Partnerli Kanalın Normal Kanaldan Ne Farkı Var [ Verdigi Ek Özellikler ]

вαттυѕαу

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar . Sizlere Kısaca resimlerle ne özellikler verdigini göstericem . Lafı daha fazla uzatmadan geçelim ;

1 - Gösterimler ( Show )

- Gösterimler açma yetkisi verir , Buda size ne kazandırır ? Şöyle düşünelim diziden örnek vermek istiyorum ama dizi paylaşmak mümkün degil gibi bişi :) Yada paylaşılınca show yapmaya fırsat kalmadan 2 3 haftada kanal kapanıyor , Nerden örnek verelim , GAMEPLAY Videoları evet çok güzel bir örnek olcak . Mesele Assasins Creed 2 Oyunun game play videolarını çektiniz toplam 67 bölüm var diyelim hepsini bitirdiniz ve Assasins Creed 2 Görevleri diye bi show açabilirsiniz , hemen size canlı bir örnegini vereyim buyrun ;
Kuzey Güney - YouTube
Kuzey Güney dizisinin tüm bölümlerini kuzeyguneytv show olarak açmış , diceksiniz bu bi kanal degil mi ? Abone ol felan var nedir bu . İşte işin güzel tarafıda orası zaten , Açtıgınız gösterimlere insanlar abone olabiliyor , veya o gösterimlere tıpkı bi kanal gibi kapak fotografı felan yerleştirebiliyoruz .

Kısacası : Bunu bi kanalın içinde 2. Kanal olarak gibi düşünebilirsiniz , 1. Kanalda videoyu paylaşırsınız 2.Kanalada o videoyu linkini yapıştırır orda da sunulur :)

Gösterimleri açabilmek için partner olmanız gerekmektedir , Video Yöneticisinden kolay bi şekilde açabilirsiniz ,
Resim olarak paylaşmak gerekirse de böyle birşey inceleyebilirsiniz
http://i.imgur.com/IXXFMkA.png

2 - Kanal Yönlendirme

Aslında normal kanallarda da olması gereken bir özellik fakat sadece partner kanallarda bulunuyor . Bunun üzerinde fazla açıklama yapmayacagım , Mis gibi bi özellik diyebilirim sadece , Kanalına bi gün telif mi geldi yada birşey mi oldu yada kategori degişikligine karar mı verdiniz , yeni açtıgınız kanala yönlendirebilirsiniz , Size abone olan kişiler o kanala girmeye çalıştıgında yeni kanalınıza yönlendirir otomatikmen ve insanlar o kanala abone olmaya başlar .

Kanal Ayarları bölümünden çok rahat bi şekilde yapabilirsiniz ;
http://i.imgur.com/T3c08dl.png

3 - Para kazanma yanmama derdi yok

Son Zamanlarda çok yaygın olan bi dert . Para kazanmaya aktif etmeye çalışmakla ugraşmıyorsunuz , Video daha yüklenirken ışık yanıyor , Sadece tek tık ile , etiket gir sil açıklama sil yaz derdi yok , En sevdigim özelligide bu :)
http://i.imgur.com/35sN2So.png

Şimdilik bu kadar yazıyorum , İlerleyen zamanlarda konuyu daha genişletecegim , Herkese iyi forumlar .

sağol hacım faydalı oldu şu kanal yönlendırmesı özelliğini demen dikkatimi çekmemişti işe yarar :)

cidden su aralar ısıklarda yıne sorun var.. 2 gundur ugrasıyorum yakamadım bır turlu ısıkları bazı vıdeoların ya. kafayı yedirtcek!

Paylasım güzel eline sağlık

rezervleri alalım

harika bilgiler teşekkürler iyi kullanabilirsek çok faydası olacağına inanıyorum.

Bizler için bu kadar uğraşıp yazman takdire şahan Allah razı olsun.Bir de şu spama çözüm bulabilsek sorun kalmayacak açtığım kanallar 3 gün dayanıyor

Partner kanalı yönlendirmeyi bilen var mı? Deniyorum ama bir türlü yapamadım.

bugun partnere gectım ılk deneyımım dedıklerını uyguladım saoalsın sadece doalr yerıne C nasıl cıkıcak Onaylı olması ıcın

C artık kaldırıldı hocam onun yerine $ var :)

saglık olsun oda yeter saoalsın cok ısıme yaradı aynı kanalım bır kopyası oldu :) birde baslarken show kanalımda cıkan vıdeoalrın absıdna 3 sanıye gıbı ıntro tarzında tuhaf bısey cıkıyor daha oncede baska kanallarda gormustum

Bilgiler için teşekkür ederim sizce hangi partner uygundur hangisi ile çalışmalıyız. Emeğimizin karşılığını en iyi kim verebilir partner olarak..

вαттυѕαу;56366' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar . Sizlere Kısaca resimlerle ne özellikler verdigini göstericem . Lafı daha fazla uzatmadan geçelim ;

Para kazanma yanmama derdi yok

Son Zamanlarda çok yaygın olan bi dert . Para kazanmaya aktif etmeye çalışmakla ugraşmıyorsunuz , Video daha yüklenirken ışık yanıyor , Sadece tek tık ile , etiket gir sil açıklama sil yaz derdi yok , En sevdigim özelligide bu :)
http://i.imgur.com/35sN2So.png

Ben 4 tane video attım ancak hemen ünlem oldu, kanal partnere bağlı anlayamadım hem ünlem derdi yok diyorsunuz hemde ünlem görüyoruz

show olayını pek anlamadım . showda yayınladığımız videolara telif gelmiyor mu ?

Show kaldırıldı mı video yöneticisinde göremedim:S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri