Partnerlik hakkinda paylasimlarim

yazılarınızdan anladığım kadarıyla partner kanallar 3. taraf alabiliyor videoyu başka yükleyenler için.. geçen başıma bi olay geldi alttaki videoyu yükledim.. video patladı 1 gün sonra izlenme 28k civarlarındayken 3.taraf verdi.. yanlış hatırlamıyosam 3.taraf "Football League" diye bi yerden gelmişti.. bende abone gelir belki diye kabul ettim.. izlenme 55k olunca West Bromwich Albion FC den telif yedim.. ben 28k dan sonra 55k ya kadar partner kanal sahibi bir başkasına mı para kazandırdım merak ettim şimdi..

Alttaki video tarzında bi video patlattım yine az önce 3 saatte 6k civarı izlenim yansıdı adsenseye bakalım bu nereye varcak :D sizce bu tarz videolar için bi partneliğe başvurmalı mıyım.. ertesi gün silsem videoyu sorun yaratır mı acaba partnerlik için:confused:

Watch the video - Yahoo Eurosport UK

---------- Mesaj saat 21:08:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:07:13 civarında gönderildi. ----------

Partnerlik firmasi adsense disinda kendisi de reklam alir ve pazarlar, bu yuzden kazanc daha fazla olabilmektedir.Adsense genel olarak cok fazla reklam alir ve icinde milyonlarca cop site diye tabir edilen reklamlar olur, partnerlik firmasi ise para kazandirmayan cop sitelerden reklam almaz.

teşekkür ederim çok faydalı bilgiler veriyosunuz..

EK BILGI: Adsense hesabindan kesinti yapip gene adsenseden cok kazandirma konusu sanirim biraz yanlis anlasiliyor, brut kazanc adsense hesabina gelir, adsense kesinti yapar ve net odeme olan yani kesinlesen kazanci oder, partnerlikte ise biz brut kazanci gordugumuz icin partnerlikteki kesinti goze batacaktir ama adsense de kesinlesme olarak anilacaktir, burada dikkat edilecek en onemli husus kullanilan sozlerdir. Bazi partnerlik firmalari laf oyunu ile kisileri cok rahat aldatabilmektedir, ornegin youtube kazanciniz brut 100$- net 80$ diyelim, bir partnerlik firmasi %80-%20 odeme sunmaktadir ama bunu net kazanc uzerinden hesaplamaktadir, yani siz 100 kazandiginizda alacaginiz odeme 64$ olacaktir, bir baska partnerlik firmasi ise %70-%30 vermektedir ama brut kazanc uzerinden, yani odemesi 70 dolardir, goruntu olarak ilkinde odeme orani yuksek gorunsede ikinci partnerlikte odeme fazladir. Bunu gozonunde tutmak sarttir.
Turk Bankalarindaki sahtekarliklari bilirsiniz, bir banka cikar der aylik 0.79 faizli 5000TL kredi aylik odeme 450TL, bir baska banka der ki aylik 0.99 faizli 5000TL kredi ama aylik odeme 440TL, ilk bankanin yaptigi sahtekarligi farketmek icin bakacagimiz aylik faiz orani degil, toplam maliyet, simdilik herkese iyi geceler, partnerlik konusunda paylasimlarim devam edecek bilgim dahilinde.

ne gibi + ları var usta aydınlatırsan sevinirim :)

Gec cevap icin kusura bakma, 9 alinti olmus burdanmi farkli konulardanmi bilmiyorum arkadaslasr cevap veremediklerim lutfen kusura bakmasin aniden cikmam gerekti servisdeyidm oldugu gibi biraktim...

simdi kardesim + larin ageleim..

1. kanal dogrulamadan uzun video yukleyebiliyorsunuz
2. 3 ihtar aldiginizda 1 hafta daha kanaliz acik kaliyor, ihtari cozemeyeceginiz icin kapanmama riski var demiyorum :) binde 1 sans ama yani sonuc olarak son ihtari sahte aldiniz adsensede pat diye kapanir kanalin bunda kapanmaz karsi bildirim yaparsin kanalin kapansa bile karsi bildirim yaptigin icin surec baslamis olur ek bir is yapma gereyide olmadigi icin hakli cikarsan kanalin acilir.
3. kendi videon yada degil arkadaslar Conted ID ye yakalnmayan her video da para kazanmayi aktif edebilirsiniz yani yok etiket yok aciklama kaldir yeniden yukle sil geri getir sayfa yenile gibi sacmaliklarla ugrasmazsiniz.. yukle aktif et olay iter. yeterki eslesmeye girmesin
4. ek ozellikler aciliyor ucretli abonelik ve canli yayin.. bazilari icin bu ozellikler onmesiz olsada arkadaslar icerigi ogrendiginizde canli yayin bayagi sevkli bir durum ac radyo yayini yap :)
5. sahte ihtar olayi nerdeyse sifir henuz test asamasindayim net bir cevabim yok ama su dk ya kadar ihtar gelmesi gerekn bir video da ihtarda yok.!! kesin gibi birsey sahte ihtar olaylari.

ornek veriyim bir cok kisinin canini yakan KURTLAR VADISI PUSU Sahtedir ama gercek firma gibi dk da ihtar atiyorlar bunlardan yirtarsiniz yukarda soyledigim gibi eslesme yok ama KVD da para kazanmayi aktifde edemezsiniz ama partnerler eder..
6. kazanc kanal icerigine gore gercekten cok fark ediyor belki adsenseyle esit olabilir ama ya esit yada yuksektir cun ki arkadaslar reklamlar adsensede de partnerde de ayni 1000 video da ornek veriyorum 50 reklam cikiyorsa adsensede iken bu durum ayni..

1000 videona 50 reklam 5 tik derken

partner 1000 tika 50 reklam 50 tik der...

buda kazancda fiyat farki yapar..

parnerdeki adsenseye gore tek kotu bir yan var soyleme kistemiyorum :) butun hevesenizi birtek kirarsa bu kirar..

ve arkadaslar resmi olarak bugun duyurmak istiyorum bayiilik aciyorum insallah bir kac gune aktif olacak basvurular ama diyerleri gibi standartlarla gelmiyorum insallah farkimiz olacak :)) eger hersey olumlu sonuclanirsa acacagim konuda daha detayli anlatacagim :)

partnerdeki tek kotu farkida ogun acikliyacagim cun ki ben bir hizmet verirken gizli sakli birsey kalsin istemem... ve bunu soyleyerek de diger arkadaslara abone olacaklara engel olmak istemem :)

izlenmesi cok fazla olup teliften korktugunuz videolari silmek yerine ozel yapin, bu sekilde videoyu bir sure muhafaza edebilirsiniz, eger videoyu silmeden yada ozel yapmadan once telif yapilmis ise videoyu silseniz bile telif yersiniz bunu unutmayin, videoyu ozel yapmanin amaci hem kazancin kesin olarak adsense hesabina yansimasi hem de eslesen uyarisi almadan saklamaniz, bu sekilde sonradan arasira genele acabilirsiniz, ornegin dizi videolari ilk gunlerde telif yer ama zaman gecince kimse telif gondermez ama gene de izlenimi olacaktir.Eslesen 3. tekil uyarisini kabul ederseniz kazanc o kisiye gider ve ustelik isterse size telif gonderir ve aninda da telif onaylanir, kesinlikle ben kabul etmem o yuzden, bir de bir kanalda devamli eslesen uyari gelir ve silerseniz bilin ki bir sure sonra o kanalin para kazanmasi da kapatilir.

yazılarınızdan anladığım kadarıyla partner kanallar 3. taraf alabiliyor videoyu başka yükleyenler için.. geçen başıma bi olay geldi alttaki videoyu yükledim.. video patladı 1 gün sonra izlenme 28k civarlarındayken 3.taraf verdi.. yanlış hatırlamıyosam 3.taraf "Football League" diye bi yerden gelmişti.. bende abone gelir belki diye kabul ettim.. izlenme 55k olunca West Bromwich Albion FC den telif yedim.. ben 28k dan sonra 55k ya kadar partner kanal sahibi bir başkasına mı para kazandırdım merak ettim şimdi..

Alttaki video tarzında bi video patlattım yine az önce 3 saatte 6k civarı izlenim yansıdı adsenseye bakalım bu nereye varcak :D sizce bu tarz videolar için bi partneliğe başvurmalı mıyım.. ertesi gün silsem videoyu sorun yaratır mı acaba partnerlik için:confused:

Watch the video - Yahoo Eurosport UK

---------- Mesaj saat 21:08:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:07:13 civarında gönderildi. ----------

teşekkür ederim çok faydalı bilgiler veriyosunuz..

izlenmesi cok fazla olup teliften korktugunuz videolari silmek yerine ozel yapin, bu sekilde videoyu bir sure muhafaza edebilirsiniz, eger videoyu silmeden yada ozel yapmadan once telif yapilmis ise videoyu silseniz bile telif yersiniz bunu unutmayin, videoyu ozel yapmanin amaci hem kazancin kesin olarak adsense hesabina yansimasi hem de eslesen uyarisi almadan saklamaniz, bu sekilde sonradan arasira genele acabilirsiniz, ornegin dizi videolari ilk gunlerde telif yer ama zaman gecince kimse telif gondermez ama gene de izlenimi olacaktir.Eslesen 3. tekil uyarisini kabul ederseniz kazanc o kisiye gider ve ustelik isterse size telif gonderir ve aninda da telif onaylanir, kesinlikle ben kabul etmem o yuzden, bir de bir kanalda devamli eslesen uyari gelir ve silerseniz bilin ki bir sure sonra o kanalin para kazanmasi da kapatilir.

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için..

Benimde sormak istedigim birkac soru var

* Alt kanallari olan bir hesaptan partnere basvurursak, butun kanallar adina mi basvuruyoruz?
Mesela sadece alt kanallardan bir tanesini, birkac tanesini ya da sadece anakanali partner yapma secenegimiz var mi?

* Para kazanmasi aktif ama bir tane 3'ncu taraf veya baska uyarisi olan kanal ile basvuru yapilir mi?

* Partner kanalda anlik kazancimizi goruntuleyebilecegimiz bir yer var mi, adsense'deki gibi?

Adsenseden banlananlar için altarnatif...

Sadece basvurulan kanala partnerlik oluyor, altkanallar adina basvurulmus olmuyor.Hangi kanali isterseniz partnerlik basvurusu yapabiliyorsunuz, alt kanallar ile bagli bulunan kanallardan istediginiz sekilde basvurabilirsiniz, her basvuru sadece basvuru yapilan kanali bagliyor.

Para kazanmasi aktif olan ve telif-uyari almamis tum kanallar ile basvurabilirsiniz, eslesen 3. sahis uyarisi partnerlik basvurusunda sorun degil, awesomeness-RPM gibi partnerler genelde hepsini kabul ederken zoomin gibi partnerler istersen gunde 100.000 izlenim al orjinal icerik degilse kabul etmiyor.

Partnerlikte hicbir firmada adsense gibi anlik goruntulenme bilgisi yok, partnerler youtube analyticse bagimli maalesef.

Benimde sormak istedigim birkac soru var

* Alt kanallari olan bir hesaptan partnere basvurursak, butun kanallar adina mi basvuruyoruz?
Mesela sadece alt kanallardan bir tanesini, birkac tanesini ya da sadece anakanali partner yapma secenegimiz var mi?

* Para kazanmasi aktif ama bir tane 3'ncu taraf veya baska uyarisi olan kanal ile basvuru yapilir mi?

* Partner kanalda anlik kazancimizi goruntuleyebilecegimiz bir yer var mi, adsense'deki gibi?

Bu Arada youtube partner olmakla partner kanallara abone olmak arasındaki farklar nedir

2.si benim bir youtube kanalım parter
şimdi ben youtube partnerlik alamam demi bu kanal ile ? [MENTION=80]cansuyildiz[/MENTION] [MENTION=716]etc_computer[/MENTION]

Bu Arada youtube partner olmakla partner kanallara abone olmak arasındaki farklar nedir

2.si benim bir youtube kanalım parter
şimdi ben youtube partnerlik alamam demi bu kanal ile ? [MENTION=80]cansuyildiz[/MENTION] [MENTION=716]etc_computer[/MENTION]

1 sorunuza herkes derkei daha fazla kazanc. halbuki kazan durumu bu maddeler arasinda en sona dusen durum...

Youtube partneri ike...

1. Kanaliniz dogrulanmamis ise 15 dk video yuklersini
Network partneri iken bu durum goz alinmaksizin 15 dk ustu yukleme yapabilirsiniz

2. Bir video yuklediniz eslesme vermedi ama para kazanmasida aktif olmadi.
Nasil video yuklerseniz yukleyin eslesme vermedigi surece para kazanma aktif olur

3. canli yayin ve ucretli abonelikleriniz kapali iken...
Bu iki ozellik aktif olur

4. 1000 reklam gozterildi ama 100 tik aldiniz
1000 reklam gozterilirse 1000 tik sayilir

5. sahte ihtarlar ile ugrasirsiniz
suan hala test asamasinda ama suan kadar olumsuzluk olmadi yani sahte ihtarlara karsi korunmus olursunuz

6. suan aklima gelmiyor :) ama gordugunuz gibi su ana kadar hep + larla ilerledi birtane - si var :) onu ben network kurdugumda acikliyacagim :)

2. sorunuzu tam anlayamadim, sanirim youtbe kanalinizin biri network partneri. ayni kanal ustundenmi youtube partnerligine gecmek istiyorsunuz ? bu kismi tam anlayamadgim icin cevapsiz birakiyorum

1 sorunuza herkes derkei daha fazla kazanc. halbuki kazan durumu bu maddeler arasinda en sona dusen durum...

Youtube partneri ike...

Network partneri iken bu durum goz alinmaksizin 15 dk ustu yukleme yapabilirsiniz

Nasil video yuklerseniz yukleyin eslesme vermedigi surece para kazanma aktif olur

suan hala test asamasinda ama suan kadar olumsuzluk olmadi yani sahte ihtarlara karsi korunmus olursunuz

6. suan aklima gelmiyor :) ama gordugunuz gibi su ana kadar hep + larla ilerledi birtane - si var :) onu ben network kurdugumda acikliyacagim :)

2. sorunuzu tam anlayamadim, sanirim youtbe kanalinizin biri network partneri. ayni kanal ustundenmi youtube partnerligine gecmek istiyorsunuz ? bu kismi tam anlayamadgim icin cevapsiz birakiyorum

merakla ve korkuyla açıklayacağın " - " yi bekliyorum :)

merakla ve korkuyla açıklayacağın " - " yi bekliyorum :)
Benim acimdan bence kotu bir durum tabi belkide yaniliyorumdur bu husu sadece tecrube ile ortaya cikan bir mantik. Eger hakliysam benim gibi dusunenler icin bence 3 + yi silecek bir durum :D tabi acikladigimda artik konu uzerinde hep birlikte tartisiriz

Youtube partneri ike...

2. sorunuzu tam anlayamadim, sanirim youtbe kanalinizin biri network partneri. ayni kanal ustundenmi youtube partnerligine gecmek istiyorsunuz ? bu kismi tam anlayamadgim icin cevapsiz birakiyorum[/QUOTE] [MENTION=716]etc_computer[/MENTION]

sorum tam olarak şöyle abi dahası merakım ben normal bir kanal sahibiydim gittim Awesomeness ağına katıldım senin saydığın + lardan dolayı
Benim demek istediğim hani youtube girince en alta yazar yaratıcılar ve iş ortaklıkları diye oradaki ortaklıktan kastı nedir farklı bir parter sitemimi yoksa hani adsense bağla reklam yayınla olayımı onu merak ettmi bu arada fark ettim kendimi ifade etme sorunum var :D

Edit bu arada şuan parter kanalda yaptığım testlerde bir diğer kanala attığım çook ünlü bir video nasıl atarsam atayım hertürlü uyarı engeli anında yerken bu partnerde geçti hemde normal attım değiştirmeden :D ha bu arada herzaman işe yaramıyor bazı büyük yapımcısı firmalarda yemiyor ama şu testlerde bi kanal güme gitti ama ben o videoları başka parterde geçirdim bazende geçmiyor şimdi olay bunlara nasıl etiket çakcam nerde yayınlıcam :D help me plesae

Youtube partneri ike...

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION]

sorum tam olarak şöyle abi dahası merakım ben normal bir kanal sahibiydim gittim Awesomeness ağına katıldım senin saydığın + lardan dolayı
Benim demek istediğim hani youtube girince en alta yazar yaratıcılar ve iş ortaklıkları diye oradaki ortaklıktan kastı nedir farklı bir parter sitemimi yoksa hani adsense bağla reklam yayınla olayımı onu merak ettmi bu arada fark ettim kendimi ifade etme sorunum var :D

Edit bu arada şuan parter kanalda yaptığım testlerde bir diğer kanala attığım çook ünlü bir video nasıl atarsam atayım hertürlü uyarı engeli anında yerken bu partnerde geçti hemde normal attım değiştirmeden :D ha bu arada herzaman işe yaramıyor bazı büyük yapımcısı firmalarda yemiyor ama şu testlerde bi kanal güme gitti ama ben o videoları başka parterde geçirdim bazende geçmiyor şimdi olay bunlara nasıl etiket çakcam nerde yayınlıcam :D help me plesae[/QUOTE]

simdi etiket aciklama olayina girmeyim, ayrica eslesen ucuncu taraf olaylari network partnerleri icinde aynidir. Sans diyelim sizinkine yinede bu konuda elestiri yada cevap vermek istemiyorum ama soruna gelelim su yaraticilar ve is ortaklari konusuna evet aynen anladigin gibi, devam ettiginde seni adsenseye baglaman icin yonlendirecek.. yani bildigimiz adsenseye bagli bir kanal

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] merak ettiğim o yaratıcı ve iş ortağı kısmıydı diğerleri hakkında dediklerini birazını keşfettim birazını duydum sağol abi vakit ayırdığın için :)
artık etiket ve kaynak olayında arastırıp deneyip görücem ama yardımlara hayır demem kafamda bir iki sektör var zaten

Kisa sure once acilan ve az sayida izlenme, abone, video sahibi olan kanallari hangi network'lar kabul eder, bununla ilgili de bilgi alabilir miyiz?

Birde sunu sormak istiyorum; bir tane partner networkuna 3-4 tane youtube kanalindan basvurabilir miyiz? Eger bu mumkunse butun kanallarin kazancini birlestirip oyle mi aliriz, ayri ayri mi?
$100 barajina daha cabuk ulasmak icin bu aklima geldi ondan sordum.

Kanal icerigin orjinal ise veya orjinal goruntusu veriyorsa zoomin.tv basvurabilirsin, orjinal olmadigi belirgin ise awesomeness hemen hemen her kanali kabul eder, yeni kanal-az izlenim onemsemez, RPM ise gunluk 100 civari izlenim varsa genelde kabul eder,ayni anda hepsine basvurup sonuca gore tercih yapabilirsin. Bir partnere birden fazla kanal ile basvurabilirsiniz, her basvuru icin ayni islem olacak, tek tek basvuru ve kazanclar da tek tek,kazanci birlestirip alma yok.

Kisa sure once acilan ve az sayida izlenme, abone, video sahibi olan kanallari hangi network'lar kabul eder, bununla ilgili de bilgi alabilir miyiz?

Birde sunu sormak istiyorum; bir tane partner networkuna 3-4 tane youtube kanalindan basvurabilir miyiz? Eger bu mumkunse butun kanallarin kazancini birlestirip oyle mi aliriz, ayri ayri mi?
$100 barajina daha cabuk ulasmak icin bu aklima geldi ondan sordum.

---------- Mesaj saat 12:21:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:12:40 civarında gönderildi. ----------

Eslesen 3. kisi uyarisi icin bu uyariyi kesinlikle kabul etmeyin, kabul etmek hem kazanmamak demek, hem youtube a ben kendime ait olmayan videolari yukluyorum siz yuklemeyin diye her asamada belirtmenize ragmen yukluyorum ve icerik bana ait degil aslinda demek ki bunun da sonucu kanal para kazanma toptan hicbir uyari ihtar olmadan gider, yani en iyi ihtimalle para kazanmaz baskasina kazandirirsiniz, bir kotusu kabul ettiginiz icerik sahibi istegi zaman size telif atar kabul ettiniz zaten, en kotusu kanal toptan kazanmaya kapatilir.

Eslesen uyarisi geldiginde ilk olarak sebebine bakin, sadece ses nedeni ile ise ve videodan o sarkiyi kaldirma sansi varsa onu uygulayin, isitsel-gorsel uyari ve ilk saniyelerden itibaren ise hemen silin, uzun bir video ve son kisimlarda ise uyari o kismi kirparak cikarin videodan, uzun bir video ve icinde ses eslesmesi var ama silme sansiniz yok ise o kismi dinleyin ki buyuk ihtimal kucuk bir kismi olacaktir muzigin, bu durumda da itiraz edin durust kullanim icin sorun teskil etmiyor diye, bugune kadar tum itirazlarim onaylandi ve para kazanma aktif oldu.

Simdi mesajini okuyunca zoomin.tv'ye basvurdum ama sonunda cikan ekranda, gunluk 300 izlenimin varmi diye bakacagiz yaziyordu :)
Bende gunluk 100 civari izlenim var, ne yaparlar acaba?

Thank you for applying for a partnership with our channel! We will check out your channel in the next 7 days to see whether you channel meets our requirement of minimum 300 views per day. As soon as this check has been completed, we will send you an e-mail with the results so please bear with us for the next 7 days.

Kanal icerigin orjinal ise veya orjinal goruntusu veriyorsa zoomin.tv basvurabilirsin, orjinal olmadigi belirgin ise awesomeness hemen hemen her kanali kabul eder, yeni kanal-az izlenim onemsemez, RPM ise gunluk 100 civari izlenim varsa genelde kabul eder,ayni anda hepsine basvurup sonuca gore tercih yapabilirsin. Bir partnere birden fazla kanal ile basvurabilirsiniz, her basvuru icin ayni islem olacak, tek tek basvuru ve kazanclar da tek tek,kazanci birlestirip alma yok.

---------- Mesaj saat 12:21:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:12:40 civarında gönderildi. ----------

Eslesen 3. kisi uyarisi icin bu uyariyi kesinlikle kabul etmeyin, kabul etmek hem kazanmamak demek, hem youtube a ben kendime ait olmayan videolari yukluyorum siz yuklemeyin diye her asamada belirtmenize ragmen yukluyorum ve icerik bana ait degil aslinda demek ki bunun da sonucu kanal para kazanma toptan hicbir uyari ihtar olmadan gider, yani en iyi ihtimalle para kazanmaz baskasina kazandirirsiniz, bir kotusu kabul ettiginiz icerik sahibi istegi zaman size telif atar kabul ettiniz zaten, en kotusu kanal toptan kazanmaya kapatilir.

Eslesen uyarisi geldiginde ilk olarak sebebine bakin, sadece ses nedeni ile ise ve videodan o sarkiyi kaldirma sansi varsa onu uygulayin, isitsel-gorsel uyari ve ilk saniyelerden itibaren ise hemen silin, uzun bir video ve son kisimlarda ise uyari o kismi kirparak cikarin videodan, uzun bir video ve icinde ses eslesmesi var ama silme sansiniz yok ise o kismi dinleyin ki buyuk ihtimal kucuk bir kismi olacaktir muzigin, bu durumda da itiraz edin durust kullanim icin sorun teskil etmiyor diye, bugune kadar tum itirazlarim onaylandi ve para kazanma aktif oldu.

Foruma tekrar girdiğinizde partnerlik hakkında bi kaç sorum olacak.Şimdiden teşekkür ederim baya aydınlandım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri