Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
benım ki de 5 gun oldu hala onaylanmadı bi sıkıntı mı var acaba ?

İş günleri içinde manuel onay veriyorlar.Normalde onay olmadan da görüyor olmanız lazım hocam ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

g27VWO.png

Yok hocam onaydan önce sadece Amerika USD hesabı görünüyor, Almanya ve UK hesapları görünmüyor.

Arkadaslar tr adsense yamuklarindn abd adsense basvurusu yapicam.adsenseye payonere odeme alabiliyormuyuz kartmi istemek lazim bilgilendjrme lutfen

bende kayıt olucam ama ilk resimdeki gibi banka hesabı veya ön ödemeli kart seçeneği çıkmıyor ?

Arkadaşlar herkese hayırlı geceler..
Şimdi bize fazla fazla IBAN lazım farklı adsenseler için şimdi Payoneer 1 tane İngiltere IBAN'ı veriyor, arkadaşın biri 2 tane veriyor demişti onu nasıl alıyoruz bilgisi olan varmı yardımcı olursanz sevinirim teşekürler.. :)

Elimde Benim Payoneer hesabımdan hariç 14 Tane Payoneer var. Hepsine de kimlik gönderildi, anket dolduruldu.

Ben bu Payoneerleri kullanmaya başlayacağım. Bunlara yatan paraları her ay kendi payoneerimde toplayıp, hepsini kendi banka hesabıma çekeceğim.

Bununla ilgili sizce olumsuz bir durum olur mu? Bu payoneer hesaplarından kendi payoneer hesabıma aktarma yaparken dikkat etmem gereken bir husus var mı sizce?

nereye ne gireceğimizi anlamadım ingiltere adsense

1-isim soyisim
2 ?
3 ?

payoner hesabındaki hesap bilgilerinden alıcaksın hocam onları.orada Sort Code yazıyor,digeride hesap no dur...ben önceden not almışım bunları mesela,notlarımda şunlar var;

Bankanın Adı
Sort Code
Hesap Numarası
Lehdar Adı

hem euro,hem dolar,hem gbp için bu bilgiler var bende.

payoner hesabındaki hesap bilgilerinden alıcaksın hocam onları.orada Sort Code yazıyor,digeride hesap no dur...ben önceden not almışım bunları mesela,notlarımda şunlar var;

Bankanın Adı
Sort Code
Hesap Numarası
Lehdar Adı

hem euro,hem dolar,hem gbp için bu bilgiler var bende.
hocam banka ismini girmiyormuyuz 1 isim 2.si 6 haneli bir kod 3.ise hesap numarasımı

arkadaslar bu payoneere adsense test odemesi ortalama kac gunde geciyor.

---------- Spam Engelliyici 16:53 ---------- Önceki Mesaj 16:51 ----------

hocam banka ismini girmiyormuyuz 1 isim 2.si 6 haneli bir kod 3.ise hesap numarasımı

lehtar adi sizin adiniz. bankanin adi degil.

Birden fazla payoneer hesabı açanlar, diğer hesapları da aynı TC ve tel no ile mi açtı acaba?
Çünkü tel ve TC no, diğer hesaplar ile çakışacak. Herşeyden kıllanan payoneer, bunlara bakmıyordur umarım.

payoner hesabına girdiginde ana sayfadaki "Global Payment Service" e tıklayınca hesap bilgilerinin oldugu ekran gelir hocam karşına.almanya adsense hesabın varsa soldan en üstdeki eur yani euro ya tıkla,sana euro hesap bilgilerini verir.ing adsense hesabın varsa ortadaki gbpye tıkla sana ing hesap bilgilerini verir,amerikan adsense hesabın varsa en altdaki usdye tıkla sana usa hesap bilgilerini verir.seninki ing adsense imiş,en baştakini seçtiginde bu bilgileri orada görüceksin.orada şu yazıyor;

Kod:
[U]GBP Alıcı Hesabı (BACS)[/U]
Bankanın Adı : Barclays
Tasnif Kodu	: xxxxxx
Hesap Numarası	00xxxxxx
Lehdar Adı	: Fatih Baz

Lütfen Dikkat!
- Sadece GBP para birimindeki BACS ve FPS (Birleşik Krallık yerel bankası) transferleri kabul edilebilmektedir
- Transferler bir şirketin banka hesabından yapılmalıdır
- USD para birimindeki transferler otomatik olarak reddedilecektir
- Banka havaleleri desteklenmemektedir

yukarıdaki tasnif kodu senin resimdeki sort code.en altada hesap numarası yazıyoruz.

fakat adsense hesabına payoneri eklerken dikkat etmeniz gereken çok önemli bi husus var. adsense hesabınızda ödeme yöntemi eklerken bize hesap türü soruyor,default olarak tasarruf ayarlı orada.onu çekle ödeme yapmayı unutmayın.ayrıca geçenlerde bi arkadaş amerikan adsense hesabına ing hesap bilgilerini girmeye çalışıyordu,gbp hesabına $ ödemesi gelmiyor.hani enparadaki tl hesabı yerine $ hesabı veren arkadaşlar çok oluyorya,payonerdede bu hataya düşen arkadaşlar oluyor arasıra ve o iş öyle olmuyor.adsense hesabınız $ ise,payonerdeki $ hesabının bilgilerini girmeniz gerekiyor :)

payoneer kart istemiştim ama tahmini teslim süresini geçti kart gelmedi ne yapmak lazım yeniden kart isteyebilir miyim yoksa bekleyecek miyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri