Merhaba arkadaşlar ABD merkezli çalıştığım bir şirket ödemeleri sadece kayıtlı e posta adresimdeki Paypal'a yapacak sormak istediğim forumda bu işi yapan e postama Paypal açıp aylık ödeme alabileceğim biri yokmu? Nasıl yapabiliriz bunu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
detayını merak edip araştırmadım ama,bizim ytde yabancı adsense açıp kullandıgımız gibi yabancı paypal açıp kulllananlarda var.paraları paypala alıyor,oradanda payonere çekilebiliyor.bunuda bi araştırın isterseniz,belki komisyon vermekten daha karlı olabilir sürekli işlem yapılacaksa.
Sonra dolar neden yükseliyor, Amerikadaki şirket ülkeye rahatça dolar maaşı yatıramıyor. Hükümetin umrunda değil ki şu paypal şirketiyle görüşüp orta yol bulunsa herkes rahatça ödemesini alsa.
İnsan üzülüyor mızrakla ava çıkan ülkelerde bile paypal serbest.
Paypal açın, transferwise ödeme alın oradan da bankaya çekiniz
Paypal açın, transferwise ödeme alın oradan da bankaya çekiniz
Sorun açmakta sağlam kalsa dediğiniz gibi yapacağız fakat çok çabuk patlıyor![]()
Ben açtım patlamadı 3 ay oldu
sadece giriş yaparken UK ip istiyor mecburi
en az 1 yıldır bu şekilde kullanan 3-4 kişi tanıyorum ve kapandı filan demediler hiç.ama dedigim gibi detaylarını kurcalamadım.yabancı forumlardada bunu uygulayan çok gördüm,demekki ortada bi sorun varsa da çözmüşler.her işin bi incelegi,önemli detayları vardır sonuçta.
Tavsiyem yabancı hesap açarsanız kesinlikle sizin isminize olsun, limitli kullanabilirsiniz hesabı onaya düşerse kimliğinizi gösterirsiniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.