Payoneer Hakkında

Burda ahlam kesenler sahte isim kullanarak onlarca adsense aciyor sahtekarligin tillahini yapiyorlar...Ustune bide spam konusu var o ayri...payoneer de hicbiyerde bir kisi bir hesap acabilir demiyor. Sahte isimle acip sahtekarlik yapmadiktan sonra sorun yok ayni isimle gayet de gyzel aciliyor. Burasi forum kardesim sadece bilgi almakla olmaz bisey biliyorsan da paylasicaksin...bu cok bilmisler millet aylarca kanallarini tr adsense e baglayip kanallari kapanirken, yabanci adsense calisip catir catir paralarini aldilar...Oyle cok bilmislik yapmaya gerek yok...biliyorsan paylas...

Öncelikle biraz sakin olmalısın. Konumuz zaten adsenseden buraya geldi. Adsenselerin bu duruma gelmesi sahte isimlerle sçılan hesaplarla alakalı olmadığını dünya alem öğrendi zaten. Bir videonun ne zamanki ytde elli tane kopyası olmaya başladı işte ondan sonra sıkıntılar çıkmaya başladı. Peki ne oldu? Kurunun yanında yaşta yandı. Ben burda saatlerimi günlerimi aylarımı harcayarak bir şeyler öğreniyorsam bunu herkes yapabilir ve paylaşma mecburiyetimde yoktur. Araştırsanlar denesinler kendileri tecrübe etsinler kardeşim. Herkes hazıra konmayı adet bellemiş. Bu zamandan gitsin herkes çabalasın çalışsın kendisi öğrensin. En azından didindimde bişeyleri kendim başardım der. Bunlar çok bilmişlik değildir önlemdir altını çizerim. Bu arada yanlış bilgide paylaşma. Bir kişi sadece bir hesaba sahip olabilir. Hesap açarsınız aynı bilgilerlede onaylanabilir fakat ilerde sorun çıkmayacağıda meçhul. Buyrun buda kanıtı

Öncelikle biraz sakin olmalısın. Konumuz zaten adsenseden buraya geldi. Adsenselerin bu duruma gelmesi sahte isimlerle sçılan hesaplarla alakalı olmadığını dünya alem öğrendi zaten. Bir videonun ne zamanki ytde elli tane kopyası olmaya başladı işte ondan sonra sıkıntılar çıkmaya başladı. Peki ne oldu? Kurunun yanında yaşta yandı. Ben burda saatlerimi günlerimi aylarımı harcayarak bir şeyler öğreniyorsam bunu herkes yapabilir ve paylaşma mecburiyetimde yoktur. Araştırsanlar denesinler kendileri tecrübe etsinler kardeşim. Herkes hazıra konmayı adet bellemiş. Bu zamandan gitsin herkes çabalasın çalışsın kendisi öğrensin. En azından didindimde bişeyleri kendim başardım der. Bunlar çok bilmişlik değildir önlemdir altını çizerim. Bu arada yanlış bilgide paylaşma. Bir kişi sadece bir hesaba sahip olabilir. Hesap açarsınız aynı bilgilerlede onaylanabilir fakat ilerde sorun çıkmayacağıda meçhul. Buyrun buda kanıtı

Ben 3 hesap actim kardesim ileride sorun cikar cikmaz riskini goze alan acsin o halde almayan acmasin...adsense de bi kisi bi tane acabiliri ama masallah onlarca acanlar var..herkesin bilgisi kendine ben bisey ogrenirsen paylasirim, bilmedigim varsa ogrenmek icin de once foruma bakarim.

Ben 3 hesap actim kardesim ileride sorun cikar cikmaz riskini goze alan acsin o halde almayan acmasin...adsense de bi kisi bi tane acabiliri ama masallah onlarca acanlar var..herkesin bilgisi kendine ben bisey ogrenirsen paylasirim, bilmedigim varsa ogrenmek icin de once foruma bakarim.

Genel anlamda konuştum, bazı paylaşımlar tabikide yapılmalı fakat risk oluşturcak paylaşımlara artık dikkat edilmeli. Bir önceki mesajda birşey olmuyor izin veriliyor demenize istinaden fotoğrafı paylaştım. Neyse konu amacı dışına çıkmasın

Burda ahlam kesenler sahte isim kullanarak onlarca adsense aciyor sahtekarligin tillahini yapiyorlar...Ustune bide spam konusu var o ayri...payoneer de hicbiyerde bir kisi bir hesap acabilir demiyor. Sahte isimle acip sahtekarlik yapmadiktan sonra sorun yok ayni isimle gayet de gyzel aciliyor. Burasi forum kardesim sadece bilgi almakla olmaz bisey biliyorsan da paylasicaksin...bu cok bilmisler millet aylarca kanallarini tr adsense e baglayip kanallari kapanirken, yabanci adsense calisip catir catir paralarini aldilar...Oyle cok bilmislik yapmaya gerek yok...biliyorsan paylas...

Sanirim bu dediginde haklisin hocam.tr adsensecilerin hepsi yabanciya doner oda patlar die sustu cogu kisi.tamm anlarim herkes kendi menfaatini dusunecek ama birazcikta forumda olmanin farki olmali

---------- Spam Engelliyici 10:16 ---------- Önceki Mesaj 10:14 ----------

kendi konumla karistirdim:)

Son düzenleme:
Şimdi forum üyelerinin ve forumu dışardan okuyanların birçoğu yabancı adsense+payoneer hesapları açmaya başladı. 2-3 ay sonra bu dikkat çekecek noktaya gelecek ve ödemelerde zorluk çıkartmaya başlayabilirler. Geçmişte yaşadıklarınızdan ders çıkatmıyorsunuz. İlla daha çok hesap açıp geleceğinizi riske atıyorsunuz. Açgözlü olmayın! Bile bile kendi ayağınıza kurşun sıkıyorsunuz. Sonra gelip forumda konu açıp adsense şöyle yaptı, payoneer şöyle yaptı diye sızlanıyorsunuz.

Benim tam 1,5 yıldır aynı isimle ve aynı kimlikle onaylattığım hesabım nasıl oluyor o halde ? İkisinden'de ödeme alıyorum.Teknik sizin türkçe yazışmanızı tam anlamamış bana göre.

Benim tam 1,5 yıldır aynı isimle ve aynı kimlikle onaylattığım hesabım nasıl oluyor o halde ? İkisinden'de ödeme alıyorum.Teknik sizin türkçe yazışmanızı tam anlamamış bana göre.

Yanlış anlasa ona göre cevap verirdi hocam. Büyük ihtimalle normalde yasak fakat multi hesap varmı yokmu kontrolünü yapmıyorlar

Yanlış anlasa ona göre cevap verirdi hocam. Büyük ihtimalle normalde yasak fakat multi hesap varmı yokmu kontrolünü yapmıyorlar

daha önce kapanan 2 hesabım hariç bendede 5 hesap mı ne var,2-3 ündende ödeme aldım ve bişey diyen olmadı.ama kurallara bakarsan,yasak.şuan kontrol yapmıyorlar fakat daha sonra yapmayacakları anlamına gelmiyor :)

İleri de büyük sıkıntılar çekersiniz sahte kimlik ile onaylama yapmayın yarın bir gün paranız bloke olur ek belgeler isterler o zaman napacaksınız ? Onları nasıl sahte yapıp yollayacaksınız ? Kendi adıma açtım kimliğim ile onaylattım 1 hesap yetiyor zaten.

İleri de büyük sıkıntılar çekersiniz sahte kimlik ile onaylama yapmayın yarın bir gün paranız bloke olur ek belgeler isterler o zaman napacaksınız ? Onları nasıl sahte yapıp yollayacaksınız ? Kendi adıma açtım kimliğim ile onaylattım 1 hesap yetiyor zaten.

1 payooner ile 20 - 30 adsenseden ödeme alirsak skıntı olmaz mi

Çıkmaz hocam ama diyorsan ki ben risk almak istemiyorum geçip aileden kim varsa kimliğini al onaylat ben öyle yapıyorum annem ve babamın adına açtım kimlikleri de gönderdim zaten sıkıntı çıkmaz ama yarın bir geçip sahte kimlik ile onaylatırsak sıkıntı çıkar demek istediğim bu bloke koyarsa o para yanar ama riski azaltmak adına dediğimi yapabilirsiniz.

ben paynoneer kayıt oldum ama ödeme al falan banka hesaplarına tıklarkene hesaptan atıyor Nedeni ne olabilir acaba

biçok kişinin bildigi üzere bu tabiki sorun olur.1 payoneri 2. bi adsensede kullanmak dahi risk çünkü adsense kurallarına göre 1 kişinin sadece 1 tane adsense hesabı olabilir.ama bizim işimiz baştan sona risk oldugu için artık hesabını kendin yapıp,risk degerlendirmeni yapıp ona göre bişey ayarlayacaksın hocam :)

biçok kişinin bildigi üzere bu tabiki sorun olur.1 payoneri 2. bi adsensede kullanmak dahi risk çünkü adsense kurallarına göre 1 kişinin sadece 1 tane adsense hesabı olabilir.ama bizim işimiz baştan sona risk oldugu için artık hesabını kendin yapıp,risk degerlendirmeni yapıp ona göre bişey ayarlayacaksın hocam :)

en iyisi yol yakınken özgüne geçmek :)

Gerçek kimlikle (aile yakınları) ile açsam hesapları böyle birşey yapmaya hakkı olurmu ?

Parayı gönderen belli alıcak insan belli ona düşen çorba belli eğer bloke konulursa gerekli yerlere başvurulabilirmi bilgisi olan biri alıntılayarak cevaplayabilirmi acaba

2 hesap yetiyor payooner'da bana 8 adsense de aynı ibanlar var. Sıkıntı olmadı şimdiye kadar.

Zaten google politikalarında bu durumu bildirmiş. Aşağıda ki bilgilerden anlaşılıyor ki farklı hesaplara istenilen kadar aynı iban girilebilir..

https://support.google.com/adsense/answer/6025222

eaae7c78ea1945739366f22a1528c009.png

Gazamız mübarek olsun girmediğimiz bi Payoneer kalmıştı onuda çökertelim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri