Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
PayPal ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim.

Mustafa Bey merhaba, Quiz Group firması ile ilgili ödemenin iadesi hususunda size detayları telefonda aktardım. Kendileri ile [email protected] e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.

Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa lütfen belirtin.

Saygılarımla,
Taner
PayPal
Ben aramistim paypali iste quize geri odeme iadeyi yapin diye boyle bir mail attilar isleminiz hizlandirilacak dedilervtelefonda 10dk falan bekledim hallettik ama hala para inceleniyorda bekliyor quize iadesi yapilmamis bugun yapilir mi sizde nasil oldu?Bir daha aramali miyim ?

Paypalla tam 15 dk dır tartışıyorum ve konunun sadece paypal değil bankalarında soruşturduğunu belirtiyor. Quizin isviçrede hesap açtığını ödemeleri oradan yaptığını belirtiyor. Ve bana isviçrede insanlar neden hesap açar biliyormusunuz dedi ? anlat dedim telefonda anlatamam ben bunu size dedi. Bizde bıktık aranmaktan ama açamıyoruz quiz yeterli kanıtı yollamadı dedi.
Açılan ödemesinde ki blokeyi kalkan kişileri söyledim yani 10 kişinin blokesi kalktı dedim oda ilk başta öyleydi lakin sonra daha büyük bir sorun oluştu şuan orası araştırılıyor dedi. Bizde aranmaktan bıktık ciddi anlamda aranıyoruz dedi. Tüm paypallarda sorun olduğunu dünya geneli bu sıkıntının sürdüğünü belirtti.
Çözüm için bekleyin dedi 10 gün blokeli olan paranın quize iade edildiğini söyledi.

Parayı gönderen quiz alıcı biz bu paypalı ne ilgilendiriyor sizenesi dedim. misal ben ve siz arkadaşız size 500 milyar gönderdim paypal üzeri bu paypalın ne haddine bloke koymak sonuçta para benim dedim. Oda uluslar arası bankaları ilgilendiriyor belli bir politikamız var vb bişiler dedi kapattım

isvicre de hesap açmasının sebebi vergi kaçırmak. paraya neden bloke konulduğu şimdi anlasıldı..

Paypalla tam 15 dk dır tartışıyorum ve konunun sadece paypal değil bankalarında soruşturduğunu belirtiyor. Quizin isviçrede hesap açtığını ödemeleri oradan yaptığını belirtiyor. Ve bana isviçrede insanlar neden hesap açar biliyormusunuz dedi ? anlat dedim telefonda anlatamam ben bunu size dedi. Bizde bıktık aranmaktan ama açamıyoruz quiz yeterli kanıtı yollamadı dedi.
Açılan ödemesinde ki blokeyi kalkan kişileri söyledim yani 10 kişinin blokesi kalktı dedim oda ilk başta öyleydi lakin sonra daha büyük bir sorun oluştu şuan orası araştırılıyor dedi. Bizde aranmaktan bıktık ciddi anlamda aranıyoruz dedi. Tüm paypallarda sorun olduğunu dünya geneli bu sıkıntının sürdüğünü belirtti.
Çözüm için bekleyin dedi 10 gün blokeli olan paranın quize iade edildiğini söyledi.

Parayı gönderen quiz alıcı biz bu paypalı ne ilgilendiriyor sizenesi dedim. misal ben ve siz arkadaşız size 500 milyar gönderdim paypal üzeri bu paypalın ne haddine bloke koymak sonuçta para benim dedim. Oda uluslar arası bankaları ilgilendiriyor belli bir politikamız var vb bişiler dedi kapattım

Varlikli insanlarin ve bûyûk firmalarin Isviçre bankalarinda hesap açma nedeni hesap bilgilerini gizli tutulmasidir yani dis ûlkelere bilgi vermemektedir. Bunlarin politikasi "hesap sahibi istedigi gibi kullanabilir parasini". Bu esnegi sagladigi için avrupada buyûk gelirli sanatcilar vergiden kaçmak için bankalarini Isviçreye tasirlar genelde.

Can kardeşim senin yine iyi geçmiş, bende ne ayar kaldı ne flim... koptu fırtına, önce kaydedin dedim sonra artık aklına ne geliyosa, saydırdım...

Bende saydıracaktım da hesap benim değildi benim olsa abi söverdim bende

isvicre de hesap açmasının sebebi vergi kaçırmak. paraya neden bloke konulduğu şimdi anlasıldı..

Evet aynen öyle. O yüzden bloke var

Varlikli insanlarin ve bûyûk firmalarin Isviçre bankalarinda hesap açma nedeni hesap bilgilerini gizli tutulmasidir yani dis ûlkelere bilgi vermemektedir. Bunlarin politikasi "hesap sahibi istedigi gibi kullanabilir parasini". Bu esnegi sagladigi için avrupada buyûk gelirli sanatcilar vergiden kaçmak için bankalarini Isviçreye tasirlar genelde.

Aynen başkan dedi zaten araştır niye isviçre kullanılıyor diye :D

ben parayı geri gönderecem de birsürü kanal var, hangi kanal hangi dashboardda nerden bileyim. dashboardları birleştirin diye mail attım kanal urllerini istiyorlar:(

Dostum öyle peşinen konuşmayın. Her isviçre hesabı olan vergi mi kaçırıyor demek? Bu ülkede de bürokrasinin önde gelen insanlarının isviçre bankalarında hesapları var. :)

---------- Spam Engelliyici 19:18 ---------- Önceki Mesaj 19:16 ----------

Edit: Greetings,

On Feb 6, we'll continue and complete all payments.

Thank you for your patience and understanding!
--
Best regards,
The QuizGroup Team

Yarın ödemelerin gönderilmiş olacağını söylüyorlar.

Son düzenleme:
Dostum öyle peşinen konuşmayın. Her isviçre hesabı olan vergi mi kaçırıyor demek? Bu ülkede de bürokrasinin önde gelen insanlarının isviçre bankalarında hesapları var. :)

---------- Spam Engelliyici 19:18 ---------- Önceki Mesaj 19:16 ----------

Edit: Greetings,

On Feb 6, we'll continue and complete all payments.

Thank you for your patience and understanding!

--
Best regards,
The QuizGroup Team
Hocam kusura bakmayın konuyu takip edemedim, bu mail paypal ödemesi içinmi geldi?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam kusura bakmayın konuyu takip edemedim, bu mail paypal ödemesi içinmi geldi?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok üstad. Bugun paypal'dan ödememi iade ettirdim ardından bankaya ödeme bekledigimi ve dashboard'a ekledigimi belirten bir e mail gönderdim. Ona verilen cevap bu. Ama genel konusmuslar yarın devam edip tamamlanacak gözüküyor.

Yok üstad. Bugun paypal'dan ödememi iade ettirdim ardından bankaya ödeme bekledigimi ve dashboard'a ekledigimi belirten bir e mail gönderdim. Ona verilen cevap bu. Ama genel konusmuslar yarın devam edip tamamlanacak gözüküyor.
ben bunun wm versionunu attım ne cevap var ne bişi..

Cevap verdim bakalım ne halt yicekler yarın görücez

Ürün gönderip almak söz konusu değil.Dünyanın en büyük sİtesi google ile aramızda bulunan aracılık yapan quizgroup network'ü ücretimizi ödemektedir. Bunu en az 1 yıldır binlerce kişiye yapıyor bunun soruşturalacak bir tarafı yok 1 haftadır mağdur durumdayım sizlerin gereksiz bloklamalarınızdan dolayı benim gibi birçok arkadaşımda bloklanmış durumda hepsi gereksiz yere...
Koskoca Quizgroupun gönderdiği miktarımı inceliyorsunuz bu neyin amacı anlamadım üstelik sadece türkiyede yaşanıyor bu olay kimbilir neler dönüyor olayın arkasında.
Ben dahil herkes paypalı terkedip webmone ve banka ödemelerine geçiyoruz zaten farketmişsiniz işlem azalmalarını merak etmeyin 1 2 aya kalmaz neredeyse hiç noktasına gelicek herkeside teşvik edip teknik destek veriyorum hakkınızda yazıp çizilenler ispatlarıyla forumlarda apacık ortaya koyulmuştur zaten

İlaveten adsenseden partnere partnerdende bizlere gönderilen ücretler gayet resmi olmasına karşın paypalın türk temsilcilerini paramı bloklaması , paramın 1 hafta alıkoyulmasının tarafıma verdiği zarardan dolayı haklarımı yasal yollarla aramaktan geri kalmıycam.

hepsinden 5 er 5 er attım :D ama yok

Belki de bu yüzden cevap vermemişlerdir. :D

Mail Örneği:
the money you made to paypal was sent back to you. I have added my bank to my account and now you can send the payments to me. The chanel you are going to make the paymet is; BURAYA KANAL LİNKİNİZİ YAZIN

Son düzenleme:
Dün aşağıdaki gibi bir mail aldım fakat hala ödemem yatmadı bu durumda olan var mı?

Dear Sir/Madame,

A transfer to your Bank account in the amount of USD ........ has been made on 04.02.2015.

Reporting period: 2014-12

Best regards,
The QuizGroup Team

gelişme var mı arkadaşlar ben hiç bir işlem yapmadım hesapta öyle uyarı şeklinde duruyor

Çözümlenmemiş sorunlar var. Duruma bakın veya cevap verin.

Bende işlem yapmadim para bloke fakat benim kanalim kapanmıştı büyük ihtimal ocak ayında yani kapanan kanalin odemesi bu fakat nasıl mail atmaliyim banka odemesi için yoksa kalacak para böyle

EDİT : Kanalin urlsini bilmiyorum, mail adresi var ama kapali olduğundan Quiz panele giremiyom

--Çay kaşıgıyla zor şartlar altında gönderildi.

Cevap verdim bakalım ne halt yicekler yarın görücez

Ürün gönderip almak söz konusu değil.Dünyanın en büyük sİtesi google ile aramızda bulunan aracılık yapan quizgroup network'ü ücretimizi ödemektedir. Bunu en az 1 yıldır binlerce kişiye yapıyor bunun soruşturalacak bir tarafı yok 1 haftadır mağdur durumdayım sizlerin gereksiz bloklamalarınızdan dolayı benim gibi birçok arkadaşımda bloklanmış durumda hepsi gereksiz yere...
Koskoca Quizgroupun gönderdiği miktarımı inceliyorsunuz bu neyin amacı anlamadım üstelik sadece türkiyede yaşanıyor bu olay kimbilir neler dönüyor olayın arkasında.
Ben dahil herkes paypalı terkedip webmone ve banka ödemelerine geçiyoruz zaten farketmişsiniz işlem azalmalarını merak etmeyin 1 2 aya kalmaz neredeyse hiç noktasına gelicek herkeside teşvik edip teknik destek veriyorum hakkınızda yazıp çizilenler ispatlarıyla forumlarda apacık ortaya koyulmuştur zaten

İlaveten adsenseden partnere partnerdende bizlere gönderilen ücretler gayet resmi olmasına karşın paypalın türk temsilcilerini paramı bloklaması , paramın 1 hafta alıkoyulmasının tarafıma verdiği zarardan dolayı haklarımı yasal yollarla aramaktan geri kalmıycam.

Sadece tûrkiyede yasanmiyor bu sorun ben fransadayim benim ôdemedede bloke var. 6 subata kadar cevaplandirmami istiyordu paypal bu gûn son gôrecez artik iademi edecek ôdemeyi quize yoksa bloke devammi edecek.
Ödemeyi transfer banq yaptim doashboard'dan insallah bloke bi iki ay sûrmez ...

Buraya da yazayım Quiz'in demesine göre ödemesi yapılmayan açık kanalların ödemeleri ayın 9'unda yapılacakmış ödemesi yapılmayan kanallarıma mail atıp bilgilendirmişler dün

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri