Partnerli Kanal Dolandırıcısı vmax

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F

fth

Guest
Arkadaşla 5 adet kanal için anlaşmıştık. Ertesi günü vereceğini söyledi. Ok dedik, hatta zamanda verdim arkadaşa. Ama aradan 3 gün geçmesine rağmen kanalları alamadım. Arkadaşı uyarmama rağmen hesapları vermedi. Geri ödemede yapmadı. Dolandırıcı kelimesini hakeden birisidir. Zaten konusuda burada. http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/53137-machinima-satilik-kanallar.html

Kanallarını alamayanlar var konuda gördüğünüz gibi. Ben kısa ve öz yazmayı severim. [MENTION=22003]vmax[/MENTION] denen yaratık, ben verdiğim 50 tl ile batmam bunun farkındasındır ama ihtiyacı olupta hesapları alamayanlar var 3-5 TLsini senin gibilere yatıranlar var. O yüzden senin Allah Belanı Verecektir.

Bu arada arkadaşın ismi: Türkan Demir. İfşa edelim ki herkes bilsin böyle karaktersizleri.

arkadaslar ne zamanki hesaplar hazir olsun o zaman odemenizi gecin gerci guvenilir kisilerle sozunun eri olan insanlarla ticaret yapmaniz sizin icin daimi iyi olur bu arkadasa itafen demiyorum tabikide yorumlara bakin insanlar memnunmu alinan sayilar bakin arkadaslariniza sorun oyle ticaret yapin

üzülüyorum böyle konuları görünce. bu tür konu açanlara kefil olan birini bulmadan alışveriş yapmayın. farkında mısınız son dönemde bu tür dolandırıcılık yapanların en büyük özellikleri eski bir hesap bulup premium üyelikle süsleyip ticarete başlıyorlar. max 50 mesajları bulunuyor hep nedense.. niye sürekli bu hatalara düşüyorsunuz. umarım böyle bir şey yoktur ancak artık dikkatli olun.. geçmiş olsun @fth hocam

edit: sipariş verirken neden para gönderiliyor anlamış değilim? reel ticaret değil sonuçta bu. vermeyin para siparişi tamamlasın o şekilde verin.

Son düzenleme:
arkadaslar ne zamanki hesaplar hazir olsun o zaman odemenizi gecin gerci guvenilir kisilerle sozunun eri olan insanlarla ticaret yapmaniz sizin icin daimi iyi olur bu arkadasa itafen demiyorum tabikide yorumlara bakin insanlar memnunmu alinan sayilar bakin arkadaslariniza sorun oyle ticaret yapin

Bildiğimiz şeyler kolay kolay hata yapmam ama bu sefer düştük tongaya. Bu uyarıları genelde bende yapan birisiyimdir. Ama bu sefer işim hızlı olsun diye ve bu partneri denemek için bir an önce işim olsun diye ödeme yaptım. İyi tarafından da bakmak lazım. Daha çok kişi ödeme yapmadan bir an önce çıktı ortaya bu şahıs..

Ayrıca ticaret yaptığım ve güvendiğim çok kişi var. Ödemeleri korkmadan yaparım. Ama bu sefer böyle oldu. Tanımadığım birisi. Aldığı haram parayla ne yapar artık arkadaş onu bilemem.. Söz yönetimde.. Mağduriyetler giderilene kadar bu şahıs forumda kalsın diyecekler. Bence kalmasın o haram parayla vicdanı rahatsa direk banlasınlar..

Dediğim gibi hatanın çoğu bende. Ödemeyi peşin yaptım diğer güvendiğim arkadaşlara yaptığım gibi. Gereken yapılsın. Eğer benden başka ödeme yapan yoksa ben mağduriyetimin giderilmesinden çok bu arkadaşın bir an önce banlanmasını istiyorum..

Son düzenleme:
Daha yeni üye olmuş ve ticaret puanı olmayan birinden alışveriş yapmamanızı öneririm.Böyle kişiler forumdan temizlenirse ytpara daha güzel bir yer olacak

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] arkadaştan başka kimse ile alışveriş yapmam bu forumda...

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hoca hakli , ben kendisinden gecen hafta 5 kanal aldim , bir sey dememe ragmen once kendisi kanallari verdi , 5dakika sonra bende odemesini yaptim ....

Durust adam herzaman kendisni zaten belli ediyor....

Gecmis olsun [MENTION=10960]fth[/MENTION]

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] arkadaştan başka kimse ile alışveriş yapmam bu forumda...

Aynen güvenilir çok az kalmış forumda. Eskiden böyle değildi ne oldu bu foruma neler değişti ben anlamadım. Evet [MENTION=15171]Katip[/MENTION] iyi bir arkadaş. Geçen anlaştığımız işi tam zamanında fazlasıyla yaptı arkadaş saolsun. Böyle temiz adamlardan daha çok [MENTION=22003]vmax[/MENTION] gibi karaktersizlerde var ne yazık ki.

Arkadaşla 5 adet kanal için anlaşmıştık. Ertesi günü vereceğini söyledi. Ok dedik, hatta zamanda verdim arkadaşa. Ama aradan 3 gün geçmesine rağmen kanalları alamadım. Arkadaşı uyarmama rağmen hesapları vermedi. Geri ödemede yapmadı. Dolandırıcı kelimesini hakeden birisidir. Zaten konusuda burada. http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/53137-machinima-satilik-kanallar.html

Kanallarını alamayanlar var konuda gördüğünüz gibi. Ben kısa ve öz yazmayı severim. @vmax denen yaratık, ben verdiğim 50 tl ile batmam bunun farkındasındır ama ihtiyacı olupta hesapları alamayanlar var 3-5 TLsini senin gibilere yatıranlar var. O yüzden senin Allah Belanı Verecektir.

Bu arada arkadaşın ismi: Türkan Demir. İfşa edelim ki herkes bilsin böyle karaktersizleri.

Aynen bende şikayetçiyim kendisine 2 kanal siparişi verdim ertesi gün kanalların hazır ödemesini yaptığında teslim edicem dedi.. ödemeyi yaptım bir daha cevap alamadım foruma girdiği halde pmlerime cevap vermiyor

aramızda geçen son konuşma

Screenshot by Lightshot

Arkadaşlar herkese geçmiş olsun, üzücüden ziyede sinir bozucu bir durum. Adminler konu ile ilgilenecektir düşüncesindeyim, taktir onların.

Geçmiş olsun hocam.. İnşallah mağduriyetleri giderir. Gidermezsede gereken yapılsın.

Teşekkür ederim hocam sizede geçmiş olsun inş. paramızı geri alabiliriz

Arkadaşlar herkese geçmiş olsun, üzücüden ziyede sinir bozucu bir durum. Adminler konu ile ilgilenecektir düşüncesindeyim, taktir onların.

Allah rağzı olsun hocam inş @era @mNote @RockNRolla @Incubus hocam gerekeni yapar şimdi paradan ziyade kanalları zamanın da teslim alamayıpta mağdur oluyoruz sonuçta zamanla yarışıyoruz hocam yoksa neden hazır partner kanal alalım? bende biliyorum 5 - 6 tane +18 vine videosu atıp 2-3 günde partner yapmayı ama ona bile vakit bulamıyoruz mecburen hazır partnerli kanal alıyoruz :( üzerine de dolandırılınca çok sinir bozucu bir durum oluyor inş adminlerimiz veya moderatörlerimiz ilgilenir ticaret yapanlara acil bir önlem alınmalı bence önüne gelen satış yapıyor :(

Böyle insanlardan kanal alınca o kanaldan da hayır gelmez bir kanal olur on kanal.

Teşekkür ederim hocam sizede geçmiş olsun inş. paramızı geri alabiliriz

Allah rağzı olsun hocam inş @era @mNote @RockNRolla @Incubus hocam gerekeni yapar şimdi paradan ziyade kanalları zamanın da teslim alamayıpta mağdur oluyoruz sonuçta zamanla yarışıyoruz hocam yoksa neden hazır partner kanal alalım? bende biliyorum 5 - 6 tane +18 vine videosu atıp 2-3 günde partner yapmayı ama ona bile vakit bulamıyoruz mecburen hazır partnerli kanal alıyoruz :( üzerine de dolandırılınca çok sinir bozucu bir durum oluyor inş adminlerimiz veya moderatörlerimiz ilgilenir ticaret yapanlara acil bir önlem alınmalı bence önüne gelen satış yapıyor :(
Almayın hocam. Vakit bulamıyorsanız bu işi yapmayın.

[MENTION=11620]era[/MENTION] bi incele hocam kimin mutlisiymiş adamın yorumlarına baktımda geçen konuda.bundan 2-3 ay öcne şu şu fiyatlardaydı diyor.nerden biliyor acaba ?

Bu tarzda forumlara ulu orta herkes üye olabiliyorsa dolandırıcılık konularının da önüne geçemezsiniz.

geçen pazar ben de 1 hesap sipariş verdim arkadaşa, ertesi gün demişti, malum bugun cuma :D
10 lira beni batırmaz çıkarmaz, ama en azından bu tarz arkadaşları görüyoruz, yazıktır başka bişey değil.
Gerçekten satış konusundan bazı sınırlandırmalar getirilmesi gerektiği her gün biraz daha çıkıyor ortaya.

Simdi isten geldim uykusuzum aksam kaltugimda para uadesi yapilmamis ise ypazartesi gerekli butun yasal islemleri baslatacagim versigim 70 lira ama olsun gitsin biraz mahkeme kapilarinda surtsun akli basina gelsin o zaman goruruz elmi yaman beymi yaman

Almayın hocam. Vakit bulamıyorsanız bu işi yapmayın.

Neden bu şekilde bi yaklaşımda bulundunuz ? Vakit bulamıyorsa alsın ama forumda dolandırıcı olmasın ;) herkes işinde gücünde bende çalışıyorum bende alıyorum ama adam akıllı satıcılardan almak lazım. Kendini kanıtlamış, iTrade güçlü olanlardan. Son zamanlarda forumda satış yapanlar çoğaldı açıkçası bunun önüne bir şekilde geçilmesi lazım, geçilmez ise forumda çok fazla karışıklık olacak düşüncesindeyim. Dashboarda ne zaman baksam yada denk gelsem xxx ten şikayetçiyim, ondan şikayetçiyim. İçeriğe bakıyorsun, uzun hikaye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri