Payoneer Kesinti Oranlarını Netleştirelim?

En son TEB bankadan;
Dolar karttan 250 dolar çekildi. Hesaptan 257.65 dolar kesmiş
Dolar karttan 300 dolar çekildi. Hesaptan 308.55 dolar kesmiş.

Peki , karşı taraf bana 100 usd gönderirse karta bir kesinti oluyor mu?
Payoner gelen parada %1 kesinti olduğunu yazmışta

Response 11/01/2017 02:36 AM
Payoneer Prepaid kartınızın günlük harcama limiti 12.500$'dır. Toplamda 5000 $ tutarında 30a kadar ATM para çekme işlemi ve toplamda 7500 $ tutarında 30a kadar POS (satış noktası) işlemi gerçekleştirebilirsiniz. POS işlemleri, satın alımlarını, nakit ödemeleri ve bankomat para çekme işlemlerini içerir.

Günlük kullanım limitleri Payoneer, MasterCard® ve düzenleyici kurumlarımız tarafından belirlenmekte ve artırılamamaktadır. Belirli ATM'ler ATM'nin sahibi olduğu banka tarafından belirlenen kendi para çekme limitlerini uygulayabilirler.

Son düzenleme:
başka para birimi banka hesabı eklerken sürekli hata veriyor. kaçırdığım bir yermi var acaba yada sistemde mi arıza var nedir.

payoneer ile alışveriş yapınca , pos makinesinden çektirdim, kaç liralık alışveriş yaparsan yap, çekim başı 8-9 dolar kesiyor. yani 5tl yi pos makinesindan çektir 8dolar komisyon.
Ben bu kanıya vardım. Başka farkeden oldumu acaba?
+ alışverişlerin, ödemelerin yapıldığı listeyi payoneerde göremiyoruz, buda çok kötü.

Kart kullanan arkadaşlar, tecrübelerinize dayanarak; GBP -İngiltere için karttan talep edip yıllık ücretini karşılamak mı mantıklı yoksa banka hesabına kur farkıyla ödeme talep etmek mi?

Kart kullanan arkadaşlar, tecrübelerinize dayanarak; GBP -İngiltere için karttan talep edip yıllık ücretini karşılamak mı mantıklı yoksa banka hesabına kur farkıyla ödeme talep etmek mi?

kur farkıyla ödeme talep etmek daha avantajlı.

kur farkıyla ödeme talep etmek daha avantajlı.

Peki adsense'den onayını aldık ve payoneer hesabımzda bakiye gözüktü her şey okey, bankaya para çekme talebinde bulunduğunuzda payoneer bir problem yaratıyor mu? Çünkü kart kullananların böyle bir sorunla karşılaşmadığını öğrendim

hemen yattıgında akabine hemen para çekersen sorun çıkartir.. min 500euro falan olsun. biriksin. öyle çekersen sorun olmaz. ben 2 ayda bir çekiyordum..

hemen yattıgında akabine hemen para çekersen sorun çıkartir.. min 500euro falan olsun. biriksin. öyle çekersen sorun olmaz. ben 2 ayda bir çekiyordum..

Response 11/01/2017 02:36 AM
Payoneer Prepaid kartınızın günlük harcama limiti 12.500$'dır. Toplamda 5000 $ tutarında 30a kadar ATM para çekme işlemi ve toplamda 7500 $ tutarında 30a kadar POS (satış noktası) işlemi gerçekleştirebilirsiniz. POS işlemleri, satın alımlarını, nakit ödemeleri ve bankomat para çekme işlemlerini içerir.

Günlük kullanım limitleri Payoneer, MasterCard® ve düzenleyici kurumlarımız tarafından belirlenmekte ve artırılamaktadır. Belirli ATM'ler ATM'nin sahibi olduğu banka tarafından belirlenen kendi para çekme limitlerini uygulayabilirler.

İki sorum var?

1- Payoneer GBP için kart talep ettiğimizde sanırım 25-35 GBP arası bir ücret alıyor peki bu ücreti direk tahsil mi ediyor? Bu konuda kesin bir bilgisi olan var mıdır? Bazı arkadaşlar kart ellerine geçmesine rağmen ücret ödemediklerini söylüyorlar.

2- Teb atmsinden dolar/euro/gbp değil, TL kurundan çekim yaptığımızda kesinti olmuyormuş sanırım. Bu konuda bilgi verebilir misiniz?

İki sorum var?

1- Payoneer GBP için kart talep ettiğimizde sanırım 25-35 GBP arası bir ücret alıyor peki bu ücreti direk tahsil mi ediyor? Bu konuda kesin bir bilgisi olan var mıdır? Bazı arkadaşlar kart ellerine geçmesine rağmen ücret ödemediklerini söylüyorlar.

2- Teb atmsinden dolar/euro/gbp değil, TL kurundan çekim yaptığımızda kesinti olmuyormuş sanırım. Bu konuda bilgi verebilir misiniz?

1- bende iki kart aldım dolar ve sterlin.. ikisindende ücret almadılar. 1 yıla yaklaştı.

2- yaşadığım tecrübeye gore. her çekimde 10 dolar sabit + çekilen tutarın %7 si..
Alışveriş yaparsanda aynı. misal sakız aldın 2 tl ye, karttan çektirdin 10dolar + 2 tl nin %7-8 gibi bir rakamını tahsil ediyor. toplu alışveriş yapmak ve parayı toplu çekmek hesaplı olan.

1- bende iki kart aldım dolar ve sterlin.. ikisindende ücret almadılar. 1 yıla yaklaştı.

2- yaşadığım tecrübeye gore. her çekimde 10 dolar sabit + çekilen tutarın %7 si..
Alışveriş yaparsanda aynı. misal sakız aldın 2 tl ye, karttan çektirdin 10dolar + 2 tl nin %7-8 gibi bir rakamını tahsil ediyor. toplu alışveriş yapmak ve parayı toplu çekmek hesaplı olan.

Verdiğiniz ilk sorunun cevabı için çok teşekkür ederim.

Payoneer Kartı TEB Atm taktığımızda döviz değil de TL kurundan çekim yaptığımızda güncel kurdan bozuyormuş bildiğim kadarıyla. Böyle bir şey var mı? Ve yine de bahsettiğiniz 10 dolar sabit kesintiyi yapıyor mu?

Verdiğiniz ilk sorunun cevabı için çok teşekkür ederim.

Payoneer Kartı TEB Atm taktığımızda döviz değil de TL kurundan çekim yaptığımızda güncel kurdan bozuyormuş bildiğim kadarıyla. Böyle bir şey var mı? Ve yine de bahsettiğiniz 10 dolar sabit kesintiyi yapıyor mu?

sabit kesinti kesınlikle var. + çekilen tutarın % desi...
alışveriş yaptım farklı rakamlarda, yani belli bir %de ile ödeme yapmamış.
her işlemde sabit ücret oldugunu farkettim.
10 dolar + % delik gibi bir rakama tekabül geliyordu. o %delik kısımda muhtemelen %7-10 arası gibi birşey..

Merhaba arkadaşlar, payoneer benden belge talep ediyor. Ayrıca bir tane anket doldurmamı istiyor. O ankette bir websitesi soruyor o kısma neyin adresini yazacağımı anlamadım. Ayrıca kimlik veya ehliyeti tamamen açık bir şekilde mi yüklememiz gerekiyor yoksa tc veya seri no yu vs gizleyebilir miyiz? Bu belgeleri yükleyen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Euro Payoneer kart ile alışveriş yapılınca kesinti oluyor mu , r10'da kesinti olmuyor deniliyor burada kesinti oluyor deniliyor. Tecrübe etmiş olan var mı ?

arkadaşlar türkiyede dolar hesabı açıp payoneer'den usd şeklinde banka hesabına ödeme alan oldu mu? bu iş için en iyi banka hangisidir sizce

Son düzenleme:
2 bin dolar çektm geçen de yanlıs olmasın 45 dolar filan kesinti oldu sanırım (enpara)

2 senedir filan hesabım da duruyordu para daha önce payooner den hiç para çekmemiştim

Bankaya çekmek daha mantıklı ozaman şuan, peki birşey sorucam enparaya çekim yaptığınızda şubeye çağırıldınızmı geçenlerde öyle bi konu açılmıştı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri