Payoneer battı mı ?

• Kullanıcı BobMarley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
yurt dışı atm olayını bende merak ediyorum. tecrübe eden var mı aramız da

22 sayfa yazı yazılmış hala o öyle mi bu böyle mi soran mı istersin, yanlış bilgi veren mi..
Payoneer başından beri herkese tek tek mail atıyor. ingilizcesi olan zaten okur anlar olmayan translate yapar yine anlar. adamlar başından beri olabildiğince şeffaf ve açık. burada kaygılanmak yerine açıp şu adamların yazdıklarını okusanız bulamayacağınız cevap yok.

biri demiş payoneer battı.. öbürü sormuş paramızın üstüne yatar mı.. kardeşim koca payoneer bu ya, kim olduğu belirsiz kıçı kırık partner değil. payoneer bugün batsa yarın herkesin parasını tek tek eline teslim eder o kadar arkasındayım.

bazı sorulara da cevap vermek isterim. son 2 gün içinde bankadan nakit de çektim, hesaptan bankaya tl transferi de yaptım, hesaba ödeme aldım ödeme gönderdim hiçbir sorun yok. payoneer kartınızla normal bir banka kartınızla yaptığınız tüm işlemleri yapabilirsiniz. ister yumurta al, ister benzin al, altın al, pavyona git hesap öde. temassız da var covid'e inat, kullan mis gibi.

paypalda paran kalır. bitcoin bi düşer feleğin şaşar. wmz bozayım dersin paran gider azerbaycana. ecopayz neteller skrill devlet gibi komisyon keser. ama unutma PAYONEER candır. Payoneer Türkiyede yaşayıp dijital ortamdan gelir sağlayan birinin başına gelmiş en güzel şeylerden biridir, unutma, kullan kullandır..

22 sayfa yazı yazılmış hala o öyle mi bu böyle mi soran mı istersin, yanlış bilgi veren mi..
Payoneer başından beri herkese tek tek mail atıyor. ingilizcesi olan zaten okur anlar olmayan translate yapar yine anlar. adamlar başından beri olabildiğince şeffaf ve açık. burada kaygılanmak yerine açıp şu adamların yazdıklarını okusanız bulamayacağınız cevap yok.

biri demiş payoneer battı.. öbürü sormuş paramızın üstüne yatar mı.. kardeşim koca payoneer bu ya, kim olduğu belirsiz kıçı kırık partner değil. payoneer bugün batsa yarın herkesin parasını tek tek eline teslim eder o kadar arkasındayım.

bazı sorulara da cevap vermek isterim. son 2 gün içinde bankadan nakit de çektim, hesaptan bankaya tl transferi de yaptım, hesaba ödeme aldım ödeme gönderdim hiçbir sorun yok. payoneer kartınızla normal bir banka kartınızla yaptığınız tüm işlemleri yapabilirsiniz. ister yumurta al, ister benzin al, altın al, pavyona git hesap öde. temassız da var covid'e inat, kullan mis gibi.

paypalda paran kalır. bitcoin bi düşer feleğin şaşar. wmz bozayım dersin paran gider azerbaycana. ecopayz neteller skrill devlet gibi komisyon keser. ama unutma PAYONEER candır. Payoneer Türkiyede yaşayıp dijital ortamdan gelir sağlayan birinin başına gelmiş en güzel şeylerden biridir, unutma, kullan kullandır..

payoner yanlış bilmiyorsam 15 yıllık bi firma,ben de rahat 10 yıllık belki daha eski müşterisiyim hocam.şuana kadar sorun yaşamadım,heryerde memnuniyetimi belirtmişimdir bu süre içerisinde.konudada sürekli olarak diger firmaya bişey olsada payonere olmaz dedim.ama,bizzat müdahale edemeyecegin bi sistemi bu kadar savunmakta yanlış.koskaca devletler batıyor,buradan çok daha eski/köklü şirketler bi anda milleti dolandırıp kaçıyor.payoner neden batmasın,neden milleti dolandırmasın?inşallah olmaz böyle şeyler tabi,bende istemem ama dünyada heran herşey olabilir...

Kartta aktarilmis olan bakiyeyi bitirdim simdi kart ile alisveris yapamiyorum. Karta nasil bakiye aktaririz ?

Her şey düzeldikten sonra payonere bir şey olur mu demişsin aşırı ironik

4000 tllik alışveriş yapacağım kart ile kesinti ne kadar olur sizce? atmden nakit dolar çekip sonra o para ile mi ürünü almam daha iyi yoksa direkt kart ile mi? kesintilerden pek anlamıyorum da

4000 tllik alışveriş yapacağım kart ile kesinti ne kadar olur sizce? atmden nakit dolar çekip sonra o para ile mi ürünü almam daha iyi yoksa direkt kart ile mi? kesintilerden pek anlamıyorum da

direk kartını kullan fakat GBP kartın varsa Türkiyede her yerde geçmiyor parabirimi cinsinden dolayı yoksa %8 komisyon ödersin nakit çekersen

kartla alışverişteki en büyük sıkıntı payoneerin komisyonu hariç,bankaların düşük kurdan işlem yapmaları,örnek akbank posu 35-40 kuruş düşükten hesaplıyor dolar kurunu çekerken..

kartla alışverişteki en büyük sıkıntı payoneerin komisyonu hariç,bankaların düşük kurdan işlem yapmaları,örnek akbank posu 35-40 kuruş düşükten hesaplıyor dolar kurunu çekerken..

teb atmsinden 1000 dolar mı çekmek daha iyi yoksa manavdan 1000 dolarlık ürün almak mı hocam yani :D kararsız kaldım

Hesaptaki paralar suan duzgun bir sekilde cekiliyor, gecenlerde haya vermisti ama suan sorun yok gibi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri