efsane1903
Yasaklanmış
ben bi paket sigara almaya gidiyorum var mı isteyen?![]()
bana bi kısa parlament bide jack daniels al bro. parasını gönderiyim paypaldan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Paypal şansını fazla zorluyorRuslarla şaka olmaz adamlar dünyanın en büyük ve güçlü mafyası.
evet arkadaşlar benimde bloke. ne yapacağım ne cevap vereceğim pp'den ingilizcem yok rusçam...
o sana müdür diye kakaladıkları çaycıdır çaycıAdamlar yazık illallah etmiş. Aradım ben de biz konuşuyoruz şu an quizle ama siz de mail atın isterseniz sıkıntı onlarla alakali diyorhesap 10 senelik olunca Müdüre bağlandım [emoji14]
İrlandalılar![]()
alkole karşıyımyaşasın dumanlı hava
![]()
Benimde aynı.
bloke konduğunu nasıl anlıyoz hocam. banada şimdi geldi bin küsür tl bankaya çekme için emir verdim sıfırlandı direk. bloke olmams mı yani
Bndede aynı durum sonradan bloke konuldu bnde itiraz ettim ürünü yolladım falan diye mail yolladım paybala
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.