Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Ya arkadaslar forumu takip edemiyorum simdi bizim tam olarak ne yapmamız gerekiyor 4 haneli miktarıma bloke koydu paypal + açık olup ödenmeyen kanallarım var tek tek hepsine ayrı ödeme yöntemi mi giricez ? Bir sürü kanal var tek tek hepsine nasıl giripte bakayım ben anlamadımki bu isi yt yetmezmis gibi bide paypalla uğrasıyoruz

Ya arkadaslar forumu takip edemiyorum simdi bizim tam olarak ne yapmamız gerekiyor 4 haneli miktarıma bloke koydu paypal + açık olup ödenmeyen kanallarım var tek tek hepsine ayrı ödeme yöntemi mi giricez ? Bir sürü kanal var tek tek hepsine nasıl giripte bakayım ben anlamadımki bu isi yt yetmezmis gibi bide paypalla uğrasıyoruz

Hocam değiştirme için son hak dündü yani bugünden sonra değiştirsen bile farketmiyo ben sadece bi tanesinin ödeme yöntemini değiştirip WM'ye çevirmiştim ama Paypal ve ödemesi yapılmayan olanlara'da ayın 9'unda ödemeniz yapılacaktır diye mail atmışlar herhalde Paypal problemini çözecekler

MERHABA xxx Bildiğiniz gibi, kısa bir süre önceQuiz Group International Inc.adlı alıcı
tarafından 30.01.2015 tarihinde oluşturulanPP-003-691-810-147Numaralı Vaka
ile ilgili ek bilgi talep ettik.

Lütfen PayPal hesabınıza giriş yapın ve en kısa zamanda bu soruşturmaya
yanıt vermek için Çözüm Merkezi'ni ziyaret edin.

Soruşturmamızı sonuçlandırmak için gerekli bilgileri
alamazsak 06.02.2015 tarihinde kapatacağız.

nolacak arkadaşlar ?

quiz kafayı yedi.. olmayan banka hesabıma para gönderdik diye mesaj atıyor. 10 dakikada bir quizden mail geliyor.

A transfer to your Bank account in the amount of USD x58,15 has been made.

şimdi geldi arkadaşlar. Paypaldan iade ettiğim kapanan kanalın kasım ayı kazancıydı

Bundan önce nasıl mail attılar hocam?

Onlar mail atmamıştı hocam. ben direkt paypaldan iade ettirdim. dashboarddan ödeme metodunu değiştirip mail atmıştım Quize çarşamba günü.

A transfer to your Bank account in the amount of USD x108,41 has been made.

Aynı şekilde diğer kanalım içinde mail geldi. sırayla tamamlıyorlar sanırım ödemeleri.

Onlar mail atmamıştı hocam. ben direkt paypaldan iade ettirdim. dashboarddan ödeme metodunu değiştirip mail atmıştım Quize çarşamba günü.

A transfer to your Bank account in the amount of USD x108,41 has been made.

Aynı şekilde diğer kanalım içinde mail geldi. sırayla tamamlıyorlar sanırım ödemeleri.

Hocam ben de aynısını Yaptım banka Hesabını eklemiştim mail attım bu cevabı attılar :

Greetings,

Thank you for your note! We'll arrange alternative payment and send you confirmation.

Size de mi bu cevabı atmışlardı ?

Hocam ben de aynısını Yaptım banka Hesabını eklemiştim mail attım bu cevabı attılar :

Greetings,

Thank you for your note! We'll arrange alternative payment and send you confirmation.

Size de mi bu cevabı atmışlardı ?

Yok hocam bana böyle bir cevap gelmedi. direkt ödeme bilgisi maili geldi. Ben aşağıdaki şekilde mail attım bana direk ödeme maili geldi.

Hi admin,

I had a problems with paypal, so i provide refund all payment to you in today. I have changed payment methods of my channels.

Channel information to below ;

Paypal Adress: [email protected]

Channels ID-1: Kanal URL si
Channels Mail Adress-1: [email protected]
Channel Amount : x108,41 $
Reporting period: 2014-11

Ne zaman çevirdin paypalı bankaya hocam
[MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] Çarşamba günü hocam

Paypal iadesinden sonra kapanan kanalların ödemesini hemen göndermişler..
A transfer to your Bank account in the amount of USD XXX53,5 has been made.

REPORTING DATE:11-2014

Paypal iadesinden sonra kapanan kanalların ödemesini hemen göndermişler..
A transfer to your Bank account in the amount of USD XXX53,5 has been made.

REPORTING DATE:11-2014

hocam rakamı tam olarak yazar mısınız?
ayrıca ne zaman iade ettiniz.

ben ilk iade edenlerdenim bana herhangi bir ödeme gelmedi , siz durumu anlatan bir mail yolladığınızda size bu şekilde mi mail geldi?

hocam rakamı tam olarak yazar mısınız?
ayrıca ne zaman iade ettiniz.

ben ilk iade edenlerdenim bana herhangi bir ödeme gelmedi , siz durumu anlatan bir mail yolladığınızda size bu şekilde mi mail geldi?
Bana bu yazdıgınız mail çarşamba gelmişti. Bugün hesabınıza aktarıyoruz diye geldi. [MENTION=10992]Sonk4qy[/MENTION] hocam tam olarak yazmasam daha iyi aslında forum kurallarına aykırı diye biliyorum :)

Valla biraktim oyle hala duruo sorun benim degil quiz cozsun.. O kadar kanalim var nasil bulacagim hangi kanal bu diye haa birde kapananlarda var resmen sacmalik bulmamamiz:(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri