Partner ve en kötü kanal

merkezi haber

Yasaklanmış
bütün kanallarımı partnere üye yapmak istedim ama içlerinden en berbat dedigim ilgilenmedigim 192 abonesi olan en düşük abone olan kanalım ve bütün videolar youtubede daha önce yüklenmş video ve sadece onu aweos partner aldı digerlerini kabul etmedi bu saçmalıkmı gözden kaçmamı :)

bütün kanallarımı partnere üye yapmak istedim ama içlerinden en berbat dedigim ilgilenmedigim 192 abonesi olan en düşük abone olan kanalım ve bütün videolar youtubede daha önce yüklenmş video ve sadece onu aweos partner aldı digerlerini kabul etmedi bu saçmalıkmı gözden kaçmamı :)

kardeş bişey diyicem
aboneden dolayı olabilir, merak ettim de diğer kanallarının her birinin kaç abonesi var zahmet olmazsa yazarmısın

kardeş bişey diyicem
aboneden dolayı olabilir, merak ettim de diğer kanallarının her birinin kaç abonesi var zahmet olmazsa yazarmısın

digerleri birtanesi 686 abone diğerleri binin üzerinde ama partner bunu aldı diye bende bu kanalın içerigini herşeyini degiştim bir video koydum rekor denemesi yapıcam 3 satte 323 izlnm aldı bakalm onun için bu kanala agırlık veriyorum

ben şu partnerliğe bir başvuru yapıyım bakıyım ne olucak
hayırlısı olsun bakalım bizde partner başvurusu yaptık kabul olsun 2-3 kanal daha partner yaparım belki inş paramızı verirler

Mekezi beni duyuyormusun Msjlarıma dönüş yaparsan artık sana zahmet olucak ama :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri