Payoneer Kesinti Oranlarını Netleştirelim?

Bankaya çekmek daha mantıklı ozaman şuan, peki birşey sorucam enparaya çekim yaptığınızda şubeye çağırıldınızmı geçenlerde öyle bi konu açılmıştı.

pardon hocam enpara yazmışım ziraat hesabıma almıştım.

Beni hesabı açtırdığım şube den aradılar.Ödeme miktarını sordular ben de dedim bu kadar ödeme bekliyorum.karşım daki de payooner den gelen ödemeyi onaylıyor musunuz dedi.Hatta sürekli sabahları aradıkları için telefon u açamıyordum 2-3 gün her gün aradılar en sonun da kim bu diye açtım telefonu onaylıyınca hesabıma düştü para.

pardon hocam enpara yazmışım ziraat hesabıma almıştım.

Beni hesabı açtırdığım şube den aradılar.Ödeme miktarını sordular ben de dedim bu kadar ödeme bekliyorum.karşım daki de payooner den gelen ödemeyi onaylıyor musunuz dedi.Hatta sürekli sabahları aradıkları için telefon u açamıyordum 2-3 gün her gün aradılar en sonun da kim bu diye açtım telefonu onaylıyınca hesabıma düştü para.

anladım sağolun

Arkadaşlar siz Payoneerden Türkiye’de dolar hesabına çekerken hangi bankayı kullanıyorsunuz? İyi forumlar

Arkadaşlar siz Payoneerden Türkiye’de dolar hesabına çekerken hangi bankayı kullanıyorsunuz? İyi forumlar

payoneer ile her türlü sorunu sorabilirsin.
herkes tebden çekerdi ancak şuan %4 komisyon geldi.

%1 ile çekebileceğin bir yöntem var büyük ihtimalle sadece ben biliyorum :)

Hocam açıklada herkes bılsın ozaman ?

hocam böyle bir banka yok ama ben harcama yapıyorum :)
harcama yurt dışından olduğu için çok düşük komisyon var hatta yok.

o yüzden her türlü payoneer bozarım %1 ve %2.5 tutara göre ve döviz cinsine göre çekim ücreti yok.
döviz ve tl olarak ödeyebilirim.
Türkiye en para eft ve havale seçenekleri ile.
isteyen olursa whatsapp.
henüz yeni üye oldum belki güven sorunu oluşabilir ancak bunları aşacağımızı düşünüyorum.

teb de %4 komisyonlar olunca artık bunu yapmak bana farz oldu.

+44 0 7453 195696

---------- Spam Engelliyici 17:33 ---------- Önceki Mesaj 17:30 ----------

Geçen akbanktan çekim yaptım, payoneer + akbank toplamda yüzde 10 kesinti yapıldı

Bu duruma bende düştüm benim tükiyeden denemediğim kıbrıstan yurt dışından denemediğim atm kalmadı.
hatta kartla kumar dahi oynadım para kırdımaya çalıştım komisyonsuz kumarhaneler kart bozmamak için elinden geleni yapıyor ancak %2 ile kumarhneden paranızı çekebilirsiniz çok zahmetli bir yöntem :)

ben denediğime pişman oldum 6 saat black jack masasında kalmak zorunda kaldım kumarhane parayı vermemek için 40 takla atıyor.
teb %4 ödeyeceğim %2 i kumarhaneye ödeyip orayı terkettim.
%2 ile paramı çekmiş oldum.

bu yöntem tavsiye edilmez :)

akbanka kartı sokup sıkarsanız 1 dolar kesiyor vazgeç çekmekten %8 i görünce para kesiyor hiçbir banka yok akbank gibi aç olan

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri