Partnerli Kanal Dolandırıcısı vmax

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hata biraz da üyelerde.kimsenin alışveriş puanını kullandığı yok.bunu kullanacaksınız ,sonrada iki günlük üyeden bir ürün alırken benim ticaret puanım daha fazla.ilk önce ürünü alayım diyeceksiniz.

Neden bu şekilde bi yaklaşımda bulundunuz ? Vakit bulamıyorsa alsın ama forumda dolandırıcı olmasın ;) herkes işinde gücünde bende çalışıyorum bende alıyorum ama adam akıllı satıcılardan almak lazım. Kendini kanıtlamış, iTrade güçlü olanlardan. Son zamanlarda forumda satış yapanlar çoğaldı açıkçası bunun önüne bir şekilde geçilmesi lazım, geçilmez ise forumda çok fazla karışıklık olacak düşüncesindeyim. Dashboarda ne zaman baksam yada denk gelsem xxx ten şikayetçiyim, ondan şikayetçiyim. İçeriğe bakıyorsun, uzun hikaye.
Hocam işde bu tarz mağduriyetler olmasın böyle cibiliyetsiz adamlar insanları dolandırmasın diye diyorum ki bu forumda satış olmasın. Olduğu sürece bunun önünü kimse alamaz. Bu mesajlar böyle uzar gider.

Hocam işde bu tarz mağduriyetler olmasın böyle cibiliyetsiz adamlar insanları dolandırmasın diye diyorum ki bu forumda satış olmasın. Olduğu sürece bunun önünü kimse alamaz. Bu mesajlar böyle uzar gider.

Mesela şu şekilde olabilir, sadece fikir. Satış yapacaklar adminlerle bağlantı kursunlar, arkadaş elimde 100 tane x partner kanal var ben bunları şukadara satacağım, admin girip kontrol etsin oklenirse satılsın. ama sipariş üstüne kanal satışı yapılırsa olay yoldan çıkıyor, şu anki duruma dönüşüyor.

Mesela şu şekilde olabilir, sadece fikir. Satış yapacaklar adminlerle bağlantı kursunlar, arkadaş elimde 100 tane x partner kanal var ben bunları şukadara satacağım, admin girip kontrol etsin oklenirse satılsın. ama sipariş üstüne kanal satışı yapılırsa olay yoldan çıkıyor, şu anki duruma dönüşüyor.
Sen admin olsan bu riske girermisin.:) Kimse girmek istemez.

Sen admin olsan bu riske girermisin.:) Kimse girmek istemez.

Risk teşkil etmiyor bence sadece kontrol yapacak, varmı yokmu diye yada belli bir sınır koyacak atıyorum, itrade değeri 90 altı satış yapamayacak ve aylık satışı 50 kanalı geçmeyecek gibi. Hem bu konuda partner kanallarda kapanmalar azalacak (şahsi fikrim) hemde forumda dolandırılma olayı azalacak.

sipariş üzerine cıkması değil olay . hizmetini almadıgınız bi ürünün nasıl parasını verip hizmeti almadan beklersiniz ya . adamlar parayı alıo ee neymiş 1 hafta içinde verilecekmiş ..ya kardesim akıllı olun magzememi alıoda bu adam beklicen :)) neyse kimse için şu şu diye gıybet yapmıyorum sürekli forumu takipteyim fikrimi sundum .

Risk teşkil etmiyor bence sadece kontrol yapacak, varmı yokmu diye yada belli bir sınır koyacak atıyorum, itrade değeri 90 altı satış yapamayacak ve aylık satışı 50 kanalı geçmeyecek gibi. Hem bu konuda partner kanallarda kapanmalar azalacak (şahsi fikrim) hemde forumda dolandırılma olayı azalacak.
Millet ondan sonrada admin sen okey verdin aldık kanal kapandı yok şöyle oldu böyle oldu bıktırırlar hocam.
Şöyle olabilir ya satış tamamen kaldırılır veya yönetim bir ekip kurar o kişilerin kim olduğu bellidir tüm foruma market gibi çalışırlar. isteyen istediği alımı güvenle yapar.

Millet ondan sonrada admin sen okey verdin aldık kanal kapandı yok şöyle oldu böyle oldu bıktırırlar hocam.
Şöyle olabilir ya satış tamamen kaldırılır veya yönetim bir ekip kurar o kişilerin kim olduğu bellidir tüm foruma market gibi çalışırlar. isteyen istediği alımı güvenle yapar.

Veyadan sonraki mantıklı...

Almayın hocam. Vakit bulamıyorsanız bu işi yapmayın.

Hocam Allah aşkına bu nasıl bir yaklaşım tarzıdır S: @bbounce hocam size gerekli cevabı vermiş sağolsun ama
o zaman dolandırılmayalım diye ev - araba hiç bişey almayalım?? hiç bir yerde de çalışmayalım nasıl olsa yaşamak için para gerekli değil ? tövbe tövbe sizin dünyanızda bende yaşamak isterdim doğrusu
biggrin.png

Neden bu şekilde bi yaklaşımda bulundunuz ? Vakit bulamıyorsa alsın ama forumda dolandırıcı olmasın
wink.png
herkes işinde gücünde bende çalışıyorum bende alıyorum ama adam akıllı satıcılardan almak lazım. Kendini kanıtlamış, iTrade güçlü olanlardan. Son zamanlarda forumda satış yapanlar çoğaldı açıkçası bunun önüne bir şekilde geçilmesi lazım, geçilmez ise forumda çok fazla karışıklık olacak düşüncesindeyim. Dashboarda ne zaman baksam yada denk gelsem xxx ten şikayetçiyim, ondan şikayetçiyim. İçeriğe bakıyorsun, uzun hikaye.

Sizede yorumlarınız için ayrıca teşekkür ediyorum hocam benimde istediğim bu forumda..

Son düzenleme:
Hocam Allah aşkına bu nasıl bir yaklaşım tarzıdır S: o zaman dolandırılmayalım diye ev - araba hiç bişey almayalım?? hiç bir yerde de çalışmayalım nasıl olsa yaşamak için para gerekli değil ?
saydığın alımların hepsi yasal ticaret platformlarına dayanıyor. Tanımadığın sanal platformda x kişiden yaptığın alışverişin ticaret bile diyemiyorum nasıl bir mantığı var.
Elma ile armudu karıştırmayın lütfen. Son 1 ayda hergün biri dolandırılıyor forumda ozaman alışverişlerinizden önce postlara bir göz atın. Size alışveriş yaparken bir referans olsun.

saydığın alımların hepsi yasal ticaret platformlarına dayanıyor. Tanımadığın sanal platformda x kişiden yaptığın alışverişin ticaret bile diyemiyorum nasıl bir mantığı var.
Elma ile armudu karıştırmayın lütfen. Son 1 ayda hergün biri dolandırılıyor forumda ozaman alışverişlerinizden önce postlara bir göz atın. Size alışveriş yaparken bir referans olsun.

Hocam tamam demek istediğinizi şimdi anladım ama önceki yorumunuz a gerçekten anlam verememiştim k.bakmayın o nasıl yorumdur öyle o zaman almayın, o zaman bu işi yapmayın nasıl bir mantıktır baştan böyle açıkca yazsanız daha iyi olurdu neyse.. bu arada mağdur olan herkese tekrardan geçmiş olsun umarım paramızı geri alabiliriz:(

Madem bu kadar tepki var bende tasin altına elimi koyaraktan su oneriyi sunayim; kim bununla ugrasmak ister bilemem ancak ben gonulluyum. Gerek meslegim(hergün böyleleriyle uğraşıyorum) gerekse de 15 yillik internet tecrubemle su isi oneriyorum; ticaret yapmak isteyen kisiler gelsin boyle boyle is yapacam tc numaram bu ana adi baba adi tum kimlik bilgilerim der(form doldurma şeklinde olur) ve bana oturdugu ikametinin adresini verir bende oturdugu adres dogru mu degil mi teyit ederim(dolandırmak isteyen sahte nüfus bilgileri temin edebilir ancak o sahte temin ettiği kişinin açık adresini hiç bir yerden tespit edemez) bu sekilde kullanici nickiyle bu bigileri saklarim(tel no gibi baska bilgilerde olabilir) eger ileride sorun yasayan olursa en azindan karsisinda muhatap sadece nick olmaz bir sahis olmus olur.. Zaten bu bilgilere ragmen kimse cesaret edemez dolandiricilga.. Bu bir oneri sadece eksisini artisini tartisarak duzenli bir ise dokulebilir.. bu sayede yönetimin de sorumluluğu olmaz. sadece güvence olur Tabi once bunun icin yonetimin son sozu soylemesi lazim.. Bu onerim cok magdur olab arkadaslar icindir uzuluyorum onlarin adina çünkü geçen ay benimde adsensem banlanmasaydı bende bu şekilde sipariş verecektim dolandırıcı olan 2 kişiye.. herşeyde bir hayır varmış demek ki.. @era @Incubus

Son düzenleme:
Madem bu kadar tepki var bende tasin altına elimi koyaraktan su oneriyi sunayim; kim bununla ugrasmak ister bilemem ancak ben gonulluyum. Gerek meslegim gerekse de 15 yillik internet tecrubemle su isi oneriyorum; ticaret yapmak isteyen kisiler gelsin boyle boyle is yapacam tc numaram bu ana adi baba adi tum kimlik bilgilerim der ve bana oturdugu ikametinin adresini verir bende oturdugu adres dogru mu degil mi teyit ederim bu sekilde kullanici nickiyle bu bigileri saklarim(tel no gibi baska bilgilerde olabilir) eger ileride sorun yasayan olursa en azindan karsisinda muhatap sadece nick olmaz bir sahis olmus olur.. Zaten bu bilgilere ragmen kimse cesaret edemez dolandiricilga.. Bu bir oneri sadece eksisini artisini tartisarak duzenli bir ise dokulebilir.. Tabi once bunun icin yonetimin son sozu soylemesi lazim.. Bu onerim cok magdur olab arkadaslar icindir uzuluyorum onlarin adina..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Evet çok iyi bir fikir.

Ticaret yapmak isteyenler için özel bir üyelik olabilir. Bu saydığınız bilgileri sağlayanlar bu üyeliğe geçer. O zaman 3 kağıda tenezzül edenler de azalır. Ederlerse de tüm bilgileri olduğundan işlem yapılır

Çok fazla öneri var ama icraat yok. Eğer bu forumda ticaret yapılıyorsa ve bir çok kişi mağdur oluyorsa bundan bizler kadar forum adminleride sorumludur. Artık bir çözüm bulunması lazım. Zor değil TC kimlik no veya telefon no isim soyisim doğrulama falan filan. Ayrıca her önüne gelen üye olmasın kardeşim. Yapın üyeliğide 200-250 tl. Zaten üye olan olmuş. Daha olacak olanda bu parayı verir öyle olur. Çünkü 10, 20 tl ye tamah eden adamlar bu paraları üye olmak için vermekten çekinir.

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] ten gözüm kapalı alışveriş yaparım.

---------- Spam Engelliyici 15:39 ---------- Önceki Mesaj 15:38 ----------

Çok fazla öneri var ama icraat yok. Eğer bu forumda ticaret yapılıyorsa ve bir çok kişi mağdur oluyorsa bundan bizler kadar forum adminleride sorumludur. Artık bir çözüm bulunması lazım. Zor değil TC kimlik no veya telefon no isim soyisim doğrulama falan filan. Ayrıca her önüne gelen üye olmasın kardeşim. Yapın üyeliğide 200-250 tl. Zaten üye olan olmuş. Daha olacak olanda bu parayı verir öyle olur. Çünkü 10, 20 tl ye tamah eden adamlar bu paraları üye olmak için vermekten çekinir.

Aynen dostum, katılıyorum.

Madem bu kadar tepki var bende tasin altına elimi koyaraktan su oneriyi sunayim; kim bununla ugrasmak ister bilemem ancak ben gonulluyum. Gerek meslegim gerekse de 15 yillik internet tecrubemle su isi oneriyorum; ticaret yapmak isteyen kisiler gelsin boyle boyle is yapacam tc numaram bu ana adi baba adi tum kimlik bilgilerim der(form doldurma şeklinde olur) ve bana oturdugu ikametinin adresini verir bende oturdugu adres dogru mu degil mi teyit ederim(dolandırmak isteyen sahte nüfus bilgileri temin edebilir ancak o sahte temin ettiği kişinin açık adresini hiç bir yerden tespit edemez) bu sekilde kullanici nickiyle bu bigileri saklarim(tel no gibi baska bilgilerde olabilir) eger ileride sorun yasayan olursa en azindan karsisinda muhatap sadece nick olmaz bir sahis olmus olur.. Zaten bu bilgilere ragmen kimse cesaret edemez dolandiricilga.. Bu bir oneri sadece eksisini artisini tartisarak duzenli bir ise dokulebilir.. Tabi once bunun icin yonetimin son sozu soylemesi lazim.. Bu onerim cok magdur olab arkadaslar icindir uzuluyorum onlarin adina.. @era @Incubus

Olmaz hocam. Kimsenin açık adresini veya başka bir bilgisi alamazsınız. Bu ilerde çok büyük sorunlara yol açar. Bir sorun olursa direk yönetimin başına çökerler. Eğer kullanıcı dolandırılmak istemiyorsa kendisi karşı taraftan ister.

Çare itrade. R10 da ne kadar aktif kullanılıyor isterse adam 10 senelik üye olsun itraderi 5 olsun. Diğer yanda 2 aylık üye ama itraderi 200. 2 aylık adam önce parasını alır sonra işi verir. Bu iş böyle. Burdada kullanılsa şu buton hiçbişey olmayacak ama yok tembel çok

Çare itrade. R10 da ne kadar aktif kullanılıyor isterse adam 10 senelik üye olsun itraderi 5 olsun. Diğer yanda 2 aylık üye ama itraderi 200. 2 aylık adam önce parasını alır sonra işi verir. Bu iş böyle. Burdada kullanılsa şu buton hiçbişey olmayacak ama yok tembel çok

Kesinlikle katılıyorum. İtrader butonu biraz aktif olarak kullanılırsa ve itradere göre ticaret yapılsa pek sorun kalmayacak.

Kimseden tc vesaire alınamaz ve bilgileri saklanamaz. Bunun yaptırımlarını kimse kaldıramaz. Kısa bir örnek: kendimden örnek vereyim kimse yanlış anlamasın. Ben dolandırıldım öyle 50 100 500 değil yada para değil karşılığı hapis cezası olacak işlere karıştı adım, sorsalar kimlik bilgilerini kimseyle paylaştınmı evet xx kişiye verdim:) aynı şekilde birden fazla kişi xx kişi derse ve bunu kanıtlarsa kendini temize çıkarmak için bile aylarca hatta yıllarca hapis yatabilir.Biraz mantıklı düşünelim ne diyecek forumda işi bildiğini söyleyenler al dedi bende ne kadar kimlik bilgisi varsa topladım:) Bir kimlik fotokopisi ile neler yapılabilir? Uzun yıllardır forumlarda oem satışları yaptım şükür birkere bile dolandırılmadım. İtrader,üyelik tarihi,satış yaptığı kişilerin hakkında yaptığı yorumlar vs bunlar kişi hakkında bilgi edinmek için kullanılmalı. Parasını kaptıran arkadaşlara geçmiş olsun hoş değil tabi bunları görmek. Fakat daha dikkatli olunmalı. Söylediklerim lutfen yanlış anlaşılmasın konu ve benzer konuların daha net görülmesine katkı sağlamak için yazılmıştır.

Bugün üye oluyo alıyo platini satışa başlıyo yönetim kural getirmedikten sonra sonu gelmez bunların.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri