F
fth
Guest
Arkadaşla 5 adet kanal için anlaşmıştık. Ertesi günü vereceğini söyledi. Ok dedik, hatta zamanda verdim arkadaşa. Ama aradan 3 gün geçmesine rağmen kanalları alamadım. Arkadaşı uyarmama rağmen hesapları vermedi. Geri ödemede yapmadı. Dolandırıcı kelimesini hakeden birisidir. Zaten konusuda burada. http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/53137-machinima-satilik-kanallar.html
Kanallarını alamayanlar var konuda gördüğünüz gibi. Ben kısa ve öz yazmayı severim. [MENTION=22003]vmax[/MENTION] denen yaratık, ben verdiğim 50 tl ile batmam bunun farkındasındır ama ihtiyacı olupta hesapları alamayanlar var 3-5 TLsini senin gibilere yatıranlar var. O yüzden senin Allah Belanı Verecektir.
Bu arada arkadaşın ismi: Türkan Demir. İfşa edelim ki herkes bilsin böyle karaktersizleri.
Kanallarını alamayanlar var konuda gördüğünüz gibi. Ben kısa ve öz yazmayı severim. [MENTION=22003]vmax[/MENTION] denen yaratık, ben verdiğim 50 tl ile batmam bunun farkındasındır ama ihtiyacı olupta hesapları alamayanlar var 3-5 TLsini senin gibilere yatıranlar var. O yüzden senin Allah Belanı Verecektir.
Bu arada arkadaşın ismi: Türkan Demir. İfşa edelim ki herkes bilsin böyle karaktersizleri.