Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 yıllık oluyor sanırım sözleşmesi ve 1 yıl sonra otomatik düşüyor. Partnerlikten çıkma söz konusu değil süresi bitmeden. diye biliyorum yanlışım varsa daha bilgili arkadaşlar düzeltebilir.
Teşekkürler
---------- Mesaj saat 14:02:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:02:20 civarında gönderildi. ----------
@KingTube peki telif yemek partnerlikte bi sıkıntı yaratırmı
[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Anladım hocam peki bu durumda Awesomeness tek taraflı sözleşmeyi fesmi eder yoksa ben video yüklemeye devam mı ediyim
[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Şuan için sadece 1 tane telif hakkı yedim. O halde 2.yi yiyene kadar bu kanalla çalışmalarıma devam edebilirim sanırım anladığım bu 3.de zaten kanal kapanır
Elbette sorabilirsiniz, bildiklerimizi dilimiz döndüğünce anlatıp yardımcı olmaya çalışırız seve seve.. Ancak cevaplarınız biraz gecikebilir, çünkü biz gerçekten çok yoğunuz.[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Teşekkürler hocam sizi yakalamışken bir kaç bişey daha sorabilirmiyim merak ettiğim
[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Önemli olan niyet geldin şurada iki dakika bilgilendirdin beni allah razı olsun
Sorum şu ben Adsenseyi kullanıyodum şimdi yavaş yavaş kanallarımı partnere geçirdim başlangıçta sizce Awesomeness çalışmam doğrumu
İkinci sorumsa Kanalları günlük kaç iznelime ulaşınca partnere geçiriyim ?
[MENTION=1089]KingTube[/MENTION]
Gerçekten çok iyi bir insansınız kalbinizin güzelliği konuşmanıza davranışlarınıza yansımış resmen.
Seninde herzaman dediğin gibi kardeşim partner olmak telif hakkından kurtulmak anlamına gelmez ama herzaman bir adım önde götürürsün bu işi bunu bilerek yavaş yavaş kanallarımı geçiriyorum o halde sizin ek olarak söylemek istediğiniz bişey varmı
Adsenseyle tam 1.000 dolar kazandım 2 buçuk 3 ayda şimdi ise partnerliğe geçiyorum yeni başlıyacağım için herhangi bir öneride bulunabilirmisin veya ek bir bilgi
[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Cevabımı Aldım Rabbim gönlüne göre versin İNŞALLAH güzel insan
Tek bir şey söylicem yeni başladığım için hangi networkle çalışıcağımdan emin değilim eğer özel değilse bir kaç network önerirmisiniz bende araştırıyım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.