yazılarınızdan anladığım kadarıyla partner kanallar 3. taraf alabiliyor videoyu başka yükleyenler için.. geçen başıma bi olay geldi alttaki videoyu yükledim.. video patladı 1 gün sonra izlenme 28k civarlarındayken 3.taraf verdi.. yanlış hatırlamıyosam 3.taraf "Football League" diye bi yerden gelmişti.. bende abone gelir belki diye kabul ettim.. izlenme 55k olunca West Bromwich Albion FC den telif yedim.. ben 28k dan sonra 55k ya kadar partner kanal sahibi bir başkasına mı para kazandırdım merak ettim şimdi..
Alttaki video tarzında bi video patlattım yine az önce 3 saatte 6k civarı izlenim yansıdı adsenseye bakalım bu nereye varcak
sizce bu tarz videolar için bi partneliğe başvurmalı mıyım.. ertesi gün silsem videoyu sorun yaratır mı acaba partnerlik için
Watch the video - Yahoo Eurosport UK
---------- Mesaj saat 21:08:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:07:13 civarında gönderildi. ----------
teşekkür ederim çok faydalı bilgiler veriyosunuz..
Alttaki video tarzında bi video patlattım yine az önce 3 saatte 6k civarı izlenim yansıdı adsenseye bakalım bu nereye varcak
Watch the video - Yahoo Eurosport UK
---------- Mesaj saat 21:08:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:07:13 civarında gönderildi. ----------
Partnerlik firmasi adsense disinda kendisi de reklam alir ve pazarlar, bu yuzden kazanc daha fazla olabilmektedir.Adsense genel olarak cok fazla reklam alir ve icinde milyonlarca cop site diye tabir edilen reklamlar olur, partnerlik firmasi ise para kazandirmayan cop sitelerden reklam almaz.
teşekkür ederim çok faydalı bilgiler veriyosunuz..