Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
Hesabı 1 ay önce oluşturdum, bi hafta öncede kart geldi napayım şimdi ben bunu ne edeyim dönüp dolaşıyorum. :D

şimdik abd adsense ödemeyi almak için hangi hesabı kullanmalıyım arkadaşlar? 2 payoner hesabım var 1. kartlı 2.kartız. ? hangisini kullanmak makul?

---------- Spam Engelliyici 18:44 ---------- Önceki Mesaj 18:23 ----------

@ertunc23 hocam simdi mastercard var adsenseden ödeme alıcağım adsense ödemeyi yaptıgı gibi galiba 39 dolar kart ücreti kesiyormuş? ne kadar doğru acaba? birde hesaba para yattıgı gibi gidip atmden çekebiliyormuyuz ?

şimdik abd adsense ödemeyi almak için hangi hesabı kullanmalıyım arkadaşlar? 2 payoner hesabım var 1. kartlı 2.kartız. ? hangisini kullanmak makul?

@ertunc23 hocam simdi mastercard var adsenseden ödeme alıcağım adsense ödemeyi yaptıgı gibi galiba 39 dolar kart ücreti kesiyormuş? ne kadar doğru acaba? birde hesaba para yattıgı gibi gidip atmden çekebiliyormuyuz ?
kimlikle dogruladınmı hocam sen

kartsızı onaylamadan kullanamıyosun demi hocam ?

kimliğin önlü arklalı fotokopisi yetiyor demi hocam? birde kaç güne onaylanıyor acaba

hiçbi fikrim yok hocam. 2 soruna gelirsek ben sadece ön kısmını yolladım ve tcden son 2 hane karaladım

1 günü geçti hesap onay maili hala gelmedi , hesapta onaylanmadı ibanlar fln gözükmüyor
bu kadar uzun sürmesi normal mi ?

Arkadaşlar payoneer de 25$ lazim. 30 dolar $ olarak öderim. Var mi alabilecek?

Hocam kartlı olana ödeme alabilirsin, düşündüğünüz gibi hesaba para yatar yatmaz yıllık ücreti otomatik çekiyor.Daha sonra TEB atm gidip dolar olarak çekebilirsiniz.

Hesabı onaylanmayan arkadaşlar normalde hesabı açıp türkiye ibanı ekler eklemez hesap onaylanıyordu.

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------

Arkadaşlar payoneer de 25$ lazim. 30 dolar $ olarak öderim. Var mi alabilecek?

Refden kazandığım 25$ var hesaplar arası transfer oluyorsa göndereyim hocam.Yarın pc başındayım bakayım.

Hocam kartlı olana ödeme alabilirsin, düşündüğünüz gibi hesaba para yatar yatmaz yıllık ücreti otomatik çekiyor.Daha sonra TEB atm gidip dolar olarak çekebilirsiniz.

Hesabı onaylanmayan arkadaşlar normalde hesabı açıp türkiye ibanı ekler eklemez hesap onaylanıyordu.

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------

Refden kazandığım 25$ var hesaplar arası transfer oluyorsa göndereyim hocam.Yarın pc başındayım bakayım.

Deneyelim mi hocam?

[MENTION=19274]ertunc23[/MENTION] sayesinde sorunumu çözdüm. Min cekmek için 150$ istedi bendeki eksikti. Tamamladik ve suan işlemde para. Suan icin kuru 2.76 dan çevirdi. Kur şuan 2.82..

Payooner ödemem "Geçersiz hesap ismi" nedeniyle başarısız olmuş diye mail geldi arkadaşlar ne yapmam gerekecek. Mail attım dönüş yapan yok

Evet hocam doğru anladınız

Hocam ben onu sormuştum bankaya. Banka dediki parayi gönderen kişi dolar gonderirse siizn dolar hesabı acmaniz lazim. Onlar parayi gonderir bize para gelir eger usd hesabınız varsa hesabiniza gecer.yoksa para 2-3 gun havuzda bekler. Sizin usd hesabı acmanizi bekler. Eger süre zarfi icinde acmazsaniz para tekrar göndericiye yollanir.

Sen hemen bankaya git usd hesabı actir.

Hocam ben onu sormuştum bankaya. Banka dediki parayi gönderen kişi dolar gonderirse siizn dolar hesabı acmaniz lazim. Onlar parayi gonderir bize para gelir eger usd hesabınız varsa hesabiniza gecer.yoksa para 2-3 gun havuzda bekler. Sizin usd hesabı acmanizi bekler. Eger süre zarfi icinde acmazsaniz para tekrar göndericiye yollanir.

Sen hemen bankaya git usd hesabı actir.

Hocam usd hesabımda var hocam bankada ayrıca bankayı aradım araştırma yaptılar herhangi bir para gelmemiş dediler. Payoneer hesabıma baktığımda banka bilgilerim yoktu onu guncelledim sonrasında mailde attım ama dönmediler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri