Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Nasıl yani şimdi paypaldaki blokelere nolucak?

Quiz gerekli bilgileri göndermiş paypala bakalım pazartesiye netleşir durumlar.. sanırım blokeler kalkacaktır ama paypal benim için bitmiştir bu anlamda.. hiç bloke yemedim ama benim de o an ödemem olsaydı bende bloke yicektim puştluğuna yapıyor

Quiz gerekli bilgileri göndermiş paypala bakalım pazartesiye netleşir durumlar.. sanırım blokeler kalkacaktır ama paypal benim için bitmiştir bu anlamda.. hiç bloke yemedim ama benim de o an ödemem olsaydı bende bloke yicektim puştluğuna yapıyor

üstad sonuç olarak paypal a herhangi bir açıklama yapmaya yahut quiz e.mail atmaya gerek yok mu?

üstad sonuç olarak paypal a herhangi bir açıklama yapmaya yahut quiz e.mail atmaya gerek yok mu?

şu an quiz hiç bir maile cevap vermiyor hafta sonu olduğu için paypal da zaten haftasonu çalışmıyor pazartesi durum netleşir zaten bir çok kişi paypal mesaisi başladıktan sonra telefon trafiğine tutacaktır paypalı ve bu baskıyla bu iş daha kısa çözülebilir.. 09:00 da mesai başlıyor onların

06.02.2015 tarihli vaka ile ilgili son hatırlatma başlıklı paypal dan mail gelmiş.
İlgili vakaya cevap vermemiz gerekiyor diye.Umarım Quiz bişeyler yapmıştır.
Yarın ola hayrola..

Yav ne kanıtı bırakın ne olacaksa olsun. Kanalların adreslerini vermekte ne demek? Adamlar bu sefer bu içerikler size ait değil derse ne diyeceksiniz. ihihi spam spam mı?

Yav ne kanıtı bırakın ne olacaksa olsun. Kanalların adreslerini vermekte ne demek? Adamlar bu sefer bu içerikler size ait değil derse ne diyeceksiniz. ihihi spam spam mı?

Çok haklısın bunun örnekleri forumda mevcuttu bir kaç arkadaşın başına gelmiş ve telif hakları vs nedenlerle bloke değil komple kapanma söz konusu olmuştu..

Kimse beni yanlış anlamasın ama çok aceleciyiz toplum olarak. Herkes haklı emek harcıyoruz fakat telif haklarını ihlal ederek kazanıyoruz.

Sorun şu an Quizden kaynaklı sanırım. Ancak ileride yine sorun yaşamamak için Paypala güzel bir mesaj atılsa forum adına hani bu gibi sorunlar yaşamak istemiyoruz gibisinden. Altınada YTPARA.com üyeleri diye not düşülse. Yani ne iş yaptıgımızı bilsinler açıkcası, forumu, partnerleri vs.

Sorun şu an Quizden kaynaklı sanırım. Ancak ileride yine sorun yaşamamak için Paypala güzel bir mesaj atılsa forum adına hani bu gibi sorunlar yaşamak istemiyoruz gibisinden. Altınada YTPARA.com üyeleri diye not düşülse. Yani ne iş yaptıgımızı bilsinler açıkcası, forumu, partnerleri vs.

adamlar zaten daha önce bu sorunu yaşayan arkadaşa,bidaha youtube üzerinden gelen bu parayı alma demişlerdi.şimdide quiz bizim üzerimizden gelen parayı paypala almayın dedi.adamlar yaptıgımız işi biliyor zaten ve burdan gelicek paraya her zaman sorun çıkartma ihtimalleri var.

Ne yaparsiniz bilmem ama hicbi yerde forumun adini kullanmayin yeter!

hocam bende kanıt ekleyemecektim fakat quiz biz ödeme onayını verdik sizde kanıt gönderin deyince bende ekledim

Hocam Quiz gerekeni yaptıysa itiraz mitiraz etmeyin yav. Paypal'da kurallar gayet açık dilersen aç oku. Yaptığın iş ve içeriklerinin başkalarına ait olduğu saptanırsa değil blok hesabın feshedilir içerideki paranda yanar. Bırakın biraz sessiz kalın ya bakalım ne olacak ne bitecek. Kimseyi de ateşlemeyin.

---------- Spam Engelliyici 23:00 ---------- Önceki Mesaj 22:59 ----------

Ne yaparsiniz bilmem ama hicbi yerde forumun adini kullanmayin yeter!

Aynen öyle. Paypal'a söylenmiş forum felan. Şimdi adamlar sessiz sedasız gelip üye olsa, konular biraz incelense tamamına yakın kısmının illegal şekilde para kazandığına kanaat getirip tüm hesaplar feshedilebilir.

Bazı arkadaşlar kendi topuğuna sıkmayı gerçekten seviyor :)

İçerik sahibi olup olmadığımıza Paypal değil YouTube karar verir... Öyle bi yetkileri yok, kaçak göçek iş yapmıyoruz ne yaptığımız belli. Pazartesi hepiniz arayın ve QuizGroup'tan reklam geliri aldığınızı söyleyin. Bi sorun varsa bizimle değil onlarla çözeceksiniz deyin, biraz baskın konuşun. Paypal para transferinde aracı bi kurum sadece. En fazla aradaki sözleşmeyi sorar. Bu kadar korkmayın Paypal'dan.

İçerik sahibi olup olmadığımıza Paypal değil YouTube karar verir... Öyle bi yetkileri yok, kaçak göçek iş yapmıyoruz ne yaptığımız belli. Pazartesi hepiniz arayın ve QuizGroup'tan reklam geliri aldığınızı söyleyin. Bi sorun varsa bizimle değil onlarla çözeceksiniz deyin, biraz baskın konuşun. Paypal para transferinde aracı bi kurum sadece. En fazla aradaki sözleşmeyi sorar. Bu kadar korkmayın Paypal'dan.

aynen size katılıyorum hocam

+1 de benden. Parayı veren google paypal cebinden vermediği gibi üstüne komisyon alıyor. Onları ilgilendiren bir mevzu yok, he benim kuralım kardeş ben izin vermiyorum diyebilir delikanlı gibi, o zman da paşa paşa içerdeki paranızı verecek, alan razı veren razı bunlarınki eşkıyalık

bu da benden paypala gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=ZAIrVm8ZUrw&feature=youtu.be&t=20s

Son düzenleme:
Hocam Quiz gerekeni yaptıysa itiraz mitiraz etmeyin yav. Paypal'da kurallar gayet açık dilersen aç oku. Yaptığın iş ve içeriklerinin başkalarına ait olduğu saptanırsa değil blok hesabın feshedilir içerideki paranda yanar. Bırakın biraz sessiz kalın ya bakalım ne olacak ne bitecek. Kimseyi de ateşlemeyin.

---------- Spam Engelliyici 23:00 ---------- Önceki Mesaj 22:59 ----------

Aynen öyle. Paypal'a söylenmiş forum felan. Şimdi adamlar sessiz sedasız gelip üye olsa, konular biraz incelense tamamına yakın kısmının illegal şekilde para kazandığına kanaat getirip tüm hesaplar feshedilebilir.

hocam quiz mail atmış sizde gerekli bilgileri paypala verin demiş bende quizle yazıştığım maili gönderdim dileyen gönderir iyi çalışmalar

Ya bu paypal dalga geçiyor sanırım, gelen mail;

PayPal'ın mükemmelliğe adanmışlığının bir parçası olarak, sizi 30 Ocak 2015 Cuma tarihindeki etkileşiminiz hakkındaki deneyimlerinizi paylaşmaya davet ediyoruz. Zamanınıza çok değer veriyoruz, bu yüzden bu anketi tamamlamak 5 dakikadan daha az sürecek. Tüm geribildirimler ve alınan bilgiler, PayPal'ın Gizlilik Politikası'na bağlı olarak kullanılacaktır. Ankete verdiğiniz yanıtlarla ilgili olarak sizinle iletişime geçilebilir. Sizinle iletişime geçilmesini istemiyorsanız anket sırasında belirtebilirsiniz.bla bla bla...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri