Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
bak ben sana fikrimi söyleyim arıcaz ama boşuna paypal zaten yarın 12 olmadan açıcak tüm blokeleri:D

çünkü quiz bugün ana merkeze haber verdi rusyada paypal ofisi varmı bilmiyorum ama türkiyedekiyle değil sonucda ana merkezlerine biilgileri verdiler paypal yurt dışında 7 gün hizmet veriyor [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] öyle demişti şimdi böyle düşünürsek sabah bizim aramamızla birlikde maıl olarak bize quiz maıl attı top sizdeymiş bizi artık bekletmeyin webmoneye ödeme almak istemyioruz:D diyip alttan alttan :D rakip firma isimleri söylersek bence bu işi yapıcaklar bu iyi senaryo kötü senaryo paypal tr ofisi bize henüz quizden gelen bir maıl olmadı 1 hafta içinde zaten onlardan gerekli belgeler gelmez ise biz gerekeni yapıp quize paralarını geri vericez dicekler:D 1 hafta o şekilde bekleriz 1 haftadada bize baska bir ödeme aracılıgıyla parayı geri yollaması sürer quizin banka veya webmoney işte:d bizim para resmen çip olur çip :D sonra birlikde paraları toplar 20 gün geç gelen ödemeyle hela yaptırırız

Sence hangisi olur [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] :D

Quiz sorunun kendilerinden kaynaklanmadıgına dair bilgi mi verdi? Bizim neden haberimiz yok aa!

Blokeler kapanan kanal paralarına geldi, Quiz bu paraları gönderirken bir hata yaptı bence.

bak ben sana fikrimi söyleyim arıcaz ama boşuna paypal zaten yarın 12 olmadan açıcak tüm blokeleri:D

çünkü quiz bugün ana merkeze haber verdi rusyada paypal ofisi varmı bilmiyorum ama türkiyedekiyle değil sonucda ana merkezlerine biilgileri verdiler paypal yurt dışında 7 gün hizmet veriyor [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] öyle demişti şimdi böyle düşünürsek sabah bizim aramamızla birlikde maıl olarak bize quiz maıl attı top sizdeymiş bizi artık bekletmeyin webmoneye ödeme almak istemyioruz:D diyip alttan alttan :D rakip firma isimleri söylersek bence bu işi yapıcaklar bu iyi senaryo kötü senaryo paypal tr ofisi bize henüz quizden gelen bir maıl olmadı 1 hafta içinde zaten onlardan gerekli belgeler gelmez ise biz gerekeni yapıp quize paralarını geri vericez dicekler:D 1 hafta o şekilde bekleriz 1 haftadada bize baska bir ödeme aracılıgıyla parayı geri yollaması sürer quizin banka veya webmoney işte:d bizim para resmen çip olur çip :D sonra birlikde paraları toplar 20 gün geç gelen ödemeyle hela yaptırırız

Sence hangisi olur [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] :D

bence pazartesi,olmadı salı çözülmüş olur bu sorun.hatta yine bu paypal adresinize para gönderemiyoruz,hata veriyor filan derler.o durumda aynı paypal hesabına baglı farklı bi mail adresi verir ve parasını alır bagzı arkadaşlar.fakat,sorun çözüldükten sonra ödemelerin tamamlanması öyle 1-2 günde bitmez bence.quiz bu ay iyice karıştırdı ortalıgı.biraz banlanan kanal ödemesi yaptı,biraz normal kendi ödemelerini yaptı,biraz life ödemelerini yaptı.bankalar ne durumda bilmiyorum ama paypal ve webmoneylerinde yine birazını ödedi birazı duruyor filan derken bunlar öyle 1-2 günde çıkamaz bu işin içinden :p

Diğer aya girdik belki Quiz ödemelerin diğer ay ile beraber yapılacağını söyleyebilir. Böyle birşey olursa şaşırmayın.

Sorun Quiz'den kaynaklanıyor Paypal ile alakası yok bence. Geçen aylarda da blokeler yaşandı Quiz ödemelerinde. Diğer partnerlerde Paypal ödemesi yapıyor. Bloke yiyen olmadı. Quiz ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.

bu sorun kesin hallorlurmu [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] bey siz biliyorsunuzdur bu ara forum takip edemiyorum fazla blokeler kalkarmı sorunsuz

bu sorun kesin hallorlurmu [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] bey siz biliyorsunuzdur bu ara forum takip edemiyorum fazla blokeler kalkarmı sorunsuz

Valla benim içimde rahat değil [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] iyi bilir bu işleri hakketen bi konussada anlasak işin dogrusunu öteki aya sarkarmı ne zaman kalkar off offf

Beyler sorun quiz kaynakliysa cozulur en kisa zamanda, gelecek ayin odemesiyle birlestirip odiycez falan demezler.

Ben size dedim. Sırf Paypal kullanımını azaltmak için bir oyun bu olay toptan. Çok net bu gelen mail ile birlikte.

Hep oyun bunlar oyun paraları oyuna getirceklee 2si anlaşıp. Yani koskoca network şirketi daha önce paypalla hiç mi anlaşmamış sanki ilk defa para gönderiyo quiz . Hep oyun bunlar aha da yazıyom buraya

Yok paralar kalmaz da hem o dedikleri isviçredeki banka mıdır nedir hem webmoney o ikisi daha çok kazansın diye yapılan numaralar. Paypal rus savaşı nedeniyle bunlar hep.:D

Yok paralar kalmaz da hem o dedikleri isviçredeki banka mıdır nedir hem webmoney o ikisi daha çok kazansın diye yapılan numaralar. Paypal rus savaşı nedeniyle bunlar hep.:D

Gelen mail de Quiz aynen şöyle söylemiş; paypal mühendisleri ve çalışanları paypal güvenlik sistemleri ile gurur duyuyor(!)
Anlayana ;)

Sizce en geç ne zaman paypaldaki paralar düzelir?

Ben size dedim. Sırf Paypal kullanımını azaltmak için bir oyun bu olay toptan. Çok net bu gelen mail ile birlikte.

Madem öyle neden ödeme seçeneklerine bunlar paypalı koydu. Sırf bu partnerden ödeme alabilmek için paypal hesabı açan kişiler muhakkak vardır. :D

Madem öyle neden ödeme seçeneklerine bunlar paypalı koydu. Sırf bu partnerden ödeme alabilmek için paypal hesabı açan kişiler muhakkak vardır. :D
En son gelen maili okursan hocam ilk mesajda var, paypal kullanmanızı tavsiye etmiyoruz diyor

banada mail attı quiz anladığım kadar sizde belge gönderin bizde geri bildirim yaptık gibisinden bişeyler yazıyo anlayan arkadaş çevirise anlarız

Çözüm Merkezi — Vaka İptali Ayrıntıları sayfasında Durum :Satıcının Yanıtı İnceleniyor yazıyor.

itiraz etmelimiyiz ??

PayPal sends an email to seller (i.e. you) and requests full details about transactions (e.g. description of your services). Please, provide information requested. That is a mandatory action to start resolving a dispute.
1. Log in to your PayPal account. 2. Click "Resolution Centre" near the top of the page. 3. Click "Resolve" in the Action column to view the information PayPal needs.

We have contacted the PayPal Customer Service Department in order to authorize your payment once again. We have confirmed that the payment is made by us under our known circumstances. We hope that the payment should be delivered to you soon after we have authorized it second time.

Best regards,
The QuizGroup Team

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri