Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
paypal ABD'nin usaklıgını yaptıgı sürece Rus firmalari ile calısınca sorun cıkması asikar artık.. zaten soyguncular kur farkıyla gösteriyorlar herseyi insafsizlar

---------- Spam Engelliyici 12:56 ---------- Önceki Mesaj 12:55 ----------

Ben size dedim. Sırf Paypal kullanımını azaltmak için bir oyun bu olay toptan. Çok net bu gelen mail ile birlikte.

hocam fena kapısıyor bu ruslar ile coniler =) Ruslar altın işine girdi petrol sıkıntıya düşünce.. ne hikmetse isviçre faiz meselesini bir actı herkes ters kösede kaldı ve altın fırladı =) ortalık fena karısıyor bakalım nasıl yapacaklar =)

banada mail attı quiz anladığım kadar sizde belge gönderin bizde geri bildirim yaptık gibisinden bişeyler yazıyo anlayan arkadaş çevirise anlarız

Çözüm Merkezi — Vaka İptali Ayrıntıları sayfasında Durum :Satıcının Yanıtı İnceleniyor yazıyor.

itiraz etmelimiyiz ??

PayPal sends an email to seller (i.e. you) and requests full details about transactions (e.g. description of your services). Please, provide information requested. That is a mandatory action to start resolving a dispute.
1. Log in to your PayPal account. 2. Click "Resolution Centre" near the top of the page. 3. Click "Resolve" in the Action column to view the information PayPal needs.

We have contacted the PayPal Customer Service Department in order to authorize your payment once again. We have confirmed that the payment is made by us under our known circumstances. We hope that the payment should be delivered to you soon after we have authorized it second time.

Best regards,
The QuizGroup Team
PayPal satıcıya bir e-posta ( yani siz) gönderir ve işlemlerle ilgili tüm detayları ( hizmetlerinizin örneğin açıklaması ) ister. , Istenen bilgileri veriniz . Bu bir anlaşmazlığı çözme başlamak için zorunlu bir eylemdir . PayPal hesabınıza 1. oturum açın. Sayfanın en yakın 2. tıklayın "Çözüm Merkezi " . 3. tıklayın PayPal ihtiyacı bilgilerini görüntülemek için Eylem sütununda " çözümleme" . Biz bir kez daha ödemenizi yetki için PayPal Müşteri Hizmetleri Departmanı temas ettik . Biz ödeme bizim bilinen şartlar altında bizim tarafımızdan yapılmış olduğunu doğruladık . Biz ikinci kez yetkili sonra ödeme yakında teslim edilmesi gerektiğini umuyoruz .

Saygılarımla, QuizGroup Takımı

Bu mailin anlamı kanıtları sunun diyorda ne kanıtı sunmalıyız zorunlu eylemde neleri kanıt olarak sunucaz ? @Incubus

Son düzenleme:
PayPal satıcıya bir e-posta ( yani siz) gönderir ve işlemlerle ilgili tüm detayları ( hizmetlerinizin örneğin açıklaması ) ister. , Istenen bilgileri veriniz . Bu bir anlaşmazlığı çözme başlamak için zorunlu bir eylemdir . PayPal hesabınıza 1. oturum açın. Sayfanın en yakın 2. tıklayın "Çözüm Merkezi " . 3. tıklayın PayPal ihtiyacı bilgilerini görüntülemek için Eylem sütununda " çözümleme" . Biz bir kez daha ödemenizi yetki için PayPal Müşteri Hizmetleri Departmanı temas etmiş . Biz ödeme bizim bilinen şartlar altında bizim tarafımızdan yapılmış olduğunu doğruladı . Biz ikinci kez yetkili sonra ödeme yakında teslim edilmesi gerektiğini umuyoruz .

Saygılarımla, QuizGroup Takımı

quiz ödemeyi onaylamış ama bizimde gerekli belge göndermemizi istiyor. quizle yazıştığım maili attım bende :)

Belge derken ne belgesi sunucaz ben orayı kavrayamadım ? :confused:

ben bunlara üçün birini gösterirdim de şimdi terbiyemi bozmayayım..an itibariyle pp ye bağlı kanal sayısı SIFIRDIR !!!Banka ve webmoney arasında adaletli bir şekilde dağıtım yapılmıştır !
pazartesi bu bloke kalkmazsa,ben zaten sorunun kolay kolay çözülebileceğini sanmıyorum,umarım yanılıyorumdur..

ben bunlara üçün birini gösterirdim de şimdi terbiyemi bozmayayım..an itibariyle pp ye bağlı kanal sayısı SIFIRDIR !!!Banka ve webmoney arasında adaletli bir şekilde dağıtım yapılmıştır !
pazartesi bu bloke kalkmazsa,ben zaten sorunun kolay kolay çözülebileceğini sanmıyorum,umarım yanılıyorumdur..

hocam aynen dediğin gibi üçün birini alır içerideki paramı alayimde bende bütün kanalları geçirdim webmoneye bidaha işim olmaz paypalla kanıt kısmına bunuada yazacaktımda parayı vermezler yazmadım :D:D

şu kanıt sunanlar olduysa, ki telefondaki eleman gerak olmadığını söyledi bana, kanıt içerik ve yükleme adımlarını paylaşabilir mi

Belge derken ne belgesi sunucaz ben orayı kavrayamadım ? :confused:

quize kanal adresini belirten ödemeye paypal tarafından sizin onay vermemeniz sonucunda bloke konduğunu yazan mail attım yanıtlamışlar onları ekledim. quiz mail gönderiyor kanal bağlayınca sözleşme sanırım onu ekledim quizdeki kanal id lerin görselini ekledim quiz paypala ödemeyi gönderirken açıklama kısmında id ler yazıyor diye.

attachment.php

İtiraz sayfası bu şekli aldı bekliyoruz cevap gelirse yazarım.

Ekli dosyalar

• 222222.jpg
    222222.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 120
Banka ödemelerin de sorun var mı peki ? Bankaya ödeme alan oldu mu bloke sadece paypalda mı mevcut

Banka ödemelerin de sorun var mı peki ? Bankaya ödeme alan oldu mu bloke sadece paypalda mı mevcut

Rusya ile pp arasında ciddi sıkıntılar varmış başka alanlarda da aynı sorunlar mevcut artık sorun ne bilemiyoz ama Quiz zaten diyor paypal artık kullanmayın diye bizde webmoney ve bankya geçiyoz bu ay böyle oldu napalım

Rusya ile pp arasında ciddi sıkıntılar varmış başka alanlarda da aynı sorunlar mevcut artık sorun ne bilemiyoz ama Quiz zaten diyor paypal artık kullanmayın diye bizde webmoney ve bankya geçiyoz bu ay böyle oldu napalım

Nasıl yani şimdi paypaldaki blokelere nolucak?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri