buna da artık kayıt oluruz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam 23.11 tarihinde yani bir haftayi gecti quizden ufak capta bir odeme alindi payoneer de buna dair odeme aldiniz seklinde email gonderdi ama hala payoneer hesabimda gorulmuyo destekten yazdim cevapta yok odemeyi hesap panosunda gormek icin birsey yapmam gerekiyormu yoksa paypal gibi hesap panomda gozukmesi gerekmiyo mu?
Arkadaşlar Ocak 12'ye kadar 100 dolar ve üstü ödemeleri payooner ile alırsanız ekstra 50 dolar quiz gönderiyor. 150 tl para fena değil.
Dear partners,
We have a special offer from Payoneer.
Every new user who register by the end of the year will receive a $50 bonus once they receive $100 or more in payments from QuizGroup until the end of January 2016. If you are interested please take your chance and choose Payoneer as your payment method.
Learn more
Learn more kısmına tıklayıp oradan kayıt oluyoruz galiba. Önceden kayıt olanlara verilecek mi bilgim yok. Detayları bilmiyorum.
--
Best regards,
The QuizGroup Team
hadi canım yılbaşı hediyesi öyle mi![]()
quiz 50$ veriyorda payooner kesintilerine bakarsanız 50$ dan fazla kesiyor.
quiz 50$ veriyorda payooner kesintilerine bakarsanız 50$ dan fazla kesiyor.
hesaba eklenen her kanaldami yoksa ayri hesaplarami quizdeki +50 dolar bonus.. bide tr banka hesabi eklemek yada dolar hesabi olarak farkedermi
herkese merhaba,
Elime bugun payoneer kartı ulaştı ve gerekli aktifleştirmeyi yaptım hatta birkaç quiz kanalıda bagladım.Ancak merak ettiğim kesini konusu var
Örneğin; 1000 dolar üstünden konuşursak
3.15$ teb kesiyor
%1.8 de atm kesiyor yani 18 dolar
bu şekilde toplamda 21 dolara mı geliyor atladıgım biryer varmı.
Teşekkürler
@ertunc23
Henüz kart ile çekim yapmadığım için pek bilemiyorum, TEB ATM çekim başına ücret kesiyor okuduğum kadarı ile, %1 'de Payoneer kesiyor.Yani daha düşük'de olabilir daha fazlada olabilir fakat 50$ geçmeyeceğini düşünüyorum.Ayrıca Parayı "DOLAR" olarak TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI ATM'den çekeceksiniz..Yok günlerce bekleyeyim olmayacak.Para QUİZ tarafından ödenir ödenmez gidin ATM'den çekin sıcak dolarınızı.
Eklemek isterim ;
Havale ile alacak olanlar %0 kesinti ile TL olarak belirtikleri Türkiye IBAN numarasına ödeme alacak.Payoneer kurunun güncel kurdan düşüklüğü en son 0,40 kuruştu.İlk Çekimlerden sonra konu şenlenecek inşallah.
haftaya bilgilendirmeyi yaparım bende inşallah.
İnşallah hocam, eğer kesinti azsa zaten herkes akın edecektir.Benim bildiğim kesintisi az ve en önemli husus yoğunluk vs. yok.Paranız payoneer ödenir ödenmez gidin atm'den çekin.
Konuya yazmayan arkadaşlar oldu.Dailymotion'dan ödeme aldılar. [MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] bana sormuştu daha sonradan parasını havale ile aldığını gördüm.Pek bilgi vermedi.Ödendi şeklinde kesinti vs yazsa idi daha iyi olacaktı.
Hayırlara vesile olur inşallah.
dailymotion da birden fazla kanala ödeme yöntemi olarak eklemeye izin veriyor mu acaba?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.