Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
merhabalar
payoneer tl hesabı girersem, dolar gelirse yatabilir mi? bi problem vs cikartir mi. kendi kurundan mı bozuyor. yorumlari okudum fakat birisi sikinti olur yazmis birisi aldim demis net cevap nedir
kolay gele

merhabalar
payoneer tl hesabı girersem, dolar gelirse yatabilir mi? bi problem vs cikartir mi. kendi kurundan mı bozuyor. yorumlari okudum fakat birisi sikinti olur yazmis birisi aldim demis net cevap nedir
kolay gele

payonerde zaten tl hesabı yok hocam,$ gönderdiklerinde payoner hesabına $ olarak gelir.sonrasında sen onu bankaya çekerken tl olarak çekebilirsin yada nasıl oldugunu bilmiyorum ama $ olarak çekenlerde var diye duydum...benim payoner hesabıma $ olarak geliyor,bende onu enpara tl hesabıma çekiyorum.

payonerde zaten tl hesabı yok hocam,$ gönderdiklerinde payoner hesabına $ olarak gelir.sonrasında sen onu bankaya çekerken tl olarak çekebilirsin yada nasıl oldugunu bilmiyorum ama $ olarak çekenlerde var diye duydum...benim payoner hesabıma $ olarak geliyor,bende onu enpara tl hesabıma çekiyorum.

kafam karisti gene hocam, payoneer e banka olarak tr hesap girdim . gelecek ödeme dolar . bu kazanc banka hesabına sıkıntısız gecebilir mi? payoneer kendi kurundan bozup bankaya transfer yapıyormus galiba tam cozemedim.

kafam karisti gene hocam, payoneer e banka olarak tr hesap girdim . gelecek ödeme dolar . bu kazanc banka hesabına sıkıntısız gecebilir mi? payoneer kendi kurundan bozup bankaya transfer yapıyormus galiba tam cozemedim.

geçer hocam.kurunu hatırlamıyorum ama şimdi :) benim payonerde işte enpara tl hesabım ekli.$ olarak para geliyor sonra parayı enpara hesabıma çekiyorum.

Amerikadan Paypal Açıp Payoner Kartını Ekleyip Paypaldaki Parayı Çekebilirmiyiz.. Bunu deneyen Varmı ????

Merhabalar ben de payoneer in 200$ limitine takıldım. Bu sorunu cozen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Kendim Tr den payoneer hesabıma para gonderemiyorum. ??

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

hocam bu payooner hesap başvurusu yaptıktan kaç gün sonra ortalama ödeme almaya başlayabiliriz tahmini?

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

hocam bu payooner hesap başvurusu yaptıktan kaç gün sonra ortalama ödeme almaya başlayabiliriz tahmini?

bilmiyorum hocam,herkesin hesabı aynı sürede onaylanmıyor.ben hesabı açtıkdan en az 20-25 gün sonra onaylatabildim.tahminimce,onaylatmadan para gelmez hesaba.ama sadece bi tahmin dedigim gibi,ben hesabıma para gelecegi zaman onaylatmıştım zaten hesabıç

bilmiyorum hocam,herkesin hesabı aynı sürede onaylanmıyor.ben hesabı açtıkdan en az 20-25 gün sonra onaylatabildim.tahminimce,onaylatmadan para gelmez hesaba.ama sadece bi tahmin dedigim gibi,ben hesabıma para gelecegi zaman onaylatmıştım zaten hesabıç

gelen mailde 3 aşama gösteriyor ben hala 2. aşamadayım 3. aşamada ödeme alınır diyor. Zaten mayıstan beri ödeme alamıyorum şimdi bide 1 ay daha bekleyelim hayırlısı bakalım. Scalelab partnerden sende payoonerden alıyorsun dimi?

gelen mailde 3 aşama gösteriyor ben hala 2. aşamadayım 3. aşamada ödeme alınır diyor. Zaten mayıstan beri ödeme alamıyorum şimdi bide 1 ay daha bekleyelim hayırlısı bakalım. Scalelab partnerden sende payoonerden alıyorsun dimi?

evet hocam,geçen ay aldım ordan.bu ay da bekliyorum bakalım.

Geçtiğimiz hafta yapılan daily ödemelerinden ödeme almam gereken 7 kanal vardı ödemelerin yapıldığı gün bankadan aradılar adıma yapılan 7 ödemeden 2 tanesinde harf hatası varmıs bu 2 kanaldan 1 tanesi ilk ödemesini alıyor diğeri daha önce payoneer tarafından ödeme yapılmış bir kanaldı kaç gündür uğraşıyorum paranın üstüne yatmaya çalısıyorlar.. Abuk subuk şeyler istiyorlar kendileri aracı ben ben dailyden payoneere değil daily aracılığıyla bankaya ödeme alan biriyim yani önce payoneer hesabıma gelmiyor daily bilgimi veriyor payoneer gönderiyor bunlar benden payoneer hesabı aç ordan ticket gönder diyorlar onuda yaptım kimliğin ön arka resmini istiyorlar bugünde banka hesabımın alınmış ödemelerin capsını istiyorlar. şirkette biri birilerine kazık atıyor heralde adamlara ödeme size geri dönmüş diyorum açıp bakmıyorlar bıktım bu payoneerden

Geçtiğimiz hafta yapılan daily ödemelerinden ödeme almam gereken 7 kanal vardı ödemelerin yapıldığı gün bankadan aradılar adıma yapılan 7 ödemeden 2 tanesinde harf hatası varmıs bu 2 kanaldan 1 tanesi ilk ödemesini alıyor diğeri daha önce payoneer tarafından ödeme yapılmış bir kanaldı kaç gündür uğraşıyorum paranın üstüne yatmaya çalısıyorlar.. Abuk subuk şeyler istiyorlar kendileri aracı ben ben dailyden payoneere değil daily aracılığıyla bankaya ödeme alan biriyim yani önce payoneer hesabıma gelmiyor daily bilgimi veriyor payoneer gönderiyor bunlar benden payoneer hesabı aç ordan ticket gönder diyorlar onuda yaptım kimliğin ön arka resmini istiyorlar bugünde banka hesabımın alınmış ödemelerin capsını istiyorlar. şirkette biri birilerine kazık atıyor heralde adamlara ödeme size geri dönmüş diyorum açıp bakmıyorlar bıktım bu payoneerden

paoner ne yazıkki hep boyle kıllıklar yapan biyer hocam.ben bi hesap açayım dedim,1-1,5 ay sürdü hesabın tamamen onaylanması.dedigin gibi bigün bişey istiyor,onu veriyorsun yarın başka bişey çıkarıyorlar.hepsini bi seferdede istemiyorlar :D

3 aydır kartı gönderemediler bi ulaşmıyor. 3 Kart sipariş ettim.

Ücretsiz ödeme yapabilmeniz için önce başka ödemeler almanız gerekiyor gibi görünüyor

bu hatanın sebebi nedir arkadaşlar ?

minimum para çekim tutarı nedir ? 55 dolarım var hesapta kullanamadım bir türlü. herhangi bir site payooner ödeme kabul ediyor mu bu parayı nası kurtarırız payoneerden ?

Arkadaslar aranizda pound olarak payoneere odeme alan var mi ? Bu parayi karta nasil aktaririz yada nasil dolara ceviririz ?

Arkadaslar aranizda pound olarak payoneere odeme alan var mi ? Bu parayi karta nasil aktaririz yada nasil dolara ceviririz ?

karta aktarmayı bilmiyorum ama bankaya çekmek istersen tahminimce dolardan farkı yoktur.mesela enparadaki tl banka hesabını eklersin,parayı tl olarak bozup oraya gönderir.biz usd alıyoruzda noluyor hocam,yine tlye çevirip veriyor bankaya sonuçda :)

karta aktarmayı bilmiyorum ama bankaya çekmek istersen tahminimce dolardan farkı yoktur.mesela enparadaki tl banka hesabını eklersin,parayı tl olarak bozup oraya gönderir.biz usd alıyoruzda noluyor hocam,yine tlye çevirip veriyor bankaya sonuçda :)

Kartla daha kolay oluyor dediler o yüzden sormuştum :D bankaya geç geliyor vesayre söylentiler var geçenlerde dolar cektim bir miktar ama halen gelmedi :D

Kartla daha kolay oluyor dediler o yüzden sormuştum :D bankaya geç geliyor vesayre söylentiler var geçenlerde dolar cektim bir miktar ama halen gelmedi :D

Doları nasıl çektin, kartın bağlı olduğu bir hesaptan sadece türk lirası çekebilirsin. Bankaya dolar gönderimi sadece üyelik gerektirmeyen hesaplarda oluyor. Soruyu yanlış soruyorsun bu da herşeyi karıştırır. ilk sorduğun şey kartın bağlı olduğu bir payoneer hesabı hakkında,ikinci yazdığın mesaj üyelik gerektirmeyen banka transferi hakkında bunlar çok farklı şeyler.

uzak durun payoneerden 37 gündür yazısıyorum 4 kez aynı belgeleri istediler 4 kezde gönderdim geri dönen ödememi yapmadılar.. Tam kelimesiyle hırsız bir şirket

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri