Payoneer için en mantıklı para çekme yöntemi nedir?

• Kullanıcı Grafi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
İlk defa yurtdışı adsense kullanıyorum payoneer hesabını yeni oluşturdum ve kartım da yok.

Para transferi için banka transferi yöntemini mi kullanmalıyım yoksa kartın gelmesini mi beklemeliyim.

Hangisi daha az kesinti yapar ?

Bugün 11 de para transferi talebi yaptım, 4 saat sonra hesabıma geldi.
ATM'den para çekmenin tek mantığı vergiye yakalanmamak sanırım. Çünkü atm komisyonu çok yüksek.

Bugün 11 de para transferi talebi yaptım, 4 saat sonra hesabıma geldi.
ATM'den para çekmenin tek mantığı vergiye yakalanmamak sanırım. Çünkü atm komisyonu çok yüksek.

Muhtemelen vergiye yakalanmamak.

Peki hangi bankaya çekim yaptınız, ne kadarlık bi kesinti oldu ?

Yok mu bi babayiğit şunu şöyle yapın diyen :) Kanal satın aldım aldım o da ingiltere adsenseli. Pinli tr adsense im var değiştirsem korkuyorum onaya düşer diye yine. Ne saçma işler herkes bişiler kesiyor paradan

Yok mu bi babayiğit şunu şöyle yapın diyen :) Kanal satın aldım aldım o da ingiltere adsenseli. Pinli tr adsense im var değiştirsem korkuyorum onaya düşer diye yine. Ne saçma işler herkes bişiler kesiyor paradan

Benim kanallarda Tr adsenseli İngiltere adsensese taşımaya korkuyorum pk larda sıkıntı olur diye :D bence en matıklısı %10 u göze alıp atmlerden çekmek. Şirket açıp %40 vergi ödemekten iyidir en azından.

İlk defa yurtdışı adsense kullanıyorum payoneer hesabını yeni oluşturdum ve kartım da yok.

Para transferi için banka transferi yöntemini mi kullanmalıyım yoksa kartın gelmesini mi beklemeliyim.

Hangisi daha az kesinti yapar ?

Payonerdeki ibani adsenseye ekliyorsun odemeni payonere aliyorsun. Kart birkac gunde geliyor. Gelince ister alisveris yap ister atmden cek.

En az kesinti ve kayit disi icin btc tek secenek veya forumda elden bozan var xmetinx

Benim kanallarda Tr adsenseli İngiltere adsensese taşımaya korkuyorum pk larda sıkıntı olur diye :D bence en matıklısı %10 u göze alıp atmlerden çekmek. Şirket açıp %40 vergi ödemekten iyidir en azından.

1000 dolar çeksen 100 dolar yapar kira parasında kesinti mi olur yaa :)

Şahıs şirketi açarım herşeyi de vergi gösteririm daha iyi valla :)

nasıl yani, adam enparadan bana para gönderecek diyelim. payoneer adamın bi şirketten ödeme alıp almadığına mı bakıyor daha önce. adamın payoneer hesabı yok, direkt bana ödeme göndercek.

kafam karıştı biraz hocam :D adam sana enparadan para gönderecekse,payoner bu işin neresinde?payonerle ne işin var ki o zaman?para gönderecek kişinin payoner hesabı olacak,payoner hesabınında en az 1 defa google,dailymotion vb şirketlerden para almış olması gerek.

kafam karıştı biraz hocam :D adam sana enparadan para gönderecekse,payoner bu işin neresinde?payonerle ne işin var ki o zaman?para gönderecek kişinin payoner hesabı olacak,payoner hesabınında en az 1 defa google,dailymotion vb şirketlerden para almış olması gerek.

hocam şöyle. ben bi ürün satışı yapıyorum diyelim. şirket vergi şu bu uğraşmak istemiyorum kazancını payoneer hesabında tutucam. şu an payoneerle ödeme alan pek çok kişi gibi. yani adam ürünü aldığında ödemeyi kendi enpara hesabından benim payoneer ibanıma yapacak. bu mümkün mü diye soruyorum aslında. sizin anlattığınız şey payoneer den payoneer e ödeme göndermek mümkün anladığım kadarıyla ama normal, payoneer üyesi olmayan birisi benim payoneer ime para gönderebiliyor mu bunu soruyorum

hocam şöyle. ben bi ürün satışı yapıyorum diyelim. şirket vergi şu bu uğraşmak istemiyorum kazancını payoneer hesabında tutucam. şu an payoneerle ödeme alan pek çok kişi gibi. yani adam ürünü aldığında ödemeyi kendi enpara hesabından benim payoneer ibanıma yapacak. bu mümkün mü diye soruyorum aslında. sizin anlattığınız şey payoneer den payoneer e ödeme göndermek mümkün anladığım kadarıyla ama normal, payoneer üyesi olmayan birisi benim payoneer ime para gönderebiliyor mu bunu soruyorum

anladım hocam.ne yazıkki senin düşündügün gibi kullanım şekli yok payonerde.payonerden payonere var.yada sen ödemelerini payonerle yapmak istersen eger,payonerden başkasının iş bankası vb hesabına para göndermek var.bitek senin sordugun yok :)

anladım hocam.ne yazıkki senin düşündügün gibi kullanım şekli yok payonerde.payonerden payonere var.yada sen ödemelerini payonerle yapmak istersen eger,payonerden başkasının iş bankası vb hesabına para göndermek var.bitek senin sordugun yok :)

çok sağol hocam bilgilendirme için :)

Coinbase’in Payoneer ile btc alma seçeneği var bunu kullansak daha iyi değil mi ?

Kart ile alınıyordu. Detaylı bakıp kaynakları paylaşıcam

Arkadaşlar merhaba, Usd kartımın son kullanma tarihi dolmuş, yenilemek istiyorum ancak aşağıdaki resimin olduğu bölümde yenilemeyle ilgili herhangi bir bölüm yok, kartımı nasıl yenileyebilirim? Sanırım hesabımda para olmadığından dolayı bu kısım pasif ama tam emin olamadım.

https://prnt.sc/upkbp6

Birde şunu soracaktım, euro hesabıma para gelecek olursa bunu dolar hesabıma aktarabilirmiyim? nasıl yapabilirim?

Arkadaşlar merhaba, Usd kartımın son kullanma tarihi dolmuş, yenilemek istiyorum ancak aşağıdaki resimin olduğu bölümde yenilemeyle ilgili herhangi bir bölüm yok, kartımı nasıl yenileyebilirim? Sanırım hesabımda para olmadığından dolayı bu kısım pasif ama tam emin olamadım.

Birde şunu soracaktım, euro hesabıma para gelecek olursa bunu dolar hesabıma aktarabilirmiyim? nasıl yapabilirim?

Evet kurlar arası dönüşüm yapabilirsin.

Hocam aynı durum bende de var hem dolar hem pound kartın süresi doldu yenileyen arkadaş varsa bilgi verirse çok memnun olurum

Hocam aynı durum bende de var hem dolar hem pound kartın süresi doldu yenileyen arkadaş varsa bilgi verirse çok memnun olurum

müşteri hizmetleri var hocam. canlı destek. oradan iletişime geçebilirsiniz

---------- Spam Engelliyici 11:02 ---------- Önceki Mesaj 11:01 ----------

Ben 3200 dolar para attım Binance, Payoneer karttan binance
Kesinti hem payoneer hem binance toplam yüzde 2.9 oldu

hocam peki binance'den parayı nasıl çekeceksiniz. Bana pm ile bilgi verirseniz sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri