Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar umarım quizden ödeme yapılan kanalların bilgilerini istemezler :) Öyle bir hakkı var mı paypalın bilmiyorum ama.

1 aydır açtırmak için uğraşıyordum dün tamamen sınırlama kalktı.

Bu sebeble sınırlama geldi.

Kabul Edilebilir Kullanım Politikası çerçevesinde PayPal, herhangi bir ülke
yasalarınca korunan telif, marka, tanıtım veya gizlilik haklarını veya
diğer mülkiyet haklarını ihlal eden ürünler için ödeme yapmak veya almak
için kullanılamaz. Bu kural sahte ürünler, yetkisiz kopyalar veya korsan
ürünlere ilişkin işlemler için de geçerlidir.

Sınırlamayı koyan Paypal Marka Risk Departmanı ([email protected] )

Mail yazışmalarımda böyle bir ödemeyi alamayacağımı bilmediğimi beyan ettim.Uzun uğraşlar sonucu Kabul Edilebilir Kullanım Politikası elektronik beyannamesi istediler ve bir daha quizden ödeme almamak şartıyla hesabımı açtırdım.

Benim de hesaba çekme işlemlerim dahi durduruldu ama panik yapmayın arkadaşlar paypal hesabımız sınırlandırılmadı. Sadece yeni gelen ödemeler durduruldu. Müşteri hizmetleri daha ben bir şey demeden youtube ile mi ilgili sıkıntı dedi :) Gönderen şirketin gönderme işlemini iptal ettiğini söylediler ve onlara mail göndermemizi ve kendilerinin de şirket ile görüşme yaptıklarını söyledi mt. Beklemekten başka çare yok şuan ama dediğim gibi paniğe gerek yok bence.

Ben de webmoney'e geçtim artık ama bu durumun direkt paypalla bir alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü paypal müşteri kaybediyor ve bugün yaşanan sıkıntı hesaba sınırlama koyulup kanal bilgileri istenen bir sıkıntı değil ve bunu kendimce yorumlarsam ; gelen parayı quiz'in durdurmuş olduğunu ve bu durumda oluşacak paniklemenin paypala zarar vereceğini ve de bir diğer rus şirketi webmoney'e yönelmenin artacağını bildiklerini düşünüyorum. Yani bence quiz paypala küçük bir ders veriyor gibi geliyor bana ama olan arada acil para bekleyen arkadaşlara oluyor tabi...

Edit : Tamamen bir teori yorumdur arkadaşlar yani bu böyledir demiyorum yanlış anlaşılmasın, sadece yaşadığım sıkıntıyı bu da olabilir şeklinde yorumladım.

Son düzenleme:
müşteri hizmetlerinden geri dönüş yaptı arkadaş tüm quiz ödemelerinde sıkıntı varmış kesinlikle çözülecek hiç canınızı sıkmayın dedi ulaşmış quizdeki elemana ödeme onayını bekliyoruz sadece dedi

Paypalla gorusdum paypalla ılgılı bı sorun degıl quız karsı tarafdan odemeyı durdurdu paypaldakı yetkılı quıze maıl atıp odemeyı onaylatmamı ıstedıler .

Aynen bende aradım hocam az önce paraya neden bloke konulmuş diye sizinle ilgili bir durum değil dediler karşı tarafın çözmesi gereken bir durum dediler . Gönlünüzü ferah tutabilirsiniz dediler. Karşı taraf sıkıntıyı çözerse para sorunu çözülüp iade edilecektir. Ayrıca Durum :Satıcının Yanıtı İnceleniyor. Kısmı var sanırım QuizGroup Geri dönüş sağlamış soruna umarım en kısa zamanda çözülür. [MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] [MENTION=15171]Katip[/MENTION]
Tam sevindik derken hevesimiz kursağımızda kalıyor. Sanırım artık paypalla çalışmıyacak gibiyim. Webmoneyle çalışmak en doğrusu gibi. Bu tür sıkıntılar insanın ister istemez canını sıkıyor . Sabırla beklemekten başka çare yok .

Bloke gelen arkadaslar odeme gelir gelmez cekme talebinde bulundunuz mu? Cunku odeme onayi alinmadan cekim yapilinca boyle olmustu bana da.

Nasil yaptiniz sonra ?

Banada ilk defa oluyor 8.5k bloke

Benim korkum freedomdan odeme bekliyorum bu bloke yuzunden o para gelmicek galiba

youtube, Quiz , paypal derken son iki haftada gitti ömrümden 10 yıl :)

Bu ne boyle gondermış olduğu paralara bloke konulmuş bu durumda ne yapacaz

youtube, Quiz , paypal derken son iki haftada gitti ömrümden 10 yıl :)

sorma hocam ya kategori bulurken stres yüklerken stres izletirken stres aman flag yemesin derken stres ödeme kesinleşmeyi bekleme stres ödemeyi alma stres banka hesabına atma stres Ben işi bırakıyorum :D

Nasil yaptiniz sonra ?

Banada ilk defa oluyor 8.5k bloke

Benim korkum freedomdan odeme bekliyorum bu bloke yuzunden o para gelmicek galiba

odeme sabah saatlerınde geldi öğleden sonra 1 gıbı bankaya çekım yaptım ama bloke gelmış

sanki bir ürün siparişi vermiş gibi quiz göndermiş bizim paraları. çöz dediğimizde ürünü gönderdiniz mi diye şık var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri