaki birisi 20k yı kapanan kanallarından alabilirse bu bize yeter çünkü adsenseye bağlı olsaydı her zaman için ban ve alamama riskiyle karşı karşıya olacaktı.en azından bir ihtimal şimdi o paralarını alabilecek.

Bu işi yapıyorsanız yok partner sahipleri ,yok mail satıcıları falan diye düşünmemek gerek.herkesin rızkı kendinedir.kafanızda soru işaretleri kalıyorsa maillerinizi kendiniz açacak,adsenseden devam edeceksiniz...

saygılar....
Aynen oyle devam suan kendim aciyorum uzun bi zamandir ve adsense

partnerde ki kanalların kazancı yükseldikçe f lag gelmeye başlıyor.Ben de bunu çözmeye çalışıyorum
Şuan,sık aralıklarla girilmiş video ortasından kaynaklanabileceğini düşünüyorum

Son düzenleme:

saygılar....

Zaman ayırdığın için tşkkürler kardeşim..
Fakat mesele adsenslerde yaşadığımız kapanmalar gibi periyodik , belli tarihler arasındaki gibi değil..
Yani 19 kanal 2 ay durdu durdu..tam ben başvuru yaptığım güne ve o saate denk geldi...aynı 10 dk içinde hepsi flaglandı..hepsi normal adsense kapanması yaşar gibi kapandı demek...Trump başkan olacak demek gibi bişey
Sakın beni yanlış anlamayın arkadaşlar ya bu başvuru esnasında sistematik birşey...(kimsenin günahını almamak adına söyledim)... ya da art niyetli bir sürü insanların önüne kanallarımızı sunuyoruz.

Zaman ayırdığın için tşkkürler kardeşim..
Fakat mesele adsenslerde yaşadığımız kapanmalar gibi periyodik , belli tarihler arasındaki gibi değil..
Yani 19 kanal 2 ay durdu durdu..tam ben başvuru yaptığım güne ve o saate denk geldi...aynı 10 dk içinde hepsi flaglandı..hepsi normal adsense kapanması yaşar gibi kapandı demek...Trump başkan olacak demek gibi bişey
Sakın beni yanlış anlamayın arkadaşlar ya bu başvuru esnasında sistematik birşey...(kimsenin günahını almamak adına söyledim)... ya da art niyetli bir sürü insanların önüne kanallarımızı sunuyoruz.

şöyle bir ihtimal de var...para kazanması kapalı videolar partnere girdikten sonra para kazanması açılınca daha savunmasız bir kanal gibi oluyor...

Kanallar zaten adsensteydi...yani para kazanmaları açık..Kanallara davetiye gelse onaylasam.. o esnada para kazanma tekrar aktiften pasife dönerken bu durumu yaşasam da bie nebze anlarım..
Tek bir gerçek var ..Partnere kanal sokma çabamam bana pahalıya mal oldu..

Valla hocam kendi adıma konuşayım; okul iş derken inanın 1 dk vaktim kalmıyor ki kanallara bile bakmıyorum ki vaktim olsa da bakmam kimsenin emeğinde gözümüz yok; hakkımızı alalım yeter:) Hangi partnerlerle çalıştıgınız da önemli bizim kanal kapanmalarımız genelde belli bir seviyede oluyor günlük olarak. Toplu kapanmaya denk gelmezsek. [MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocamın belirttiği gibi mart başında bir kapanma dalgası yaşadık sanırım biz de en son.

Saygılarımla,
Hüseyin.

Valla hocam kendi adıma konuşayım; okul iş derken inanın 1 dk vaktim kalmıyor ki kanallara bile bakmıyorum ki vaktim olsa da bakmam kimsenin emeğinde gözümüz yok; hakkımızı alalım yeter:) Hangi partnerlerle çalıştıgınız da önemli bizim kanal kapanmalarımız genelde belli bir seviyede oluyor günlük olarak. Toplu kapanmaya denk gelmezsek. [MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocamın belirttiği gibi mart başında bir kapanma dalgası yaşadık sanırım biz de en son.

Saygılarımla,
Hüseyin.
Kardes kimseyi zanaltinda birakmakta dogru degilde benim kapanan kanalim spamdan teliften falan degil uyugunsuznicerik olarak isaretlendiginden kapandi mesela daha once ve suan dahi bu sorunu yasamadim yasamiyorum cakistigim 2 icerik var epey zamandir o sekilde kapanincada insan ister istemez giciklaniyor

Zaten aklımın ermediği noktadada bu kardeşim.. Partnere önerdiğim kanallar günlük toplam 1000 k üzeri para getiriyordu... komisyon oranlarını bilmiyorum ama farz edelim % 10...günde benden 100 tl kazanacak altyapıyı kim yok ederde o kanalları kopyalayıp haftalarca bir yere gelmesini bekler...
Bir kaç kanal olgunlaştırıp bir deneme daha yapacam... bu sırrı çözmek şart oldu :)

Bu networktan başka düşük şartla alım yapan var mı?
Bu network ile çalışan var mı?
Parasını düzenli alan yada sorun yasayan var mı?

8) Beyond Başvuru - ( alımlar açıktır )
Beyond Network - Youtube Partnership
Ocak Kazancını 5 Mart'da Öder
Min.Toplam İzlenim: 10.000
Min.Toplam Abone: 25
Kazanç Oranınız: %70
Ödeme Eşiği: 1 USD
Ödeme Yöntemi: Paypal

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri