Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha neler okadar insanın parasına çökemezler arkadaşlar sistemsel bi sıkıntı vardır.
Telaş yapmayın, sadece kartlar ile ilgili yeni düzenleme yeni anlaşma gelicek, insanlar panik halinde paralarını çekmeye başladığı için ödemeleri dondurdular, bir duyuruyla yeni kart anlaşmasını duyurup durumu açıklayacaklardır bugün yarın. Bir araba parası vardır içerde benim. Telaşa luzüm yok yani bitcoin borsası değil bu
Google gibi bir dev ile anlaşması var seric hocam,umarım haklısındır
içerdeki paralara bişey olacagını düşünmüyorum ben açıkcası,onları bi şekilde öderler.ama sonrası ne olur önemli olan o bence.yeni şartlar bize uyacak mı,payonere veda mı edicez filan....
sebebini bilemiyorum tabi ama 10 yıldır ödemeyi payonerle yapan biçok yabancı reklam firması 1-2 aydır payonerleri iptal ediyor.en son geçen ay bi ödemeyi önce reklam firmasından paxuma,paxumdan payonere,payonerden bankaya çekmek zorunda kaldım.umarım bunların üstüne bide tamamen bırakmak zorunda kalmayız payoneri.dedigim gibi ben seviyorum bunları
edit : az önce hesapdaki parayı bankaya çekme talebinde bulundum demiştim,şimdi mail geldi talebiniz onaylandı diye.
Şuan hesaplarınıza girebiliyor musunuz?
Girişte yapmıyor şuan sanki arkadaşlar sizde de bu sıkıntı var mı?
canlı desteğe bağlanmaya çalışıyorum 130 kişi sıradaydı 1 saat önce şu an 55 kişi kaldı bekliyorum bakalım
canlı desteğe bağlanmaya çalışıyorum 130 kişi sıradaydı 1 saat önce şu an 55 kişi kaldı bekliyorum bakalım
eskiden quize sövme konusu açmak istiyorlardı hatırlıyorum,sıra payoneere geldi şimdi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.