Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
biraz önce paypaldan aradılar.10 kişi bu isteği yolladı dediler. nerden duydunuz bunu dediler.bende bi forum sitesinde gördüm dedim. [MENTION=14582]matador[/MENTION] u da aradılar . ona da aynı şeyleri dediler. adamlar ne oluyor dedi herhalde![]()
biraz önce paypaldan aradılar.10 kişi bu isteği yolladı dediler. nerden duydunuz bunu dediler.bende bi forum sitesinde gördüm dedim. @matador u da aradılar . ona da aynı şeyleri dediler. adamlar ne oluyor dedi herhalde![]()
harbi mi?
Premier'den Bireysel'e Geçince Alışveriş Yapabiliyor Musunuz ?
Bir Deneseniz Diyorum ?
http://i.imgur.com/e29ZL0S.png
diyor ki
"düşük ücretlerde ödeme alabilirsiniz" eğer biz şimdi 5-6 bin lira aylık alırsak bence düşük ücret sayılmaz paypaldan ayrıntılı bilgi almak lazım
Sıkıntı oluyormu sürekli ödeme alan ve alışveriş yapan birisiyim paypal üzerinden bireysel yapmamı önerirmisiniz ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen bende işlemi 1 saat önce falan yaptım ve beni de biraz önce arayıp "Bireysel ve Premier hesap türleri aynı. Her ikisi de Bireysel olarak geçer, hiç bir işlem yapmanıza gerek yok." dediler.Arkadaşlar bu yöntemi uyguladım, Paypaldan beni aradılar, zaten hesabınız bireysel yani bireysel ve premium aynı şey dediler bana.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.