Partnerlikten Nasıl Çıkabilirz

suat5

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanal telif aldığı için pasife alıcam ve google adsensele devam edicem o yüzden kanalı partnerlikten çıkarmak istiyorum nasıl yapabilirim

şimdiden teşekkürler

(Awesomeness) Partnerliğim bulunuyor

1 yıllık oluyor sanırım sözleşmesi ve 1 yıl sonra otomatik düşüyor. Partnerlikten çıkma söz konusu değil süresi bitmeden. diye biliyorum yanlışım varsa daha bilgili arkadaşlar düzeltebilir.

1 yıllık oluyor sanırım sözleşmesi ve 1 yıl sonra otomatik düşüyor. Partnerlikten çıkma söz konusu değil süresi bitmeden. diye biliyorum yanlışım varsa daha bilgili arkadaşlar düzeltebilir.

Aynen sözleşmede yazar kaç yıl veya ay olduğu. Doğru biliyorsun.

Partner olurken imzalamış olduğunuz sözleşmede ortaklık süreniz kaç yıl yazılmışsa o süre dolmadan partnerlikten ayrılamazsınız.

Teşekkürler

---------- Mesaj saat 14:02:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:02:20 civarında gönderildi. ----------

@KingTube peki telif yemek partnerlikte bi sıkıntı yaratırmı

Teşekkürler

---------- Mesaj saat 14:02:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:02:20 civarında gönderildi. ----------

@KingTube peki telif yemek partnerlikte bi sıkıntı yaratırmı

Telif yemişseniz, bu Youtube Partnerlikte de, Network Partnerlikte de sıkıntı yaratır tabi ki. Hiç kimse sizi başkalarının hak talebi (telif) karşında korumaya alamaz ve bunu görmezden gelemez. Aksi halde sizi korumakla kendileri de suç işlemiş olurlar. Çünkü ortada bir hak ihlali ve resmi bir şikayet vardır.

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Anladım hocam peki bu durumda Awesomeness tek taraflı sözleşmeyi fesmi eder yoksa ben video yüklemeye devam mı ediyim

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Anladım hocam peki bu durumda Awesomeness tek taraflı sözleşmeyi fesmi eder yoksa ben video yüklemeye devam mı ediyim

Kanalınız peşpeşe üç telif yemişse, youtube kanalınızı kapatır ve Awesomeness Network'le bağınız da otomatik olarak kopar zaten. Ama yediğiniz telif sayısı 1 veya 2 ise Awesomeness sizi partnerlikten atmaz. Kanalınız Youtube tarafından kapatılmadığı sürece network'ün sizi partnerlikten atması için kanalızda 8 veya daha üzeri '3.taraf eşleşme'' olması ve network sizi 'bunları 24 saat içinde silin' diye uyarmasına rağmen silmemiş olmanız gerekir.

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Şuan için sadece 1 tane telif hakkı yedim. O halde 2.yi yiyene kadar bu kanalla çalışmalarıma devam edebilirim sanırım anladığım bu 3.de zaten kanal kapanır

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Şuan için sadece 1 tane telif hakkı yedim. O halde 2.yi yiyene kadar bu kanalla çalışmalarıma devam edebilirim sanırım anladığım bu 3.de zaten kanal kapanır

Evet, aynen.. Hatta 2.teliften sonra 3.cü telifi yiyene kadar geçecek zaman zarfında da network'le devam edebilirsiniz. Son telifi ne zaman yiyeceğiniz belli değil ki, bakarsınız uzun süre hiç gelmez.

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Teşekkürler hocam sizi yakalamışken bir kaç bişey daha sorabilirmiyim merak ettiğim

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Teşekkürler hocam sizi yakalamışken bir kaç bişey daha sorabilirmiyim merak ettiğim
Elbette sorabilirsiniz, bildiklerimizi dilimiz döndüğünce anlatıp yardımcı olmaya çalışırız seve seve.. Ancak cevaplarınız biraz gecikebilir, çünkü biz gerçekten çok yoğunuz.

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Önemli olan niyet geldin şurada iki dakika bilgilendirdin beni allah razı olsun

Sorum şu ben Adsenseyi kullanıyodum şimdi yavaş yavaş kanallarımı partnere geçirdim başlangıçta sizce Awesomeness çalışmam doğrumu

İkinci sorumsa Kanalları günlük kaç iznelime ulaşınca partnere geçiriyim ?

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Önemli olan niyet geldin şurada iki dakika bilgilendirdin beni allah razı olsun

Sorum şu ben Adsenseyi kullanıyodum şimdi yavaş yavaş kanallarımı partnere geçirdim başlangıçta sizce Awesomeness çalışmam doğrumu

İkinci sorumsa Kanalları günlük kaç iznelime ulaşınca partnere geçiriyim ?

Öncelikle Allah hepimizden razı olsun kardeşim;
KingTube Media Organizasyon olarak bilgi paylaşımı olarak bizim bir ilkemiz vardır ve o ilkemize uygun olarak elimizden geldiğince bildiklerimizi herkesle paylaşmaya gayret ediyoruz. O ilkemiz de şudur: ’İnsanın tüm kazandıkları, tüm bildikleri ve tüm birikimleri sadece kendisinde kalıyorsa ve onları paylaşmıyorsa, o kazanımların kökü haramdır’’

Gelelim sorunuza; Adsense'den Network Partnerliğe geçmek için kanalınızın belli bir izlenme sayısına ulaşmasını beklemenize hiç gerek yok. Network'ler zaten sizin kanalınızı inceleyip, her açıdan uygun bulursa ortaklığa kabul ediyor. Onlar sizi kabullenmişse hiç beklemeyin ve partner olun. Ayrıca zaten Network'ler kanalınızı ve videolarınızı daha iyi hit alsınlar diye özel yöntemlerle hep ön plana taşırlar.. Yani partner olmakta her hal'ükârda kazançlısınız.

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION]
Gerçekten çok iyi bir insansınız kalbinizin güzelliği konuşmanıza davranışlarınıza yansımış resmen.
Seninde herzaman dediğin gibi kardeşim partner olmak telif hakkından kurtulmak anlamına gelmez ama herzaman bir adım önde götürürsün bu işi bunu bilerek yavaş yavaş kanallarımı geçiriyorum o halde sizin ek olarak söylemek istediğiniz bişey varmı

Adsenseyle tam 1.000 dolar kazandım 2 buçuk 3 ayda şimdi ise partnerliğe geçiyorum yeni başlıyacağım için herhangi bir öneride bulunabilirmisin veya ek bir bilgi

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION]
Gerçekten çok iyi bir insansınız kalbinizin güzelliği konuşmanıza davranışlarınıza yansımış resmen.
Seninde herzaman dediğin gibi kardeşim partner olmak telif hakkından kurtulmak anlamına gelmez ama herzaman bir adım önde götürürsün bu işi bunu bilerek yavaş yavaş kanallarımı geçiriyorum o halde sizin ek olarak söylemek istediğiniz bişey varmı

Adsenseyle tam 1.000 dolar kazandım 2 buçuk 3 ayda şimdi ise partnerliğe geçiyorum yeni başlıyacağım için herhangi bir öneride bulunabilirmisin veya ek bir bilgi

Hakkımdaki güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim, biz 11 yıldır hep bu felsefe ile çalıştık ve biz kazanabiliyorsak herkes kazansın diye düşünerek asla kibir ve kıskançlık yapmadık. Uzman olduğumu konularda bildiğimiz ne varsa herkesin işine yarasın diye bıkamadan, usanmadan hepsini paylaşmaya çalıştık.

Biz Youtube'den veya Network'lerden zenginmiyiz ? Bildiklerimiz başkalarının da kazanmasına yarayacaksa elbette ki o bilgileri sadece kendimize saklamaz, seve seve paylaşırız. Sonuçta bu işten ekmek yiyenlerin hepsi bizim insanımız, hepimize yetecek ve artacak kadar para var bu sektörde.

Son sözüme gelince; Doğru videolar seçersen o adsense'den kazandım dediğin 1.000 $ network'lerde 3.000 $ olabilirdi :) bu kadar net !

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Cevabımı Aldım Rabbim gönlüne göre versin İNŞALLAH güzel insan :)

Tek bir şey söylicem yeni başladığım için hangi networkle çalışıcağımdan emin değilim eğer özel değilse bir kaç network önerirmisiniz bende araştırıyım

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Cevabımı Aldım Rabbim gönlüne göre versin İNŞALLAH güzel insan :)

Tek bir şey söylicem yeni başladığım için hangi networkle çalışıcağımdan emin değilim eğer özel değilse bir kaç network önerirmisiniz bende araştırıyım

Cümlemizin inşallah...
Biz çok sayıda Network ile çalışıyoruz şu anda.. ama sizin gibi yeni deneyecek arkadaşlarımız için önerebileceğimiz ve sorunsuz çalışabileceğiniz Network'ler aşağıdadır. Bunları sizin için kolaylık sırasına göre yazdım.

1- AwesomenessTV Network ( Bu kanalınızı severse çok iyi para veriyor)
2- RPM Network (Bu sorunsuz çalışabileceğiniz ve her sorunuza çabuk cevap alabileceğiniz tavsiyemiz bir Network'tür)
3- FullScreen Network ( Bu çalışma şartları diğerlerine göre biraz ağır olan ama çok tutulan bir Network'tür)

Ama en iyi network hangisidir derseniz mesele TGN Network bu işte bir numaradır. Ama siz buna kolay ortak olamazsınız. Ayrıca dünya iyisi Network'lerden birisi de aynı zamanda bir çok network'e ortak olan kanalların parasını ödeyen ve dashboard sayfası sunan ''MakerStudios'' Network'tür. Daha çok var da, kafa karıştırmayalım şimdi. Sevgilerimle

Çok teşekkürler İyi günler kardeşim ALLAH yolunu açık etsin

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] isimli arkadaşa bu yardım severliğinden dolayı bende teşekkür ediyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri