moneydad
Yasaklanmış
Burda ahlam kesenler sahte isim kullanarak onlarca adsense aciyor sahtekarligin tillahini yapiyorlar...Ustune bide spam konusu var o ayri...payoneer de hicbiyerde bir kisi bir hesap acabilir demiyor. Sahte isimle acip sahtekarlik yapmadiktan sonra sorun yok ayni isimle gayet de gyzel aciliyor. Burasi forum kardesim sadece bilgi almakla olmaz bisey biliyorsan da paylasicaksin...bu cok bilmisler millet aylarca kanallarini tr adsense e baglayip kanallari kapanirken, yabanci adsense calisip catir catir paralarini aldilar...Oyle cok bilmislik yapmaya gerek yok...biliyorsan paylas...
Öncelikle biraz sakin olmalısın. Konumuz zaten adsenseden buraya geldi. Adsenselerin bu duruma gelmesi sahte isimlerle sçılan hesaplarla alakalı olmadığını dünya alem öğrendi zaten. Bir videonun ne zamanki ytde elli tane kopyası olmaya başladı işte ondan sonra sıkıntılar çıkmaya başladı. Peki ne oldu? Kurunun yanında yaşta yandı. Ben burda saatlerimi günlerimi aylarımı harcayarak bir şeyler öğreniyorsam bunu herkes yapabilir ve paylaşma mecburiyetimde yoktur. Araştırsanlar denesinler kendileri tecrübe etsinler kardeşim. Herkes hazıra konmayı adet bellemiş. Bu zamandan gitsin herkes çabalasın çalışsın kendisi öğrensin. En azından didindimde bişeyleri kendim başardım der. Bunlar çok bilmişlik değildir önlemdir altını çizerim. Bu arada yanlış bilgide paylaşma. Bir kişi sadece bir hesaba sahip olabilir. Hesap açarsınız aynı bilgilerlede onaylanabilir fakat ilerde sorun çıkmayacağıda meçhul. Buyrun buda kanıtı