Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
USD Bakiyeniz şu anda inceleniyor. Önümüzdeki birkaç iş günü içinde bir güncelleme alacaksınız. halen mesaj gelmedi arkadaşlar ne zaman gelir 4 5 gun oldu

USD Bakiyeniz şu anda inceleniyor. Önümüzdeki birkaç iş günü içinde bir güncelleme alacaksınız. halen mesaj gelmedi arkadaşlar ne zaman gelir 4 5 gun oldu
Bendede aynısı olmuştu hocam hiç bu kadar uzun sürmemişti 5-6 gün sonra girdiğimde hesap blokelendi yazıyordu

2 saat önce başvuru yaptım. Az önce onay mesajı geldi. hesap aktif edildi diye. Aynı kişi üzerinden mi başvuru yapıyorsunuz da 4-5 gün bekletiyor anlamadım. [MENTION=40829]taner_izmit[/MENTION]

payooner ismi ile parayı çekeceğimiz bankanın isminin aynımı olması lazım deneyen varmı

adsenseye payooner ekledim ve dogrulama ucreti geldi yalnız gelen mailde doyle bir ibare var.

Global Payment Service'iniz henüz doğrulanmamıştır. Servisiniz doğrulanana kadar gelecek ödemeler hesabınıza yapılamıyabilir.
Global Payment Service'inizi doğrulamak için, lütfen Global Payment Service formunu doldurunuz.
Formunuzu doldurmak için, Burayı tıklayınız.
Lütfen not ediniz: Global Payment Service'inizi kullandığınızda ödemeler almaya devam edebilirken, servisinizi doğrulayana kadar para kartınızda mevcut olmayacaktır.

forumu doldurmamız sart mıdır ? var mı bilgisi olan

X0k36j.png
[/url][/IMG]

YDkEED.png
[/url][/IMG]

adsenseye payooner ekledim ve dogrulama ucreti geldi yalnız gelen mailde doyle bir ibare var.

Global Payment Service'iniz henüz doğrulanmamıştır. Servisiniz doğrulanana kadar gelecek ödemeler hesabınıza yapılamıyabilir.
Global Payment Service'inizi doğrulamak için, lütfen Global Payment Service formunu doldurunuz.
Formunuzu doldurmak için, Burayı tıklayınız.
Lütfen not ediniz: Global Payment Service'inizi kullandığınızda ödemeler almaya devam edebilirken, servisinizi doğrulayana kadar para kartınızda mevcut olmayacaktır.

forumu doldurmamız sart mıdır ? var mı bilgisi olan

X0k36j.png
[/url][/IMG]

YDkEED.png
[/url][/IMG]

kimlik onayı yaptınız mı?

evet yaptım 1-2 oncede onaylanmıs

---------- Spam Engelliyici 23:15 ---------- Önceki Mesaj 23:14 ----------

linke ne yazıcaz ? kanal url simi ?

Hocam ben direk www.youtube.com yazmıştım. Form onaylanmadı kimlik onaylandı ama gelen mailde seninki gibi bir bildirim yoktu. Yüksek aboneli falan bir kanalın varsa onun url ini yazarsan daha sağlıklı olur sanırım. Ama mutlaka birşey göndermen gerekir.

özgün kanalınız varsa ekleyin.

ozgun kanal var ama icinde cok video yok. gelicek olan kazancı karsılamaz bir kanal. eklersem sorun olur mu ?

---------- Spam Engelliyici 23:22 ---------- Önceki Mesaj 23:19 ----------

Hocam ben direk www.youtube.com yazmıştım. Form onaylanmadı kimlik onaylandı ama gelen mailde seninki gibi bir bildirim yoktu. Yüksek aboneli falan bir kanalın varsa onun url ini yazarsan daha sağlıklı olur sanırım. Ama mutlaka birşey göndermen gerekir.

elimde yuksek aboneli 1 kanal var spam haber guncel videolar var. ozgun kanal var ama abone ve video sayısı az. siz direk yutube yazmıssınız odeme alırken sorun olustumu ?

ozgun kanal var ama icinde cok video yok. gelicek olan kazancı karsılamaz bir kanal. eklersem sorun olur mu ?

---------- Spam Engelliyici 23:22 ---------- Önceki Mesaj 23:19 ----------

elimde yuksek aboneli 1 kanal var spam haber guncel videolar var. ozgun kanal var ama abone ve video sayısı az. siz direk yutube yazmıssınız odeme alırken sorun olustumu ?

Hocam sadece test ödemesini aldım 21inde belli olacak ama o anketi doldurduktan sonra onaylanmasa bile ödeme alan arkadaşlar vardı. Gördüklerinde daha net cevap verirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri